Hlavně , že to není tak dvakrát do roka. Zatím mě ty radostné události postihují tak cca 1x za 3-5 let.
To se mi zdá v této zemi jako celkem normální a zatím si kvůli tomu nebudu pořizovat samopal a řešit to
Lindbergh píše:coro: A ještě je třeba zmínit fakt, že takovej ksindl nemusí ve vězení makat. Nechápu, jak může někdo kdo je zdravej "žít a neumřít hlady", když nemusí pracovat...fakt nepochopitelný. Kdyby je tak šlo ty šmejdy vysadit někde na pustým ostrově jako Robinsona Crusoe...ať ukážou, jestli bez pomoci nás daňových poplatníků přežijou, dokážou si sehnat potravu, vodu a neumrznout v zimě
kovaco píše:Kluci, už jsem tady něco napsal o romech. Jestli chceme cpát lidi do pytle podle toho, že nectí naši pracovitost a kulturu, něco je asi špatný. Neříkám, že mě taky nese....ou ti romové, kteří jezdí v meďourech, pasou svoje sestry na různých místech ČR,(například Rudná) atd. Ale je chyba někde jinde. Prostě naše vlády se....ou na tento problém, který neustále narůstá a jednou to bude daleko horší, jako čím zaplatit důchodce, že jo. Takže co s tím?![]()
OK53
Mě to přijde spíš smutný, protože co s takovejma lidma? Resp. jak je zapojit do společnosti? Mělo by se to začít nějak řešit je to něco jako bezdomovci
Prorock píše:... Prostě rozbít jejich komunity, nabídnout práci, bydlení, neházet klacky pod nohy a pokud sejdeš z cesty=kriminál.