Pokud se zabýváš designem tak zcela určitě víš že slovo ,,nevkus " je silně relativní pojem.Jak se říká sto lidí sto chutí.Co se líbí jednomu nemusí se líbit druhému.Milan Nes píše: a co ? myslíš si že ty seš king ? popravdě tuzing je mi osobně trochu k smíchu ... jediněj TUNNING co sem uznával byli lidi jako Shelby,
Chapman ... ne to že někdo przní auto který zcela překvapivě navrhoval tým lidí co tomu rozuměli a nebo se snaží z auta kategorie Fabia udělat sporťák(nebetu WRC ale to když se podíváš tak ze seriovkou má kua málo společného)
neberu samo pár lidí co fakt tunning umí a ne že ukazujou veřejně akorát míru svého nevkusu
(zebejvám se designem tak trochu řekněme estetické cítění si myslim mám)
Já třeba tuning (správně styling ) chápu jako snahu odlišit se od davu.
Pokud by vždy a za všech okolností byla úprava auta (vzhledová ) przněním dokonalého výtvoru neomylného týmu návrhářů tak by nemohli existovat lidi jako třeba http://zivotopis.osobnosti.cz/chip-foose.php a jemu podobní.
Asi nemá cenu tady vypisovat uznávané tuningové a stylingové firmy jako ABT,Schnicer,Rieger atp.
Prostě jak já říkám ,ať si každý dělá se svým autem co chce pokud tím neohrožuje ostatní.
Chce mít na autě sto nálepek z pumpy, no a, ať je klidně má,jeho auto jeho boj.Mně je po tom šumák a dost dobře nechápu proč ho někde pranýřovat.Co je vrchol vymaštěnosti je dle mého různé zakládání vláken na různých forech s nápisem ,,tuzing " a podobně a do nich vkládat fotky dle autorů zprzněných aut a pak do majitele hromadně šít.Samo že ten to ani neví a nemůže reagovat.To je taková česká záliba,takové kopání do mrtvol.
mám-li něco proti tunerům a mám-li potřebu to nějak ventilovat tak mi nic nebrání registrovat se na nějaké fórum a tam s nima začít diskutovat a obracet je na pravou víru
Nezlob se na mně ale ve výsledku jsi na tom dost podobně jako onen pisatel ,,Nissan ".Akorát že on svou netoleranci vyjádřil o mnoho expresívněji.Za svůj vpád do vaší diskuse se omlouvám ale nedalo mi to.
Synovi autora toho vlákna přeji hodně zdaru při prohánění modelu a ať jsou jeho stránky stále lepší,no a hlavně ať ho to pořád baví i přes případné negativní reakce.