kratas píše:Koukej na něj jako nepřihlášený a za 5-6 minut obdržíš takovou nabídku:
ONE TIME ONLY OFFER!
Hello shopper! We noticed you've been looking at this product for a while and we would like to offer you a discount. If you click on the add to cart button below we can offer you this product for $29.99. This offer will only show once. If you leave this page or close this window you will not see this offer again. $29.99
Jo, dobry, uz mi to hodilo. Na origos Futaby ale ani tuk. Na co dalsiho to jeste funguje?
Jirka
Prisly me dva Orange RX Faasty. Bez jakyhokoliv navodu. Takze nevim, v jakym modu to je a jak se to prepina, pokud to jde. Nerad bych hned po zapnuti odprasknul analogovy servo, jako s R6008HS. Sparovani se mi povedlo hned, zapnutej TX tak jak byl na R6008HS, na RX stisknuty tlacitko a po pripojeni baterek blikne cervena a rozsviti se zelena. Pri vypnuti RX sviti zelena a blika cervena. Na jednom blika cervenas asi v 1 sek intervalu, na druhym o poloviny rychlejc. Neni to priznak ze je kazdej v jinym modu? Jenze co je co? Navod od R6008Hs jsem nekam zabordelil... Umite nekdo poradit, prosim, prosim pekne? Jirka
Celeron píše:Prisly me dva Orange RX Faasty. Bez jakyhokoliv navodu. Takze nevim, v jakym modu to je a jak se to prepina, pokud to jde. Nerad bych hned po zapnuti odprasknul analogovy servo, jako s R6008HS. Sparovani se mi povedlo hned, zapnutej TX tak jak byl na R6008HS, na RX stisknuty tlacitko a po pripojeni baterek blikne cervena a rozsviti se zelena. Pri vypnuti RX sviti zelena a blika cervena. Na jednom blika cervenas asi v 1 sek intervalu, na druhym o poloviny rychlejc. Neni to priznak ze je kazdej v jinym modu? Jenze co je co? Navod od R6008Hs jsem nekam zabordelil... Umite nekdo poradit, prosim, prosim pekne? Jirka
Jo tak prdlajs! Orange sice makaj, dosah do nevidim, ale oba maji stejny problem. Dnes jsem je oba nekolikrat prohnal v Yaku55 RC factory a na oba motor "řadí"! Proste nahodne za letu v intervalu 5-20 sekund na okamzik (asi 0.5 sekundy) snizi otacky a zase je vrati na puvodni. S original Futabou R6008HS to nedela. Zajimavy ale je, ze serva se pri tom "prerazeni" ani nehnou. Yak ma dost vostry vychylky a cuknuti serva by bylo za letu videt. Cetl jsem tu, ze nekomu zase Orange cukaly ve vrtasu a original Futaba 617 ka ne. Tak ted nevim, v cem je dilo. Jestli v Orange, napada me jestli do toho treba nekeca Fail save, kterej ma Orange v sobe. Nebo to je nakej problem ruseni od pohonu. Jsou v tom 3S1000, Rey18 a AXI2830/12. Ferit mezi reglem a RX. Muzu to vyzkouset jeste v Zoomu, ale uz me zacina nahlodavat ze jsem moooc dobre nakoupil za 2x 29 Usd. Jirka
sramy píše:Hořejší doporučuje vypnout Fail Safe ve vysílači, proti kmitání serv. Můžeš ho vypnout dle návodu i na přijímači.
To muzu zkusit vypnout. Ale serva nezakmitavaj, jen regl. Ani nevim, jestli je ted na prijimaci Fail safe aktivni ci ne. A propo, 2.4 Fastova R6008 ma Fail safe nebo ne? Kam ja zasel od ni ten navod. Jirka
sramy píše:Hořejší doporučuje vypnout Fail Safe ve vysílači, proti kmitání serv. Můžeš ho vypnout dle návodu i na přijímači.
To muzu zkusit vypnout. Ale serva nezakmitavaj, jen regl. Ani nevim, jestli je ted na prijimaci Fail safe aktivni ci ne. A propo, 2.4 Fastova R6008 ma Fail safe nebo ne? Kam ja zasel od ni ten navod. Jirka
Nejspíš to dělá failsafe, který se dle FRSKY návodu musí vypnout v rádiu! Orange používá failsafe jinak než Fasst, tzn. buď je zapnutý na poslední známou polohu nebo na předvolenou polohu, která je ale uložená v přijímači, oproti tomu fasst, jestli jsem to správně pochopil, pokud je zaplý na předvolenou polohu má tuto uloženou v radiu a čas od času pošle tuhle informaci do přijímače, frsky-orange neví co s tím a to jsou ty výpadky. Toš to prubni a dej pak vědět, každopádně tahle informace se nachází v kterékoliv brožuře k frsky-orange přijímačům. Já mám Orange dva a s 1,2m elektorletem odzkoušené do nevidím, bez jakéhokoliv filtru, kondenzátorů, feritů a pod.