zdzd píše:Já povoloval...
Ja ji mel z vyroby tvrdost na minimu. Povolit by uz vic neslo
Jirka
sabre píše:Děkuji zdzd, mám soupravu teprve pár dnů, tak se tím postupně prokousávám.
RolloThomassi píše:No teda , já si to chtěl koupit , ale když tady vidím , že se s tím musí seznamovat člověk několik večerů a že je problém pult a stopky , tak to nevím , asi to nebude dobrá volba ..... To bude lepší zvolit řešení y
were píše:Pult pro FX-30 problem neni, lze pouzit i pult pro MC 19
http://www.jino.cz/pult-mc-19-mc-22-gra ... -1019.html
RolloThomassi píše:Kazit sofistikovaný nativní systém pomerančovými přijímači ?
No to asi ne , když už kupuju kvalitu , tak nepotřebuju náhražku !
Kdovíjak je to udělané a já pak budu přemýšlet , jestli selhal vysílač , nebo přijímač. NENE . To už si fakt můžu koupit čínu . Slyšeli jste o Turnigy 9X ? To je otevřený systém a každý si nasoftí co chce. Libovolnou rychlost serv, předvoleb kolik potřebuješ, namixuješ ruku s nohou, prostě všechno !
RolloThomassi píše:Kazit sofistikovaný nativní systém pomerančovými přijímači ?
Kdovíjak je to udělané a já pak budu přemýšlet , jestli selhal vysílač , nebo přijímač. NENE . To už si fakt můžu koupit čínu . Slyšeli jste o Turnigy 9X ? To je otevřený systém a každý si nasoftí co chce. Libovolnou rychlost serv, předvoleb kolik potřebuješ, namixuješ ruku s nohou, prostě všechno !
were píše:RolloThomassi píše:Kazit sofistikovaný nativní systém pomerančovými přijímači ?
Promin, ja sem nevedel ze jsi jeden z tech, co do kombatoveho houboletu davaji digitalni serva Atlas - pak je jasne, ze jsou do nich potreba i kvalitni originalni prijimace![]()
![]()