Šrumec
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Vlákno jsem smazal já. Jsme na modelářském serveru a psát sem cokoliv o určité menšině a plynu sem rozhodně nepatří. Proto jsem to smazal. A toto vlákno zamykám protože se to tu množí jen reakcemi na něco o čem nikdo neví o co šlo.
P.S. Boti: Víš Ardíku ne všude mají moderátoři práva a někteří tu někdy jsou někdy ne. To že ty sedíš od rána do večera u RCManie neznamená že i ostatní moderátoři na to mají čas.
P.S. Boti: Víš Ardíku ne všude mají moderátoři práva a někteří tu někdy jsou někdy ne. To že ty sedíš od rána do večera u RCManie neznamená že i ostatní moderátoři na to mají čas.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
jez_cz píše:maniacman píše:Založil jsem takové téma a někdo tam dal příspěvek, ale nestihl jsem si ho přečíst, protože už ho smazali a mě dali varování, abych už to nepsal jinak budu vyhozen z manieTo téma bylo zaměřeno jaksi na cikány.
Vidím chlape, že si nechceš dát pokoj. V odpovědi na Tvoje původní téma jsem jeho smazání doporučoval a pokud v tom hodláš pokračovat, tak se potom vyhození z RCmanie nediv. Kdo chce kam, pomožme mu do ( ! ).
Všichni jsou si rovný ale někteří jsou si rovnější.
Docela by mě zajímalo, co ty máš co doporučovat za mazání.