DaveLister píše:OPR: Muzes mi prosimte vysvetlit co konkretne na governoru ty align regly neumi nebo proc je to nepouzitelne??
Je mi jasny ze governor zvladaji jenom v 70%-85% plynu, ale to neni duvod proc je to nepouzitelne.
Mile rád. Governor na Align regulátorech je nepoužitelnej z toho důvodu že neumí pracovat pod zátěží (dlouhodobě a tak aby byl poté ještě někdy použitelnej) (prosím povšimni si - zde je ten důvod proč governor vůbec používat. - za předpokladu že alespoň tušíš proč governro používat a cca jak funguje.)
Align governor s obtíží zvládá klidné polítání ale i tak se dosti hřeje. Na křivkách (kde funguje na 1) ten problém z teplotou není.
PS: občas je tu informace tipu "jedna pani povídala" že někomu Align régl v govíku zahořel. To potvrdit nemůžu jelikož sem to sám neviděl ale osobně to považuju za dost dobře možné. Pokud si představím jak každej druhej s tim lomcuje jak kretén tak se nedivím že ten regl čas od času někomu schóóřííííí.
Za mne ti radím Align regl je super na křivkách - govík je něco co se nemělo ani omylem narodit u tohodle reglu.
PPS: a druhá věc je jak umí regulátor v governor režimu regulovat
Tohle je moje osobní zkušenost. A nikomu ji nevnucuju - pouze ji dávám k dobru.