Bellanca Decathlon 480

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ALIEN

#136 Příspěvek od ALIEN »

semir píše:prehliadol som to :-)
stane se :)
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Lada B »

Nazdar lidi, všichni co sem chodíte. Než se rozepíšu, tak jen upozorním, že jsem začáteční-samouk.
Dostalo se mi do ruky tohle zařízení Bellanca 480 RC set a první let fakt do země a pak na strom. Po ulomení VOP (to mám z fóra) jsem zjistil, že ten co mi to věnoval a omlátil jako první, měl obráceně výchylky. Kromě plynu obě.Pak jsem to dostal do vzduchu a docela to šlo, jen jsem se dotk páčky, tak to dělalo hrozný věci. Dal jsem poloviční výchylky.Potom se to několikrát SAMO polámalo nebo co. Teď se má asi takhle. Původní motor je v původní krabyci a dostala nejdřívenovou 400 s převodovkou 2,33:1 a 8X6. S aku LiPo 1500 to bylo ve vzduchu 19 min a pak se kontrolovaně zřítila do pole se salátem. Po mém dalším zbláznění ,,pude na vodu" dostala ještě jednu 2,33:1 a 8X6 podkřídla a plováky z Mini Mága. Lítá to celkem dobře i výdrž to má cca 15 min. klidného letu. Zatím se to zvedlo jen z ledu na koupališti. Celý prosinec teplo a jen se dostanu k vodě, tak do rána zamrzla.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
ALIEN

#138 Příspěvek od ALIEN »

takze uz to moc Bellanca neni vid :)
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Lada B »

No už ne moc, ale dost. Pro moje zbláznění mi to plně vyhovuje v učení a pokusech. Novej trup a je zase zpátky.
Ještě mám Cessnu, ale ta dostane maxi. lyže. Asi až bude sníh.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od G0tik »

caute, neviete jaka vrtula je original na bellanke ??? 8/3 alebo 8/4 ??? :)
ALIEN

#141 Příspěvek od ALIEN »

kup neco co je na speed 480 :) a mas to.Original je nakej fakt original :D to se snad nevyrabi :D (spis k tomu neni normalni alternativa :D,takze vsechno bude lepsi nez puvodni..)
marvvin

nova bellanca

#142 Příspěvek od marvvin »

ahoj, tak jsem se stal take stastnym majitelem bellancy, ale potreboval bych mozna trochu poradit, po par prvnich letech mam trochu problemy, nejdriv bych se chtel zeptat na ten gumyckovy unasec o kterem se tu nekolikrat psalo, co to vlastne je a jak funguje, protoze moje pristani jsou zatim tvrdsi a jsem tak sikovny ze se mi skoro vzdy povede ohnout osicku od motorku, narovnal jsem si ale stejne trochu vibruje, zatim to vypada ze letu to nevadi, a dalsi dotaz je taky ohledne te osicky, nejdriv jsem si toho nevsimal, ale ted po par tvrdsich pristani a jejim rovnani jsem si vsimnul ze miri trochu dolu - je to v poradku ?
ALIEN

#143 Příspěvek od ALIEN »

to ze je dolu je OK, je to vyoseni motoru...
marvvin

#144 Příspěvek od marvvin »

dik, to jsi me uklidnil, posledni pristani slo pres cumak, letadlo jsem v pohode polepil, ale hridelku motoru jsem zarazil o kousek dovnitr, od ty doby jsem to nezkousel, tak snad to bude v pohode, nerad bych prisel o motor :-(
Kajman

#145 Příspěvek od Kajman »

Moje zkušenost je, že tady ti čínský rádobypoletadla jsou ve finále na tahání peněz.Mladýmu jsem pitomec koupil sky lady a všechno co se tu píše je pravda+letí to jak naložený bombarder.Pak přišlo procitnutí,zůstali nám jenom serva,zbytek na inzeráty a koupení nové stavebnice EasyStara od Multiplexu.SUPER!!!!!! :lol: Vítr 5ms a na obyčejné 400kilo to pochoduje a krásně poslouchá.NA naučení není nic lepší!!A hlavně nevadí mu čenichovky
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

Nová Bellanca

#146 Příspěvek od Rychlik »

Ahoj všem, jsem úplný začátečník, zalítal jsem si párkrát s polystyrénovým letadýlkem (hračkou) se dvěma tlačnými motory a nějak mě to vzalo. Tak jsem proběh internet a zakoupil Bellancu. Mám ji postavenou a zatím neletěnou. Rc simulator lítám v pohodě. Nenašel by se někdo z Prahy, kdo by mi ji zaletěl??? Přeci jen ji nechci rozbít napoprvé.
marvvin

re

#147 Příspěvek od marvvin »

ahoj rychliku, tak to mame podobne zacatky :-) (teda jestli tou hrackou myslis x-twina), chtel jsem se zeptat na jakem simulatoru litas a jak, vzdyt vysilacka od bellancy nejde pripojit k pc ... dik
wroum

Re: Nová Bellanca

#148 Příspěvek od wroum »

Rychlik píše:Ahoj všem, jsem úplný začátečník, zalítal jsem si párkrát s polystyrénovým letadýlkem (hračkou) se dvěma tlačnými motory a nějak mě to vzalo. Tak jsem proběh internet a zakoupil Bellancu. Mám ji postavenou a zatím neletěnou. Rc simulator lítám v pohodě. Nenašel by se někdo z Prahy, kdo by mi ji zaletěl??? Přeci jen ji nechci rozbít napoprvé.

odkud jsi? klidne ti ji zalitnu :wink:
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Rychlik »

Jsem z Prahy 10 Strašnic. :lol:
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Rychlik »

Simulátor lítám přes vysílač Hi-tec, dokoupil jsem kabel a je to OK. Podařilo se mi stáhnout Real Flight Simulátor, ale nějak mě nejde nastavení. :cry:
Naposledy upravil(a) Rychlik dne pon 12.03.2007 15:38, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“