jeste chci vyresit to skrtani ty vyvazovaci mrchy pro prudkych zmenach smeru o kabinku. na netu jsem videl, ze to staci zkratit. delal jste to nekdo?
jinak to fakt lita jak cert, docela se s tim vyblbnu.
eagle.e píše:při párovaní postupně "blikaji" a vysílač svítí, jenže tady se po zapnutí jen zobrazí tři čárky a nic víc vysílač na nic nereaguje a ani se nespáruje.
AC/DC adapter má na výstupu stejnosměrných 6 V, 600 mA. Plus je na středovém kolíku, mínus na vnějším plášti.ssendy píše:Cau lidicky.Ja mam kolibrika s nabijeckou,ale nemam k nemu trafo.Muze mi prosim nekdo napsat parametry toho trafa?Myslim output kolik dava voltu a kolik mA.Diky za ochotu.Ales
helllo píše:chlapi, nemohl by jste nekdo detailne nafotit, kdo daval to perko pod cykliku?...ja furt nemuzu prijit na to, jak to tam dat, aby to nedrhlo. toci se tam sroubek a bojim se, ze se to bude sekat. asi jsem na to levej.
jeste chci vyresit to skrtani ty vyvazovaci mrchy pro prudkych zmenach smeru o kabinku. na netu jsem videl, ze to staci zkratit. delal jste to nekdo?![]()
jinak to fakt lita jak cert, docela se s tim vyblbnu.
helllo píše:chlapi, nemohl by jste nekdo detailne nafotit, kdo daval to perko pod cykliku?...ja furt nemuzu prijit na to, jak to tam dat, aby to nedrhlo. toci se tam sroubek a bojim se, ze se to bude sekat. asi jsem na to levej.
Jo jo, úprava.saint21 píše:Aha takže se jedná spíš o úpravu? Standartně to tam není. Pokuď jsem to dobře pochopil.
corona píše:helllo píše:Za žádnej šroubek zachytávat nebude, jednak bude dole opřená o zajišťovací kroužek, zadruhý jak by asi zadrhávala, když se točí všechno dohromady - cyklika (resp. její spodek), hřídel i kroužek.
Samozřejmě se musí udělat tak, aby axiální tlak byl tak akorát.
.
Tak si tam hlavně posviť baterkou, abys viděl, že se točí zajišťovací kroužek s hřídelí i vnitřkem cykliky a pružinka NEMÁ o co zachytávat.helllo píše:prave, ze se netoci vse dohromady..ten dolni krouzek cykliky stoji a hridel se toci a na ty hrideli je zajistovaci sroubek, o ktery by to mohlo se sekat...predpokladam, ze ta pruzinka by mela byt prave mezi.
pozoroval jsem to, ale rikam, asi jsem na to levej![]()
Az to rozeberu, tak to snad uvidim, jak by to tam melo byt...