Hitec, Flash 5, nevysÃlá, pomozte
- Pista.Wassermann
- Pista.Wassermann
Zajimave. Prohledl bych to jeste jednou uvnitr, jestli neni nejaky uvolneny kablik nebo podobne. Sam mam tohle radio, uvazoval sem o instalaci LiPol, ale nakonec sem se na to vyprdnul. Nezda se mi ale, ze by napeti vyssi nez 12V nejak mohla poskodit VF modul. Spis doporucuju zkusit jiny krystal. Nezapinal si to bez anteny? Myslim s vysroubovanou. Jestli vysila muzes overit s vytazenou antenou tesne vedle zapnuteho radia napriklad a nebo vedle reprobednicky se zesilovacem. Uslysis bzucivy signal. Nak
- Pista.Wassermann
- madyr
- Kontaktovat uživatele:
Tohle rádio trpělo na studené spoje (měl jsem je na procesoru).Takže projdi to lupou a skus se zaměřit na věci jako je patice krystalu,konektory,koncový tranzistor.Dále kontrola káblíku k anténě.
Jinak VF se dá nahradit duplexem ale u tohodle rádia se to už moc nevyplatí.
Další rada je už osciloskop a nějaké to měření nebo pan Hnízdil (RC Servis).
Jinak VF se dá nahradit duplexem ale u tohodle rádia se to už moc nevyplatí.
Další rada je už osciloskop a nějaké to měření nebo pan Hnízdil (RC Servis).
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Taky mívám po nabití víc než 12V,ale už to dlouho nevydrží vzhledem k věku aku:-)) A to nabíjím šetrně,vlastně max. 1/4 maximálního doporučenýho nabíjecího proudu.
Jak jsi se v tom vrtal,mohl jsi někde něco uvolnit,nebo tak. Ony některý Hitec spoje nejsou nic moc, taky jsem poopravoval studeňáky... Ani sis toho nemusel všimnout.
Jak jsi se v tom vrtal,mohl jsi někde něco uvolnit,nebo tak. Ony některý Hitec spoje nejsou nic moc, taky jsem poopravoval studeňáky... Ani sis toho nemusel všimnout.
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
- Pista.Wassermann
- madyr
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u tohodle tema.Nemá někdo spálenou 4,5 nebo tu X 4,5.Scháním pouze nějak moc nepoškozenou plastovou skříňku.Bejvalka mě to přivřela do postele a ucho držák antény atd.Na sr...u.Jako záložák TX by mě to stačilo.(VF funkční ale 40Mhz).To ti nepomůže.
Jestli se k tomu dostanu tak to o vykendu otevřu a mrknu jak to VF pracuje že bys to poměřil a případně opravil doma.
Jestli se k tomu dostanu tak to o vykendu otevřu a mrknu jak to VF pracuje že bys to poměřil a případně opravil doma.
- madyr
- Kontaktovat uživatele:
Schema TX http://2.bp.blogspot.com/_R3c7qqg52dY/S ... Flash5.jpg
Sice X na 72Mhz ale jako blokovka postačující
madyr píše:Schema TX http://2.bp.blogspot.com/_R3c7qqg52dY/S ... Flash5.jpg
čau, nebylo by takové schémátko na Optic 6?