sparovani dx7 s ar7000
sparovani dx7 s ar7000
Prosim o radu jak sparovat dx7 s ar7000,moje pokusy neboli uspešne,len blik a nic viac neviem ako a kde zapojit prepojovaci kabel,napajanie s regulatora som dal do thro, plus jedno servo po napojeni baterie len raz blikne,dakujem zaciatocnik
- Screwball671
Propojovací neboli bindovací konektor dej do vstupu BAT na přijímači, regulator do THRO. Zapoj regl k baterii a potom zapni DX7 dále na zadní straně DX7 je takový tlačítko, tak to zmáčkni a tím zahájíš párování. Až přestane pijímač blikat, tak je to hotový, vyndej bindovací propojku a máš spárováno. 
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Nazdar chlape
Najdeš na přijímači slot označený bat. tam pichneš bindlovací (spárovací) propojku. Do jakéhokoli dalšího slotu pichneš napájení. Nejlépe 4-5článek AA, nebo kablík z réglu, pokud to krmíš 3 a více LI-PO. No a potom na vysílači zmačkneš bindlovací tlačítko (uprostřed na zadní straně ) a zapneš vysílač. A držíš dokud se ty dva kámoši nedomluví.......pár vteřin. Bliká to, pak to zhasne a pak se to zozsvítí trvale. Pak můžeš pustit bindlovací tlačítko a vyndat z přijímače bindlovací propojku. A mělo by to fachat. Když tu propojku zapomeneš vyndat, tak si to dělal nadarmo a musíš vše znovu.
V.
EDIT - sakra, já než to upatlám, tak je to tady
Najdeš na přijímači slot označený bat. tam pichneš bindlovací (spárovací) propojku. Do jakéhokoli dalšího slotu pichneš napájení. Nejlépe 4-5článek AA, nebo kablík z réglu, pokud to krmíš 3 a více LI-PO. No a potom na vysílači zmačkneš bindlovací tlačítko (uprostřed na zadní straně ) a zapneš vysílač. A držíš dokud se ty dva kámoši nedomluví.......pár vteřin. Bliká to, pak to zhasne a pak se to zozsvítí trvale. Pak můžeš pustit bindlovací tlačítko a vyndat z přijímače bindlovací propojku. A mělo by to fachat. Když tu propojku zapomeneš vyndat, tak si to dělal nadarmo a musíš vše znovu.
V.
EDIT - sakra, já než to upatlám, tak je to tady