Billy Bob Bean píše:No jo, ale tak pokud jsou v TX staré dobré Ni-CD tak by to chtělo nabíječku co umí cyklovat, ne? Ono se z toho zase tak velký proudy netahaj a není tolik zatěžovaný, ale nevadí když bude mít accu v dobrým stavu. Já bych si vybral třeba Shark 10, intelli speed. No je to už za více peněz, ale jsme zase o kousek dál. No jak se tady kdesi psalo, tak na Sharka 10 sjou negativní ohlasy. Nevím nemám problém. Jediný s čím mám problém, tak nabíjení jednoho článku Ni-MH do mptrojky. To není Delta peak naprosto schopný rozeznat konec nabíjení. Dva články to zvládá v pohodě.
No doufám, že mě tady moc lidí nezprcá za to, že tady šířím takové podivné názory...
na začátku bych mu nedoporučoval řešit nějaké cyklování vysílačového packu, pokud si k Optiku koupí určenou nabíječku ( cca 100Kč ) tak bych řekl, že to ani není nutné. Vysílačové baterie by se měli nabíjet pomalým nabíjením, mám Eclipsku, dělám to tak a nemám problém. Nemotal bych mu tím hlavu, bude mít dost jiných starostí.