PiccoZ
pro Kovboj:
Podívej se na www.kdosihrajenezlobi.cz, tam náhradní vrtulky prodávají. Těžko ti jí někdo dá, když jí pak bude potřebovat. Chce to jen trochu chtít hledat.
Podívej se na www.kdosihrajenezlobi.cz, tam náhradní vrtulky prodávají. Těžko ti jí někdo dá, když jí pak bude potřebovat. Chce to jen trochu chtít hledat.
XB8R píše:pro Kovboj:
To vím, ale vrtulka o velikosti necelých 2 cm, která včetně poštovného vyjde na 169 Kč se mi zdá trošku moc
Moturek
ALIEN píše:Kamarad si uslapnul zadni cast..vlaste "jen" zadni moturek...jak byste to opravili??
Uplne vse jde slepit. Diky vaze a minimalnimu tlaku na vsechny casti PiccoZ je velka pravdepodobnost, ze to vydrzi dlouho. Jen ty rany o zem... na veci, ktere se toci nebo jinak namahaji doporucuji chemopren. Napr. zadni vrtulka slepena vterinakem vydrzela asi 20 vterin - bez padu. S chemoprenem drzi furt. Cela zadni cast drzi velmi dobre chemoprenem i vterinakem. Jen ten vterinak je alergictejsi na narazy. Leptaji oba velmi dobre. Takze vysledek: vse slepit a dratky nebude problem pripajet. Pokud jsou dratky kratsi, trochu vytahni z vnitrku - je tam sakra velka rezerva. Min 4cm.
vrtulky
Kovboj píše:arda1 píše:Taky jsem koupil za levno jednoho skoro novýho, co měl ulomenou zadní část a utržený drátky k motoru.
Když už jsme u toho - nemáte někdo navíc náhradní zadní vrtulku? Náhradní z krabice se mi povedlo při rozbalování dárků o vánocích ztratit a ta na vrtulníčku už dostala pár škaredých ran a drží jen díky vteřiňáku
Chemopren drzi lepe. Jinak vrtulky jsem objevil pouze na kdosihrajenezlobi.cz a esotop.cz. Jinde ani tuk. Uz jsem znicil 2
Snad budou vrtule s dalsi dodavkou (muzes mu zavolat). Jsem z Prahy, takze si dojedu, pokud si to musis nechat poslat, musis si vybrat. Prachy a litat nebo bez penez a nelitat. Sance, ze ti ji nekdo da (ikdyz svuj znicil) je skoro nulova, kazdy zna nekoho kdo ma PiccoZe taky a radeji ho da jemu, mimojine se na celem netu vali spousta inzeratu: shanim zadni vrtulku...
Praha
Knedlik píše:Čau, tak tohle je muj prvni prispevek... Rad bych si koupil Picoo Z , ale nechce se mi ho kupovat pres internet. Nevite nahodou, kde v Praze ho maj?
Mam pocit, ze momentalne ho nikde nesezenes. Zasilka vsem dorazi v polovine ledna (kolem 20teho). Urcite se koukni na kdosihrajenezlobi.cz. Az bude skladem nebo klidne hned zavolej na uvedeny mobil a domluv se s nim. Kdyz budes porad otravovat, nakonec ti rekne, ktery den to dorazi a ty si pro to prijedes k nemu i bez objednavky na netu. Takze zadny cekani.
Re: Moturek
Gattor píše:ALIEN píše:Kamarad si uslapnul zadni cast..vlaste "jen" zadni moturek...jak byste to opravili??
Uplne vse jde slepit. Diky vaze a minimalnimu tlaku na vsechny casti PiccoZ je velka pravdepodobnost, ze to vydrzi dlouho. Jen ty rany o zem... na veci, ktere se toci nebo jinak namahaji doporucuji chemopren. Napr. zadni vrtulka slepena vterinakem vydrzela asi 20 vterin - bez padu. S chemoprenem drzi furt. Cela zadni cast drzi velmi dobre chemoprenem i vterinakem. Jen ten vterinak je alergictejsi na narazy. Leptaji oba velmi dobre. Takze vysledek: vse slepit a dratky nebude problem pripajet. Pokud jsou dratky kratsi, trochu vytahni z vnitrku - je tam sakra velka rezerva. Min 4cm.
Mě to tím vteřiňákem (střední Flash) drží v pohodě už pár dnů včetně řady pádů, to není problém. Ale už ten list úplně přesně nenakroutíš do správného úhlu a i kapka lepidla na téhle velikosti rozhodí vyvážení, takže se ocas v některých otáčkách chvěje a nejde úplně seřídit pro stabilní let. A než za dvě stovky vrtulku, tak to si radši za pětinásobek ceny vrtule koupím nové Picco
Re: Praha
Gattor píše:Knedlik píše:Čau, tak tohle je muj prvni prispevek... Rad bych si koupil Picoo Z , ale nechce se mi ho kupovat pres internet. Nevite nahodou, kde v Praze ho maj?
Mam pocit, ze momentalne ho nikde nesezenes. Zasilka vsem dorazi v polovine ledna (kolem 20teho). Urcite se koukni na kdosihrajenezlobi.cz. Az bude skladem nebo klidne hned zavolej na uvedeny mobil a domluv se s nim. Kdyz budes porad otravovat, nakonec ti rekne, ktery den to dorazi a ty si pro to prijedes k nemu i bez objednavky na netu. Takze zadny cekani.
Vrtulníčky jsou skladem na www.esotop.cz
Re: Praha
PicooZ jsem koupil mladýmu pod strom a už je v řiti, asi nějak odešel zadní motorek nebo co neboť hračka i přes max. výchylku páky neustále rotuje - slabý tah vyrovnávací vrtulky ... oprava bude asi formou odnos do popelnice.
Je to hračka pěkná pro 5letého kluka, měl z ní ohromnou radost, ale životnost sotva měsíc mne neuspokojuje. Sic se kluk snažil a příliš s tím o zem nemlátil tak jak mu mám teď vysvětlit proč to za 14dní už nelítá?
Je to hračka pěkná pro 5letého kluka, měl z ní ohromnou radost, ale životnost sotva měsíc mne neuspokojuje. Sic se kluk snažil a příliš s tím o zem nemlátil tak jak mu mám teď vysvětlit proč to za 14dní už nelítá?