Výběr vysilače

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#181 Příspěvek od arda1 »

Každopádně je někde chyba a to by se stát nemělo... :cry: :cry:
ICQ 638556901
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od Peppy »

To iste ako ked futaba dala ten FW na 8cku kde sa poprehadzovali dake funkcie novy.... tiez stat sa to nemalo a uz je to napravene tak to uz nikto neriesi...
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
JMalik

#183 Příspěvek od JMalik »

Peppy píše:To iste ako ked futaba dala ten FW na 8cku kde sa poprehadzovali dake funkcie novy.... tiez stat sa to nemalo a uz je to napravene tak to uz nikto neriesi...

Nevím proč kolem seba tak biješ :wink:
Mám Futabu a když jsem tenkrát zjistil problém s RX 6014, tak jsem to sem napsal. Když kamarád musel nechat kalibrovat kniply a stalo se to dalším dvěma, tak jsem to taky napsal, aby si na to ostatní dali pozor a kontrolovali si to při nákupu.
Ale to jak se k tomu stavíš teď Ty, je postoj výrobce, který to chce zatlouct.
Není to zapotřebí, stačí napsat: "Má to takový problém, já to řešit nechci."
cizak

#184 Příspěvek od cizak »

peppy > jj to se tu psalo že po nahrání update na T8FG že se ve vysílači něco změnilo ale proto se to tam nahrává to Update aby se něco změnilo - není to tak ?
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od Peppy »

JMalik píše:
Peppy píše:To iste ako ked futaba dala ten FW na 8cku kde sa poprehadzovali dake funkcie novy.... tiez stat sa to nemalo a uz je to napravene tak to uz nikto neriesi...

Nevím proč kolem seba tak biješ :wink:
Mám Futabu a když jsem tenkrát zjistil problém s RX 6014, tak jsem to sem napsal. Když kamarád musel nechat kalibrovat kniply a stalo se to dalším dvěma, tak jsem to taky napsal, aby si na to ostatní dali pozor a kontrolovali si to při nákupu.
Ale to jak se k tomu stavíš teď Ty, je postoj výrobce, který to chce zatlouct.
Není to zapotřebí, stačí napsat: "Má to takový problém, já to řešit nechci."

No tu ide o to ze"MALA takovy problem, ja to resit nechci"... preto nwm preco sa to tu stale prebera.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od Peppy »

cizak píše:peppy > jj to se tu psalo že po nahrání update na T8FG že se ve vysílači něco změnilo ale proto se to tam nahrává to Update aby se něco změnilo - není to tak ?

potom si tam šlahol 2,01 a bolo... len jeden co si to nedockavo upol na 2,00 a isiel lietat a nastastie to zistil pri predletovej kontrole....
arda1
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od arda1 »

Já si zase nedokáži představit že bych i při jen náznaku sebemenšího problému jsem uvedené zařízení používal. Asi jako kámoš - kašle na auto -už delší dobu se z levého zadního kola na Polu ozývaly divný zvuky - říkám koukni na to -ale to je dobrý točí se točí a úsměv - včera jsme si to mazali po dálnici a na sjezdu kde měl asi tak 50 páč dobržďoval auto před námi křupot a rána a lítali jsme po silnici jako hadr - doslova se rozstřelilo zadní ložisko a ve chvilce se vysypalo a kolo tam lítalo jako lump v palírně.Stát se to ve 130ti na dálnici tak nás seškrabujou ještě teď.A taky prý neřeš to je dobrý.... :cry: :cry: :cry: arda1BOT
ICQ 638556901
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od Peppy »

No neviem ci je to dobre prirovnanie... sak len nereaguje packa poslednych 0,5mm cca.... casom sa to nezhorsuje, a lietanie to neovplyvnuje a nwm aky by to malo mat nasledok... piskajuce koleso je podla mna nieco ine
JMalik

#189 Příspěvek od JMalik »

Peppy píše:No neviem ci je to dobre prirovnanie... sak len nereaguje packa poslednych 0,5mm cca.... casom sa to nezhorsuje, a lietanie to neovplyvnuje a nwm aky by to malo mat nasledok...

Je to TX za desítku. Kdyby to byl Turnigy, tak ani nekvíknu.
V reklamním prospektu se můžeš dočíst, že to má precizní kniply, přesné potenciometry s dlouhou životností.....
Celé tohle pak degraduje to, že podělali něco jiného. Zima je dost dlouhá, já bych to radši vydržel dvakrát, třikrát bez haly a řešil ten TX, protože je to v záruce. Ale máš na to jiný názor :wink: . Je to čistě Tvoje věc.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od Peppy »

No dali ste mi brouka do hlavy... napisal som HITECu ze kde maju daky servis a asi to tam poslem pre istotu... este ze mam OPTICA do haly lebo to by som nevydrzal cakat :lol:.

Tak este uvidim ale zima je nato idealna.

Len bolo by blbe keby to neprezilo postu
JMalik

#191 Příspěvek od JMalik »

Peppy píše:
...Len bolo by blbe keby to neprezilo postu

Blbost,
Pořádně to zabal, hlavně zajisti, ať se neulomí kniply, pojisti to na 15 litrů a nejlepší by pak bylo, kdyby to vykradli, ukradli, ztratili...
Koupíš si novou (Futabu :lol: )
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#192 Příspěvek od Peppy »

JMalik píše:
Peppy píše:
...Len bolo by blbe keby to neprezilo postu

Blbost,
Pořádně to zabal, hlavně zajisti, ať se neulomí kniply, pojisti to na 15 litrů a nejlepší by pak bylo, kdyby to vykradli, ukradli, ztratili...
Koupíš si novou (Futabu :lol: )

:lol:

Sak to poslem v tej origos krabici s polystyrenovou vystelkou.... co som sa docital tak pre CR je HITEC servis Čečotka, pre Slovensko ak je tak nwm... skusim mu zavolat zajtra.
zdzd

#193 Příspěvek od zdzd »

Peppy píše:No neviem ci je to dobre prirovnanie... sak len nereaguje packa poslednych 0,5mm cca.... casom sa to nezhorsuje, a lietanie to neovplyvnuje a nwm aky by to malo mat nasledok... piskajuce koleso je podla mna nieco ine

Nevím jestli jsi se pořádně díval na ta nalinkovaná videa. Tam byly i případy, že se výchylky za provozu měnily. Konkrétně směrovky a na jednu stranu. Po zapnutí TX celkem OK, po půlhodině provozu asi poloviční...
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od Peppy »

To je to ze pripady take a take... mne to nerobi nic menej,viac vzhladom na cas takze som happy :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#195 Příspěvek od arda1 »

Jenže tyhle případy v mých očích degradují ten výrobek tak že bych si jej nikdy nekoupil - :wink: arda1BOT
ICQ 638556901
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“