Max píše:Na te druhe diskuzi poslední dobou bežej same plodne temata ke krerím nemáš co žíci, tak aspon budeš moznast tady rozdávat skušenosti , to si rád co?
Co jsem měl možnost dneska prohlédnout, najdou se perly i tady
JMalik píše:Posekané to míváme nakrátko, řezat ty dvířka nebudu Moc dík.
Není zač ... nahoďte link, kde budete létat?
Během zítřka dám GPS souřadnice. MAXe budu muset určitě navštívit (pokud bude souhlasit), jinak bych vymyslel trakař. Je zbytečné bádat nad vyzkoušenýma a funkčníma záležitostma.
Spolu se uvidíme v tom březnu
Jenom se ještě vrátím k tomu podvozku. Kdyby bylo opravdu nejhůř, tak o trochu větší kola bych tam asi nedostal co?
Max píše:Nemusíš menit kolečka stačí dofouknout pneumatiky .......
Ano, informaci jsem přijal, už jsi mi to psal Jen uvažuji nad tím, kdyby ani to dofouknutí nestačilo ( na Oktávce taky nedofoukneš kola na velikost teréňáka )
Max píše:No,na Gripenu se mi je povedlo dofouknot tak že se zvetšily v prumeru tak o 1,5-2cm. Škoda že se nevešli do šachet.
No, to jsem chtěl slyšet Takže přijdu dopoledne, polétám........ a navečer to trochu dofouknu, protože mezitím poporostla tráva Jinak ty špičková dmychadla kolem 8kg tahu dohnaly výkonově srovnatelné turbíny. Škoda že je dohnaly i s cenou .
JMalik píše:No, to jsem chtěl slyšet Takže přijdu dopoledne, polétám........ a navečer to trochu dofouknu, protože mezitím poporostla tráva Jinak ty špičková dmychadla kolem 8kg tahu dohnaly výkonově srovnatelné turbíny. Škoda že je dohnaly i s cenou .
Co se týče koleček, větší se tam o moc nevejdou, musely by se vyměnit mechaniky podvozků a místo 90° zavírání dát 120°.
Výkonově dmychadlo nikdy nemůže dohnat turbínu pokud se nezmění nějaká technologie. Statickým tah je už srovnatelný s menší turbínou, ale rychlostí je to stále neporovnatelné. Rychlost plynů proudících z turbíny je více než 1000 km/h, proto s dmychadlem se nám zdá letový projev takový jalový. Prostě to létá pomaleji.
Naposledy upravil(a) yoda dne úte 04.01.2011 9:52, celkem upraveno 1 x.
JMalik píše:No, to jsem chtěl slyšet Takže přijdu dopoledne, polétám........ a navečer to trochu dofouknu, protože mezitím poporostla tráva Jinak ty špičková dmychadla kolem 8kg tahu dohnaly výkonově srovnatelné turbíny. Škoda že je dohnaly i s cenou .
Co se týče koleček, větší se tam o moc nevejdou, musely by se vyměnit mechaniky podvozků a místo 90° zavírání dát 120°. Ale takhle jsou kolečka maketová, větší tam prostě nepatří.
Výkonově dmychadlo nikdy nemůže dohnat turbínu. Statickým tahem už ano, rychlostí nikdy. Rychlost plynů proudících z turbíny je více než 1000 km/h, proto s dmychadlem se nám zdá letový projev takový jalový. Prostě to létá pomaleji.
yoda píše: Výkonově dmychadlo nikdy nemůže dohnat turbínu pokud se nezmění nějaká technologie. Statickým tah je už srovnatelný s menší turbínou, ale rychlostí je to stále neporovnatelné. Rychlost plynů proudících z turbíny je ............
Ano, to tak prostě je - zatím (No ale bez legrace - ani já nevěřím, že to rychlostně někdy turbínu dožene)
Dorazily mi nove baterky do A-10 a tak tento týden asi budem provádet nove skoušky 120 a mimo tah budem měřit i rychlost proudu vzduchu.
To měříci čidlo má rozsah od 0 do 350km/h tak tiše doufam že nebude stačit.
Max píše:Dorazily mi nove baterky do A-10 a tak tento týden asi budem provádet nove skoušky 120 a mimo tah budem měřit i rychlost proudu vzduchu. To měříci čidlo má rozsah od 0 do 350km/h tak tiše doufam že nebude stačit.
Překonstruoval jsen dva trupy do Surprise 15, vyměnil regly za 260A, koupil špičkové baterky.......
Má to přesně 2000g a 5kW příkonu.
Zkusíme to ?
Ty se řehtáš, ale já vážně uvažuji ještě o turbíně místo dmychadla do té F 16.
Tady výkon (letová rychlost) ospravedlňuje všechno. Je fakt, že statickým tahem ( a možností startu z toho trávníku), je to 1:1.
Ale pak ten fofr ve vzduchu.
Zkuste dát oba argumenty + a -