Který halolet je nejlepsi?
kukní sem tady je plánek u nás na webu http://www.fox.eu-cz.info/lmk/?docs=1&file=10flyhawk píše:Nezatracuji stavbu sam sobe ale v tehle erech se moc nevyznam.Tudiz nevim ktere by se dalo do haly udelat dobre a ktere ne.Pokud mate nake planky odskousene rad se na ne kouknu. Ma prvni myslenka miri vzdy k dvouplochu co vlastne i Sniper splnuje.
Měl jsem Inferno s motorem MP Jet ( malý červeny) , Aku - Li-pol Dualsky 1050mAh a 3X servo GWS ( 8g).Nebylo to nejlepsi vybaveni ohledne celkové hmotnosti ale visel jsem i po 5 a vice minutach lítání takze vykon byl dostatecny.Ale koupit si Inferno nemuzes jedine postavit podle plánu, protoze firma Formoplast uz neexistuje.
Já mám do haly dva stroje - Focus a Sniper a nemůžu si je vynachválit. Oba jsem stavěl sám. Motory tam mám Microtex 20/5/16, přijímač MZK Penta, serva GWS nebo SG 50, dvoučlánky LiPol 360 mAh Kokam. Oba stroje mají letovku 150 gramů. Focus je trochu odolnější, protože má trup z desky EPP, Sniper je celý z Extruporu. Tím, že jsou oba stroje celkem lehké, tak se jim při ráně celkem nic nestane. Lítají krásně pomalu a vejdu se tedy i do naší malé haly.
Já Inferno neměl cele z depronu trup jsem udelal z EPP a kridla z Depronu, ale jde o to že stací naraz horním křídlem a jde pry skoro cele spodni.To se mi stalo havaroval jsem do mantynelu na lednim stadione a vrchní kridlo to odneslo nejvic ale i spodni bylo dotrhane
Ale lítá výborne a Snipera ti muzu jedine doporucit kamarad tam dal vybavani: Maly červeny, 3X servo 8g, Li-pol Dualsky 1050mAh hmotnost neco pres 200 g ale i kdyz je doporucena hmotnost 170g lítá vyborne....Muzu jedine doporucit...
-
hubon
- Kontaktovat uživatele:
Ja ted stavim Snipera (vážený tvůrce Chyška jiste promine
), a muzu tam dat serva kategorie hs55??? tzn. : 7.5g... Vim , ze cim lehci , tim lip... je jiste , ze tam asi koupim motor pot30W , regl tam dam asi 12A = 12gramu , a lipol asi 400mAh - 600mAh , prijimac mzk penta , a s lepidlem jsem moc nesetril , co myslite , mohlo by to litat dobre , i viset
(narazky na viseni si vyprosuji , nam se to proste libi , a vy s tim stejne nic neudelate...) 
Jako říká se čím lehčí tím lepší ale kamarad si postavil Snipera ma tam motor Malý červeny (28g) 3X hs -55, a lipol Dualsky 1050mAh...A je to trochu těžší ale lítání pohodové a visení na neceleho půl plnu. Taky se už po,alu chystam stavět Snipera ale jeste nevim jaky motor tam dam ale mam maleho červeneho tak ho tam šoupnu

To-flyhawk:
Tak napriklad ja som zacal s tribute 3D od E-Flitu a dalo sa na zaciatky a teraz mam Blade od FreeAiru a som s nim velmi spokojny.
To lietadlo dokaze co si len zmyslis.
Naucilo ma secko co zatial ovladam vratane vysu a vseliakych vyvrtiek a obratov ktore som obkukal z roznych videi, a ani neviem ako sa volaju.
Dokazes si ho postavit aj sam doma za jedno dopoludnie z jednej alebo dvoch tabul EPP 6mm, dvoch metroch 1mm drotu, dvoch 1mm uhlikovich tyciek a vijde ta to ani nie na 600KC.-myslim trup.
Das tam tri micro serva napr-HS-55 nejaky prijimac striedaka-aj cinskeho na dve Li-Pol a ficis. cele ma to vyslo ani nie na 5000KC.
Jednoducho lietadlo na zaciatok ale aj na pokracovanie za celkom slusne peniaze-a navod si zadarmo stiahnes s ich stranky-WWW.freeair.cz
Tak napriklad ja som zacal s tribute 3D od E-Flitu a dalo sa na zaciatky a teraz mam Blade od FreeAiru a som s nim velmi spokojny.
To lietadlo dokaze co si len zmyslis.
Naucilo ma secko co zatial ovladam vratane vysu a vseliakych vyvrtiek a obratov ktore som obkukal z roznych videi, a ani neviem ako sa volaju.
Dokazes si ho postavit aj sam doma za jedno dopoludnie z jednej alebo dvoch tabul EPP 6mm, dvoch metroch 1mm drotu, dvoch 1mm uhlikovich tyciek a vijde ta to ani nie na 600KC.-myslim trup.
Das tam tri micro serva napr-HS-55 nejaky prijimac striedaka-aj cinskeho na dve Li-Pol a ficis. cele ma to vyslo ani nie na 5000KC.
Jednoducho lietadlo na zaciatok ale aj na pokracovanie za celkom slusne peniaze-a navod si zadarmo stiahnes s ich stranky-WWW.freeair.cz