Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#346 Příspěvek od psena »

No jo ATI. 8) :lol:
Dzordzik

#347 Příspěvek od Dzordzik »

Kolik je ti, 5 let? Úroveň příspěvku by tomu napovídala. Naprosto stejné problémy mají nVidia fanatici a řešení taky, pokud vím, zatím nikdo nenašel.
Drondys

Re: AFPD- openGL

#348 Příspěvek od Drondys »

toxer píše:cau chci se zeptat mam tenhle simulator a pri spusteni mi pise ze NO OPENGL GRAPICS CARD DRIVER FOUND udajne maj bejt openGl v driverech od grafiky ale nejak to nefrci (ovladace mam samozrejvne nejnovejsi) ale fakt nevim a pritom na tom samim kompu to driv nedelalo tak diky...

...mam ATIi Radeon 9600

http://www.aerofly.com/afpd/requirements.html#notes

The following cards are NOT recommended for use with AeroFly Professional

...Radeon 9xxx series...

Karta ATI Radeon 9600 je příliš stará a není vhodná pro AFPD.
Dzordzik

#349 Příspěvek od Dzordzik »

Což ovšem nemá nic společného s problémem, který ho trápí. Vzhledem k tomu, že se mi jej podařilo vyřešit po 3 dnech trápení, kdy jsem zkoušel všechno možné, tady je postup, který pomohl mě.

Odinstalovat ATI ovladače přes ovládací panely. Restart.

Nahodit Win v režimu VGA (přes klávesu F8 při startu Windows), ve správni zařízení otevřít gk, přepnout se na záložku ovladač, odkliknout odinstalovat soubory ovladače.

Reastart. Tím donutíte Win odinstalovat stávající ovladače jak od ATI, tak ty interní od Microsoftu a Win naběhnou se standardním VGA ovladačem.

Ztáhnout si a použít nástroj Catalyst uninstall. Tím se vyčistí registry od zbytků po Catalystech a začínáte s čistým štítem.

Nainstalovat ovladače dodané výrobcem notebooku, případně, pokud nepomáhá, tak ztáhnout ovladače pro vás typ gk, ale desktopové a použít nástroj Modify driver pomocí návodu tady: http://www.porse.cz/Magazin/Ati_mobilit ... ebook.html

Tradááááááááá :-)

Potvrdilo se tedy to co jsem si myslel, za problém nemohou ATI ovladače, ale bordel v registrech Win, který nedovolí, ani přes instalaci správných ovladačů použití OpenGL ovladače ATI ale Win tvrdoohlavě používají default ovladač od Microsoftu, který podporuje pouze OpenGL verze 1, kdežto AFPD požaduje verzi vyšší, kterou podporuje právě ovladač od výrobce.

Pokud by někdo chtěl poradit nebo nevěděl co a jak, napište sem.
Dzordzik

#350 Příspěvek od Dzordzik »

ahoj, když chvíli vydržíš, tak budeš možná příjemně překvapený, na něčem českém se pracuje :-)
pixel

AFPD a druhe kridelkove servo

#351 Příspěvek od pixel »

Ahojte,
prosim ako sa daju na AFPD pouzivat kridelka, kazde so svojim servom? Ide mi o to, ze sa pripajam cez T8FG a chcem si vyskusat rozne mixy, nastavene vo vysielaci. Simulator ale servo na druhom kridelku nevidi. Cize kym pouzivam iba kridelka, tak je vsetko ok. Akonahle zapnem nejaky mix, tak mi to sice slape, ale iba s jednym kridelkom.
honzis

sim AFPD verse 1.9.1.3

#352 Příspěvek od honzis »

Zdravím pánové,
"při letu mi reaguje" letadlo pouze na motor a i když pohybuji všemi plochami správně tak se mi letadlo odlepí a nekontrolovaně "hapá".
Nemohu přijít na to čím je to. Hledám a zatím nevím.
Díky za radu
:(
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#353 Příspěvek od H1N1 »

máš jenom blbě nakalibrovanou vysílačku, nic víc nic mín nebo špatnej kabel. BTW: máš pirate a nebo ofiko?
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
honzis

#354 Příspěvek od honzis »

Mám ofiko a do teď mi to fungovalo
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#355 Příspěvek od H1N1 »

Zkus tu kalibraci a potom prekontroluj kabel, pokud je prerusenej tak by to mohlo delat tudle chybu, me se to delo taky.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
honzis

#356 Příspěvek od honzis »

Kalibrace je dobrá a asi to bude ten kabel. Při výchylce křidélek mám jednu (doprava) menší ačkoli mám obě dvě 100%.
Jdu na to
OldaS
Kontaktovat uživatele:

#357 Příspěvek od OldaS »

honzis píše:Při výchylce křidélek mám jednu (doprava) menší ačkoli mám obě dvě 100%.

Asi křidélka řídíš jenom jedním kanálem a nechal jsi na vysílačce zapnutou diferenciaci.
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)
Figo
Kontaktovat uživatele:

#358 Příspěvek od Figo »

Ahoj, mám problem s plynem, když nepatrně přidám plyn na ovladači, v simu přidám celou půlku plynu, tzn. že ovládám letadlo od půlky plynu nahoru, méně nemůžu. Díval jsem se co calibrate a je to tak, když nepatrně přidám plyn skočí to do půlky. Nevíte jak na to?
honzis

#359 Příspěvek od honzis »

Ne nenechal. Bude to asi pěkně vyklachtanej jack
hami
Kontaktovat uživatele:

#360 Příspěvek od hami »

dej plyn do neutralni polohy a zkalibruj to
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“