foto nissan skyline gtr r34

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Rotvík

#31 Příspěvek od Rotvík »

Milan Nes píše: a co ? myslíš si že ty seš king ? popravdě tuzing je mi osobně trochu k smíchu ... jediněj TUNNING co sem uznával byli lidi jako Shelby,
Chapman ... ne to že někdo przní auto který zcela překvapivě navrhoval tým lidí co tomu rozuměli a nebo se snaží z auta kategorie Fabia udělat sporťák :) (nebetu WRC ale to když se podíváš tak ze seriovkou má kua málo společného)

neberu samo pár lidí co fakt tunning umí a ne že ukazujou veřejně akorát míru svého nevkusu
(zebejvám se designem tak trochu řekněme estetické cítění si myslim mám)
Pokud se zabýváš designem tak zcela určitě víš že slovo ,,nevkus " je silně relativní pojem.Jak se říká sto lidí sto chutí.Co se líbí jednomu nemusí se líbit druhému.
Já třeba tuning (správně styling ) chápu jako snahu odlišit se od davu.
Pokud by vždy a za všech okolností byla úprava auta (vzhledová ) przněním dokonalého výtvoru neomylného týmu návrhářů tak by nemohli existovat lidi jako třeba http://zivotopis.osobnosti.cz/chip-foose.php a jemu podobní.
Asi nemá cenu tady vypisovat uznávané tuningové a stylingové firmy jako ABT,Schnicer,Rieger atp.
Prostě jak já říkám ,ať si každý dělá se svým autem co chce pokud tím neohrožuje ostatní.
Chce mít na autě sto nálepek z pumpy, no a, ať je klidně má,jeho auto jeho boj.Mně je po tom šumák a dost dobře nechápu proč ho někde pranýřovat.Co je vrchol vymaštěnosti je dle mého různé zakládání vláken na různých forech s nápisem ,,tuzing " a podobně a do nich vkládat fotky dle autorů zprzněných aut a pak do majitele hromadně šít.Samo že ten to ani neví a nemůže reagovat.To je taková česká záliba,takové kopání do mrtvol.
mám-li něco proti tunerům a mám-li potřebu to nějak ventilovat tak mi nic nebrání registrovat se na nějaké fórum a tam s nima začít diskutovat a obracet je na pravou víru :-),a nejlepší je zajet na nějakej srázek a hodit debatu z očí do očí,ale na to většině kritiků něco chybí :-))
Nezlob se na mně ale ve výsledku jsi na tom dost podobně jako onen pisatel ,,Nissan ".Akorát že on svou netoleranci vyjádřil o mnoho expresívněji.Za svůj vpád do vaší diskuse se omlouvám ale nedalo mi to.
Synovi autora toho vlákna přeji hodně zdaru při prohánění modelu a ať jsou jeho stránky stále lepší,no a hlavně ať ho to pořád baví i přes případné negativní reakce. :wink: To že ho to baví ,že mu to dělá radost je to nejhlavnější.
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od hanz393 »

taky musim podotknout ze syn je sikula :-) kdyz tak koukam na ty dnesni mlade decka tak maj bohuzel jine zaliby :( a k tem autum...nekdy staci na vyblbnuti obycejna seriovka:-) nedavno sem koupil nissana almeru N15 a zjistil sem od znameho co dela do nissanu ze to ma lepsi podvozek nez honda civic stejneho stari jako me..a to sem si rikal ze mam klidne auticko do mesta:-) a motor tez neni k zahozeni je to sice jen 1,4 16V ale zarazi me do sedacek.ale to jen vyjimecene:-) jezdim slusne :-)tak jak se ma:-)
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Milan Nes »

... asi si nečet větu

mimo pár jedinců ... promiň ale řekni mi ještě že 90% tuzingu co je
tvořen lidma není jen plácání bez ladu a skladu, jednotné myšlenky,
jednoznačné ústřední myšlenky - konceptu, který pak pokud je kvalitní odlišuje zplácaninu a něco co má hodnotu ...

což přesnej opak je ten jedinec kterýho si uved ale je to přesně ta výjimka co sem napsal já ... takže pak tvá reakce nemá smysl

ano bezpochyby to odlišuje jedince od davu, otázka jak ...
... předpokládám že ten kdo reagoval byl přesně zástupce těch 90%

já sám si projíždím i časopisy od tunningu a pravda je že se tam nejdou dobrý kusy, proto to taky dělám, ale stačí si projít prodej na seznamu v sekci tunning ...

promiň ale když nějakej 18 typ veme E36 ku a začne jí prznit tak
mi to trochu přijde líto, dost často jakobys vzal obraz Rembranta a chtěl ho vylepšit ... (samozřejmě teď hodně nadsázky ale v některejch případech mi to tak přijde)

viz éra angels eyes, jůů to je super maj to všichni tak já to dám na svoje auto samo taky bo sem cool ne a je jedno že na tom mym modelu to zrovna vypadá blbě
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Milan Nes »

hanz393 píše:taky musim podotknout ze syn je sikula :-) kdyz tak koukam na ty dnesni mlade decka tak maj bohuzel jine zaliby :( a k tem autum...nekdy staci na vyblbnuti obycejna seriovka:-) nedavno sem koupil nissana almeru N15 a zjistil sem od znameho co dela do nissanu ze to ma lepsi podvozek nez honda civic stejneho stari jako me..a to sem si rikal ze mam klidne auticko do mesta:-) a motor tez neni k zahozeni je to sice jen 1,4 16V ale zarazi me do sedacek.ale to jen vyjimecene:-) jezdim slusne :-)tak jak se ma:-)

almera má dobrej podvozek :)
já si pořídil Primeru ve své době jeden z nejlepších podvozků svý třídy, taky tomu řikali japonskej baworák :) já sem šel teda do 1,6 100k
SOVA is YouR CO-pilot

Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Nakadah »

Do haje, kuciinevite kde bych na svyho golfa sehnal nejaky lizatko a zadni kridlo? Jo a taky nejakou folii do oken, at tam neni videt. Zkousel sem tu cernou na jahody, ale ta je fakt moc cerna - 100% cernosti. Jo a jeste resim snizeni, ze pry staci flexou riznout pruziny a ze jak to sedi niz, tak je to vic cool.

Obrázek

Jeste mam v planu tohle turbo, co myslite prida to aspon 50 kobyl?

Nak
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Milan Nes »

A: Přejete si?

B: Bych chtěl jako tuning vole ne. Jako na káru ne.

A: (odhadne zákazníka) Schade nebo kopjejka?

B: Cože vole?

A: Jestli máte Škodovku 120 nebo Žigulíka.

B: Hovno kua, jako já mam zahraniční ne, jako z dovozu ne.

A: Aha. A co byste si tak asi představoval?

B: Kua ňákej jako fakt hustej tuning!!! Sem viděl těd toho Krestu v takovym jako závoďáku to by se mi jako líbilo ne.

A: Myslíte WRC?

B: Nevim kua, ty si fachman ne? Hlavně aby to jako táhlo ne.

A: Hmmm. Uvidíme co se dá dělat. Na jaký vůz by to mělo být?

B: Na můj asi ne vole.

A: A to je? Značka, model...

B: Nevim kua. Ale ňákej jako jižanskej, takovej jako futuristickej vole ne.

A: Ferrari, Buggati, Lamborghini, Masserati, Fiat, Lancia...

B: Jo to je vono vole! To poslední!

A: A model? Podivejte se do papírů.

B: Nemam kua. Voni tydle jako sportovní káry maj jako extrémní výkon ne, takže jako ty emise asi jako vzrostou ne, a ty kur*y mi řekli že s tim jako nemůžu na ulici ne.

A: Hmm. Aha. No jo no. A neni to aspoň napsáno vzadu na tom autě? Sportovní Lancia? To by mohla být Delta integrale?

B: Ne to neni vole. No vona je jako sportovní ale jako spíš taková historická ne. Se podivám ne. Má tam napsáno 1300. Dacia 1300.

A: (půl minuty ticho, prodavač se kouše do rtu)...Neříkal jste Lancia?

B: To máš jedno kua, prostě chci aby byla fakt jako nadupaná. Hlavně jako takový ty velký kola a křídlo a heligonový světla a jako plameny na kapotu a další husťárny kua! Asi něco jako Fást end Fjůriouz ne. Jako hodlám do toho vrazit fakt jako slušnou vatu ne, vole klidně i pět papouchů ne, jako peníze nehrajou roli ne.

A: Ty stylingové úpravy co jste popsal by vyšly tak alespoň na 20 tisíc.

B: Cože vole ses posral ne? Si deláš kozy ne?

A: Ne.

B: Jako víš co, já nemusim mít jako originál značkový Dacia vole, to jaku chápu ne že sou jako drahý ne.

A: (dusí se smíchy) Těch pět tisíc bych vám doporučil ušetřit na sešrotování.

B: Jako bez prdele vole, jako tam už je jako hodně tuningu jako hotovýho ne. Jak sem jako zalepoval kobercovkou prorezlý díry ne, tak sem si s ní jako zamračil světla ne a jako celofánem z čokolády sem si obalil zrcátka to vypadá fakt másérsky kua! A jako lihovkou sem si tam udělal takový ty jako závoďácký nápisy vole ne, a největší husťárnu mám jako na předním skle kua, brácha mi poslal velkou samolepku JZD Dolný Kubín ne, kua to vypadá uplně jak ta Krestova kára! Sem to jako chtěl u vás jenom jako doladit ne. Tak aspoň ňák jako upravit motor ne?

A: Co to má za motor?

B: Nevim vole, ale jako ňákej fakt dost dobrej, úplně to v něm rachotí jako tomu Krestovi ne. Prostě jako sportovní. Extrémní výkon kua!

A: Za kolik to má z nuly na sto?

B: To nevim vole, tolik sem s tim jako nejel, jako nejvíc sem z toho dostal devadesát vole, zážitek z jídy ne, fakt nářez, hnal bych to vejš ale upadlo mi zrcátko a utrh se zadní nárazník ne, tak to teď vypadá trochu jako Hummer.

A: A z nuly na ehm... devadesát?

B: Jako vole vyjel sem z Prahy na Brno po Dé jedna ne, a těch devět pětek sem vytáh někde... no... asi tak...

A: V Pruhonicích?

B: Hovno vole, U Devíti křížů ne. Jako hnal bych to vejš, ale musel sem zastavit ne, protože mi pak ešte vypadlo zadní vokno a rozflákalo světlo ňákýmu zmrdovi co jel za mnou v ňákym trapnym sériovým BMW ne, ko*ot, sem mu chtěl ujet ale podřadil na dvě, dostal se ke mně tak sem musel zastavit ne. Takže právě jako bych potřeboval ňáký jako zvýšení výkonu ne. Jako hlavně asi jako ten čiptůnig to je prej fakt husťárna to sem jako čet.

A: Bohužel se obavám že chiptuning u vás nepůjde, nemáte tam totiž žádnou elektroniku.

B: Jakto že ne? Jako Fanda mi do přístrojový desky vyříz díru a do tý sem si jako nalepil kalkulačku ne, takže tam mám i palubní počítač kua! To nemá ani můj předák v práci ne a ten má fakt hustou káru kua, Oltcita! Jako ten motor už je taky tuningovanej, sem si doma vyrobil turbo podle návodu na internetu ne, z papírovýho větrníku a provrtaný piksly vod párků, a jako nárůst výkonu extrémní kua! Taky jako mám novej vejfuk ne, protože ten starej mi někde upad, tak sem si tam jako přidrátoval lešenářskou trubku, má to fakt hustej zvuk vole ne.

A: Nezlobte se ale asi vám nepomůžu, proti vám sme tady úplný břídilové...
SOVA is YouR CO-pilot

hanz393
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od hanz393 »

Nakadah píše:Do haje, kuciinevite kde bych na svyho golfa sehnal nejaky lizatko a zadni kridlo? Jo a taky nejakou folii do oken, at tam neni videt. Zkousel sem tu cernou na jahody, ale ta je fakt moc cerna - 100% cernosti. Jo a jeste resim snizeni, ze pry staci flexou riznout pruziny a ze jak to sedi niz, tak je to vic cool.

Obrázek

Jeste mam v planu tohle turbo, co myslite prida to aspon 50 kobyl?

Nak

Naku do haje :lol: kdes vyhrabal tu fotku :lol:
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od hanz393 »

bohuzel znam taky jeden priklad sprzneni auta..asi pred 5 roky si kamos koupil feliciu a kompletnim bodykitem a nejakyma drobnyma upravama interieru a mototru,bohuzel po jeho nescetnych bourackach a neodbornych opravach to auto bylo spis odpudive a zrale tak na valaskou stopu..a nejvic me dorazil jeho stryc kdyz mi nedavno rikal ze si mezi predni napravu a zadni napravu si navaril lesenovu trubku,tim propojil napravy aby se mu prej nekroutil podvozek,a ted je to prej o poznani lepsi!!!
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od hanz393 »

to Milan Nes:jojo taky by mi tam nevadila ta 1,6 ale na tu sem nejak nenatrefil,takze ta 1,4...ale su aj tak spokojeny na vozeni zeny a casem ditete je to velmi dostacujici :lol: a tam to cos psal s tim tuningem dacie :-) tos me dostal do kolen :-) z na 90 u deviti krizu :-)))
MYSAK

#40 Příspěvek od MYSAK »

Rotvik: u predokolky je to powerslide, pripadne sidways. ale drift v pravym slova smyslu je o rizeni auta prokluzem, nikoli smykem zadnich kol ;) A k tomu druhymu prispevku... Na jednu stranu souhlas, at si tam lepej treba logo vvyrobce zachodovejch prkynek, ale co mi moc hlava nebere sou ty nakousli golfisti, posledni dobou fabiani , oktaviani.. co maj tdi se zdechlejma 100 konma a chovaj se jako kdyby ridili raketu a stejne tak si o sobe myslej.. Kdyz to vemu podle sebe.. mam v nissanu cca 300HP a co? Ten vykon si vychutnam ale aby si na nem lecil komplexy to nepotrebuju, jn se s chuti zasmeju kdyz se na me jeden ze zminenejch snazi zamachrovat :)

Nak: Kdyz uz si sem dal tu hracku.. tohle mam ja, at se muzete pokochat co ze je to opravdu turbo :)

Obrázek

Obrázek

A srovnani s originalem :)

Obrázek
--KAMIKAZE-RC Team--
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
Rotvík

#41 Příspěvek od Rotvík »

Milan Nes píše:... asi si nečet větu

mimo pár jedinců ... promiň ale řekni mi ještě že 90% tuzingu co je
tvořen lidma není jen plácání bez ladu a skladu, jednotné myšlenky,
jednoznačné ústřední myšlenky - konceptu, který pak pokud je kvalitní odlišuje zplácaninu a něco co má hodnotu ...

což přesnej opak je ten jedinec kterýho si uved ale je to přesně ta výjimka co sem napsal já ... takže pak tvá reakce nemá smysl

promiň ale když nějakej 18 typ veme E36 ku a začne jí prznit tak
mi to trochu přijde líto, dost často jakobys vzal obraz Rembranta a chtěl ho vylepšit ... (samozřejmě teď hodně nadsázky ale v některejch případech mi to tak přijde)

viz éra angels eyes, jůů to je super maj to všichni tak já to dám na svoje auto samo taky bo sem cool ne a je jedno že na tom mym modelu to zrovna vypadá blbě

......ale četl ,jen ty jsi nejspíš nepochopil o čem jsem vlastně psal.

. . . . primárním úmyslem nebylo hodnotit tuningovou scénu ale netoleranci k zálibám druhých.Takže rozpoutávat sáhodlouhou diskusi o ničem nehodlám.Nehodlám nic tvrdit.Každý na to má svůj názor a necítím potřebu ho přesvědčovat že zrovna ten můj je lepší, nebo ho dokonce odsuzovat a zesměšňovat.
To je právě to co mně odlišuje od tebe a od ,,skájlajna " ,nechávám druhé ať se baví po svém a nesoudím je.

....těch jedinců je mnohem víc,tohle byl jeden za všechny.Někteří z nich mají dnes firmy které jsou uznávané po celém světě.Ale to už jsme od stránek zapáleného klučiny trochu daleko.

.....když ten 18 letej typ vezme SVOU E36 ku pak v tom nevidím problém,bude v tom jezdit on tak proč by to mělo pobuřovat mně? Až se pokusí šáhnout na mou Audinu tak to budu řešit :)

....nj, andělská očíčka .. . předtím to byly Mková zrcátka,před časem zase singl frame ala Audi a dnes třeba devil eyes (opět Audi ).Prostě to jsou módní vlny a ani jeden z nás s tím nic nenadělá.Já mám výhodu v tom že mi je to fuk :)

Mno, myslím že právě nazrál čas abych zas Váš vesměs poklidný Nissan klub opustil a nekazil pozitivní atmosféru. :)
Tomu hošíkovi držím palce,myslím že o něm původně vlákno vzniklo,teď už se to začíná zvrhávat v hon na tuningové ,,čarodejnice" a to mně nějak nebere.
Tak se hezky bavte a já jdu zase něco nastudovat o Yum Kippur.
Rotvík

#42 Příspěvek od Rotvík »

MYSAK píše:Rotvik: u predokolky je to powerslide, pripadne sidways. ale drift v pravym slova smyslu je o rizeni auta prokluzem, nikoli smykem zadnich kol ;) A k tomu druhymu prispevku... Na jednu stranu souhlas, at si tam lepej treba logo vvyrobce zachodovejch prkynek, ale co mi moc hlava nebere sou ty nakousli golfisti, posledni dobou fabiani , oktaviani.. co maj tdi se zdechlejma 100 konma a chovaj se jako kdyby ridili raketu a stejne tak si o sobe myslej.. Kdyz to vemu podle sebe.. mam v nissanu cca 300HP a co? Ten vykon si vychutnam ale aby si na nem lecil komplexy to nepotrebuju, jn se s chuti zasmeju kdyz se na me jeden ze zminenejch snazi zamachrovat :)
Tak ještě tedy jeden příspěvěk,než jsme to stačil dodatlovat tak se objevil tenhle.
Audi RS4 je quattro ,tudíž se mu pěkně točila všechna kolečka. :) Na tom videu bylo krásně slyšet jak si hraje s plynem.Prostě frajer,to že to kroužil na kruhovém objezdu je už zase o něčem jiném.sice tam žádný provoz nebyl ale za uši by potřeboval stejně.

Tím závěrem jsi si u mně celekm šplhnul,silné auto je o srdíčku, o fandovství a ne o léčení si komplexu .Za tem přístup tě chválím.

Tak a teď už vážně čus zase někdy jindy a hlavně v jiném vlákně.

P.S. ten ,,šnek " vypadá moc pěkně ,tak ať se daří :wink:
MYSAK

#43 Příspěvek od MYSAK »

Jo diky, motoru se dari, uz jen lehce doladit a bude to fajn, ale uz ted jede jako splasena svine :)
--KAMIKAZE-RC Team--
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“