yoda píše:Jen to chlapci pěkně vychytejte, já se pak strašně rád na to podívám a klidně se nechám do podobné věci uvrtat
taky dostaneš uklol, zkus je ukecat at to udělají lehčí
petrcorrado píše:hmm telefonicky kontakt do Megy probehl, snad to budu mit komplet s regulatorem od nej, no uvidime, asi to bude na 12ti clanek. Uz ted mam nervy, co to bude v tom vzduchu delat, ale vidina temer dvojnasobneho stat. tahu oproti hmotnosti letadla me naplnuje rozporuplnymi pocity![]()
preci je to jenom podzvukovy bitevnik.....
Vasa píše:yoda píše:Jen to chlapci pěkně vychytejte, já se pak strašně rád na to podívám a klidně se nechám do podobné věci uvrtat
taky dostaneš uklol, zkus je ukecat at to udělají lehčí
JMalik píše:
No, mohl by klidně začít hned u té mojí F16.
Hlavně aby to ale neskončilo tak, že jenom uberou vrsty toho "čínského" laminátu.
Vasa píše:JMalik píše:
No, mohl by klidně začít hned u té mojí F16.
Hlavně aby to ale neskončilo tak, že jenom uberou vrsty toho "čínského" laminátu.
přesně to jsem měl namysli, jenže on bude problém hlavně v těch jejich používaných materiálech, ale třeba kdyby se jim poslal kanystřík pořádného epoxidu a role pořádného skla, tak by výsledek vypadal asi taky trošku jinaka možná by se sami divili jak se s tím pěkně pracuje
petrcorrado píše:no ale sam jsi videl, ze to dmychadlo beze zbytku vyplnuje trup, navic tomu odpovidaji i saci a vytokove kanaly, rekl bych tedy, ze 120edf je vlastne optimalni, vzdyt jde o to, aby prosel trupem co nejvetsi objem vzduchu. ale co ti budu fusovat do remesla "chytryma kecama"![]()
Prosim te hrozne moc potrebuju ten vicelopatkovej rotor a nejsem sam...
graup15 píše:petrcorrado píše:no ale sam jsi videl, ze to dmychadlo beze zbytku vyplnuje trup, navic tomu odpovidaji i saci a vytokove kanaly, rekl bych tedy, ze 120edf je vlastne optimalni, vzdyt jde o to, aby prosel trupem co nejvetsi objem vzduchu. ale co ti budu fusovat do remesla "chytryma kecama"![]()
Prosim te hrozne moc potrebuju ten vicelopatkovej rotor a nejsem sam...
Tý jo..Konečně dobrej nápad. S Vaškem si dohodneš lehouké letadlo a do toho mnohem větší dmyhadlo. Jsem naprosto přesvědčený, že to bude lítat o dost líp než Majlikův vynálezs cihlou určenou pro púvodně pro turbínu.
Tohle je totiž cesta...Vašek je kurňa chytrej chlap a i profil na jeho modelech je (elektroletecký)) Prostě gratulace...a nezapomeň. Až to pujde do luftu, taky bych to rád viděl.
Dalibor