Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
helllo

#391 Příspěvek od helllo »

chlapi, nemohl by jste nekdo detailne nafotit, kdo daval to perko pod cykliku? :D ...ja furt nemuzu prijit na to, jak to tam dat, aby to nedrhlo. toci se tam sroubek a bojim se, ze se to bude sekat. asi jsem na to levej.

jeste chci vyresit to skrtani ty vyvazovaci mrchy pro prudkych zmenach smeru o kabinku. na netu jsem videl, ze to staci zkratit. delal jste to nekdo? :D

jinak to fakt lita jak cert, docela se s tim vyblbnu. :lol:
saint21

#392 Příspěvek od saint21 »

Buď dneska večer nebo zitra ti to sem hodim. Budu vyměňovat hlavní řídel.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
helllo

#393 Příspěvek od helllo »

super diky!
hawkins

#394 Příspěvek od hawkins »

eagle.e píše:při párovaní postupně "blikaji" a vysílač svítí, jenže tady se po zapnutí jen zobrazí tři čárky a nic víc vysílač na nic nereaguje a ani se nespáruje.

Tuhle potvurku budu mit pristi tyden, ale na zahranicnim forum jsem cetl, ze tri neblikajici carky znamenaji kalibraci vysilace. Otoc obema packama najednou nekolikrat o 360 stupnu kolem dokola. Tady je kdyztak video http://www.youtube.com/watch?v=dK-ivU7BmzM
Naposledy upravil(a) hawkins dne sob 15.01.2011 19:28, celkem upraveno 1 x.
ssendy

#395 Příspěvek od ssendy »

Cau lidicky.Ja mam kolibrika s nabijeckou,ale nemam k nemu trafo.Muze mi prosim nekdo napsat parametry toho trafa?Myslim output kolik dava voltu a kolik mA.Diky za ochotu.Ales
corona

#396 Příspěvek od corona »

ssendy píše:Cau lidicky.Ja mam kolibrika s nabijeckou,ale nemam k nemu trafo.Muze mi prosim nekdo napsat parametry toho trafa?Myslim output kolik dava voltu a kolik mA.Diky za ochotu.Ales
AC/DC adapter má na výstupu stejnosměrných 6 V, 600 mA. Plus je na středovém kolíku, mínus na vnějším plášti.

Na samotným dobíječi je upozornění, že se nesmí překročit 6,5 V.

.
saint21

#397 Příspěvek od saint21 »

helllo píše:chlapi, nemohl by jste nekdo detailne nafotit, kdo daval to perko pod cykliku? :D ...ja furt nemuzu prijit na to, jak to tam dat, aby to nedrhlo. toci se tam sroubek a bojim se, ze se to bude sekat. asi jsem na to levej.

jeste chci vyresit to skrtani ty vyvazovaci mrchy pro prudkych zmenach smeru o kabinku. na netu jsem videl, ze to staci zkratit. delal jste to nekdo? :D

jinak to fakt lita jak cert, docela se s tim vyblbnu. :lol:

Tady máš ty fotky,ale žádná pružinka tam není.
[/img]http://saint21.rajce.idnes.cz/
DX9
corona

#398 Příspěvek od corona »

helllo píše:chlapi, nemohl by jste nekdo detailne nafotit, kdo daval to perko pod cykliku? :D ...ja furt nemuzu prijit na to, jak to tam dat, aby to nedrhlo. toci se tam sroubek a bojim se, ze se to bude sekat. asi jsem na to levej.

Na tom snad ani není co fotit, to je jasný jak facka.
Kousek vinutý pružinky, průměr takovej, aby se akorát volně vešla na hřídel, třeba z nějaký propisky.
Za žádnej šroubek zachytávat nebude, jednak bude dole opřená o zajišťovací kroužek, zadruhý jak by asi zadrhávala, když se točí všechno dohromady - cyklika (resp. její spodek), hřídel i kroužek.
Samozřejmě se musí udělat tak, aby axiální tlak byl tak akorát.

.
saint21

#399 Příspěvek od saint21 »

Aha takže se jedná spíš o úpravu? Standartně to tam není. Pokuď jsem to dobře pochopil.
DX9
corona

#400 Příspěvek od corona »

saint21 píše:Aha takže se jedná spíš o úpravu? Standartně to tam není. Pokuď jsem to dobře pochopil.
Jo jo, úprava.
Přišel s tím Vigo.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... y&start=15
saint21

#401 Příspěvek od saint21 »

Tak teď přemýšlím jestli to mám vyzkoušet :o
DX9
helllo

#402 Příspěvek od helllo »

corona píše:
helllo píše:Za žádnej šroubek zachytávat nebude, jednak bude dole opřená o zajišťovací kroužek, zadruhý jak by asi zadrhávala, když se točí všechno dohromady - cyklika (resp. její spodek), hřídel i kroužek.
Samozřejmě se musí udělat tak, aby axiální tlak byl tak akorát.

.

prave, ze se netoci vse dohromady..ten dolni krouzek cykliky stoji a hridel se toci a na ty hrideli je zajistovaci sroubek, o ktery by to mohlo se sekat...predpokladam, ze ta pruzinka by mela byt prave mezi.
pozoroval jsem to, ale rikam, asi jsem na to levej :D
Az to rozeberu, tak to snad uvidim, jak by to tam melo byt

SAINT: dekuju, je to uprava...me to totiz dela pri pomalem letu vpred, ze se vrtas klepe, udajne tato uprava by to mela odstranit..
corona

#403 Příspěvek od corona »

helllo píše:prave, ze se netoci vse dohromady..ten dolni krouzek cykliky stoji a hridel se toci a na ty hrideli je zajistovaci sroubek, o ktery by to mohlo se sekat...predpokladam, ze ta pruzinka by mela byt prave mezi.
pozoroval jsem to, ale rikam, asi jsem na to levej :D
Az to rozeberu, tak to snad uvidim, jak by to tam melo byt...
Tak si tam hlavně posviť baterkou, abys viděl, že se točí zajišťovací kroužek s hřídelí i vnitřkem cykliky a pružinka NEMÁ o co zachytávat.
Stojí pouze vnější část desky cykliky.
helllo

#404 Příspěvek od helllo »

tak dobre - vzdavam se :roll:
helllo

#405 Příspěvek od helllo »

Abych furt nedaval jen otazky, tady je video navod na zkraceni stab.tycky (aby neskrtala o kabinku a ocas pri prudkych zmenach smeru) :

http://www.youtube.com/watch?v=pTtYT8bgcGI
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“