PiccoZ

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Knedlik

#46 Příspěvek od Knedlik »

Čau, tak tohle je muj prvni prispevek... Rad bych si koupil Picoo Z , ale nechce se mi ho kupovat pres internet. Nevite nahodou, kde v Praze ho maj?
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od XB8R »

pro Kovboj:
Podívej se na www.kdosihrajenezlobi.cz, tam náhradní vrtulky prodávají. Těžko ti jí někdo dá, když jí pak bude potřebovat. Chce to jen trochu chtít hledat.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od arda1 »

Knedlik píše:Čau, tak tohle je muj prvni prispevek... Rad bych si koupil Picoo Z , ale nechce se mi ho kupovat pres internet. Nevite nahodou, kde v Praze ho maj?
Ahooj vítám -ať jsi tu jako doma :wink:
Kovboj

#49 Příspěvek od Kovboj »

XB8R píše:pro Kovboj:
Podívej se na www.kdosihrajenezlobi.cz, tam náhradní vrtulky prodávají. Těžko ti jí někdo dá, když jí pak bude potřebovat. Chce to jen trochu chtít hledat.

To vím, ale vrtulka o velikosti necelých 2 cm, která včetně poštovného vyjde na 169 Kč se mi zdá trošku moc :-( A třeba můžu mít štěstí a někdo z přítomných už Picco úplně odepsal a vrtulka mu zbyla...
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Moturek

#50 Příspěvek od Gattor »

ALIEN píše:Kamarad si uslapnul zadni cast..vlaste "jen" zadni moturek...jak byste to opravili??

Uplne vse jde slepit. Diky vaze a minimalnimu tlaku na vsechny casti PiccoZ je velka pravdepodobnost, ze to vydrzi dlouho. Jen ty rany o zem... na veci, ktere se toci nebo jinak namahaji doporucuji chemopren. Napr. zadni vrtulka slepena vterinakem vydrzela asi 20 vterin - bez padu. S chemoprenem drzi furt. Cela zadni cast drzi velmi dobre chemoprenem i vterinakem. Jen ten vterinak je alergictejsi na narazy. Leptaji oba velmi dobre. Takze vysledek: vse slepit a dratky nebude problem pripajet. Pokud jsou dratky kratsi, trochu vytahni z vnitrku - je tam sakra velka rezerva. Min 4cm.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

vrtulky

#51 Příspěvek od Gattor »

Kovboj píše:
arda1 píše:Taky jsem koupil za levno jednoho skoro novýho, co měl ulomenou zadní část a utržený drátky k motoru.

Když už jsme u toho - nemáte někdo navíc náhradní zadní vrtulku? Náhradní z krabice se mi povedlo při rozbalování dárků o vánocích ztratit a ta na vrtulníčku už dostala pár škaredých ran a drží jen díky vteřiňáku :(

Chemopren drzi lepe. Jinak vrtulky jsem objevil pouze na kdosihrajenezlobi.cz a esotop.cz. Jinde ani tuk. Uz jsem znicil 2 :) Kamosovi jsem koupil PiccoZe se slevou a vzal si jeho nahradni. kdosihrajenezlobi.cz zatim jen slibuje, ale ja mu verim, protoze byl jediny v CR, ktery mel PiccoZe 22.12. tak, jak sliboval, ze dovezou.
Snad budou vrtule s dalsi dodavkou (muzes mu zavolat). Jsem z Prahy, takze si dojedu, pokud si to musis nechat poslat, musis si vybrat. Prachy a litat nebo bez penez a nelitat. Sance, ze ti ji nekdo da (ikdyz svuj znicil) je skoro nulova, kazdy zna nekoho kdo ma PiccoZe taky a radeji ho da jemu, mimojine se na celem netu vali spousta inzeratu: shanim zadni vrtulku...
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Praha

#52 Příspěvek od Gattor »

Knedlik píše:Čau, tak tohle je muj prvni prispevek... Rad bych si koupil Picoo Z , ale nechce se mi ho kupovat pres internet. Nevite nahodou, kde v Praze ho maj?

Mam pocit, ze momentalne ho nikde nesezenes. Zasilka vsem dorazi v polovine ledna (kolem 20teho). Urcite se koukni na kdosihrajenezlobi.cz. Az bude skladem nebo klidne hned zavolej na uvedeny mobil a domluv se s nim. Kdyz budes porad otravovat, nakonec ti rekne, ktery den to dorazi a ty si pro to prijedes k nemu i bez objednavky na netu. Takze zadny cekani.
Kovboj

Re: Moturek

#53 Příspěvek od Kovboj »

Gattor píše:
ALIEN píše:Kamarad si uslapnul zadni cast..vlaste "jen" zadni moturek...jak byste to opravili??

Uplne vse jde slepit. Diky vaze a minimalnimu tlaku na vsechny casti PiccoZ je velka pravdepodobnost, ze to vydrzi dlouho. Jen ty rany o zem... na veci, ktere se toci nebo jinak namahaji doporucuji chemopren. Napr. zadni vrtulka slepena vterinakem vydrzela asi 20 vterin - bez padu. S chemoprenem drzi furt. Cela zadni cast drzi velmi dobre chemoprenem i vterinakem. Jen ten vterinak je alergictejsi na narazy. Leptaji oba velmi dobre. Takze vysledek: vse slepit a dratky nebude problem pripajet. Pokud jsou dratky kratsi, trochu vytahni z vnitrku - je tam sakra velka rezerva. Min 4cm.

Mě to tím vteřiňákem (střední Flash) drží v pohodě už pár dnů včetně řady pádů, to není problém. Ale už ten list úplně přesně nenakroutíš do správného úhlu a i kapka lepidla na téhle velikosti rozhodí vyvážení, takže se ocas v některých otáčkách chvěje a nejde úplně seřídit pro stabilní let. A než za dvě stovky vrtulku, tak to si radši za pětinásobek ceny vrtule koupím nové Picco ;-)
flyhawk
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od flyhawk »

Panove a myslite ze picco z se da koupit i na sk?
ALIEN

#55 Příspěvek od ALIEN »

ja myslim ze urcite a kdyby nebyl zadny dovozce do SR,tak funguje posta...
flyhawk
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od flyhawk »

To jo ale ono se to tou postou prece jen troska zbytecne prodrazi.
ALIEN

#57 Příspěvek od ALIEN »

v Legacku
ALIEN

#58 Příspěvek od ALIEN »

flyhawk píše:To jo ale ono se to tou postou prece jen troska zbytecne prodrazi.

+/- 200Kč
pavelh
Kontaktovat uživatele:

Re: Praha

#59 Příspěvek od pavelh »

Gattor píše:

Mam pocit, ze momentalne ho nikde nesezenes. Zasilka vsem dorazi v polovine ledna (kolem 20teho). Urcite se koukni na kdosihrajenezlobi.cz. Az bude skladem nebo klidne hned zavolej na uvedeny mobil a domluv se s nim. Kdyz budes porad otravovat, nakonec ti rekne, ktery den to dorazi a ty si pro to prijedes k nemu i bez objednavky na netu. Takze zadny cekani.

Vrtulníčky jsou skladem na www.esotop.cz :D 16.1.07
Patas_
Kontaktovat uživatele:

Re: Praha

#60 Příspěvek od Patas_ »

PicooZ jsem koupil mladýmu pod strom a už je v řiti, asi nějak odešel zadní motorek nebo co neboť hračka i přes max. výchylku páky neustále rotuje - slabý tah vyrovnávací vrtulky ... oprava bude asi formou odnos do popelnice.
Je to hračka pěkná pro 5letého kluka, měl z ní ohromnou radost, ale životnost sotva měsíc mne neuspokojuje. Sic se kluk snažil a příliš s tím o zem nemlátil tak jak mu mám teď vysvětlit proč to za 14dní už nelítá?
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“