Šrumec

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od arda1 »

Nevím o co šlo - ale v sekci FPV se porušují zákony jedna radost - a krom toho na čt1 jede tenhle seriál -- http://www.youtube.com/watch?v=Ou9Tkr0B ... re_related -chce je nějaký horlivec taky zažalovat? Přeji hodně štěstí.... :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
ICQ 638556901
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Mad_Box »

Vlákno jsem smazal já. Jsme na modelářském serveru a psát sem cokoliv o určité menšině a plynu sem rozhodně nepatří. Proto jsem to smazal. A toto vlákno zamykám protože se to tu množí jen reakcemi na něco o čem nikdo neví o co šlo.

P.S. Boti: Víš Ardíku ne všude mají moderátoři práva a někteří tu někdy jsou někdy ne. To že ty sedíš od rána do večera u RCManie neznamená že i ostatní moderátoři na to mají čas.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
AR1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od AR1 »

jez_cz píše:
maniacman píše:Založil jsem takové téma a někdo tam dal příspěvek, ale nestihl jsem si ho přečíst, protože už ho smazali a mě dali varování, abych už to nepsal jinak budu vyhozen z manie :D To téma bylo zaměřeno jaksi na cikány.

Vidím chlape, že si nechceš dát pokoj. V odpovědi na Tvoje původní téma jsem jeho smazání doporučoval a pokud v tom hodláš pokračovat, tak se potom vyhození z RCmanie nediv. Kdo chce kam, pomožme mu do ( ! ).

Všichni jsou si rovný ale někteří jsou si rovnější.

Docela by mě zajímalo, co ty máš co doporučovat za mazání.
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“