stretavka helimaniaci SC a okolie

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od jeeff »

Lietat som nebol, stale mam vrtulnik (a hlavne vysielacku) v Trnave, pretoze MicroBeast nie je nikde skladom. Uz to ale kaslem a vo stvrtok idem cez Trnavu a vysielacku si berem a pojdem aspon s lietadlom a quadrocopterou.

O letisku v Kralovej viem, to sa mi ale nepaci, jednak je to uz dost daleko a jednak nechem lietat s modelmi v okoli UL a hlavne paraglidistov (ci ako sa to vola - padak s motorom). Myslim, ze je to dost nebezpecne.

Zatial to vyzera tak, ze pozemok sa najde aj v priamom okoli Senca, takze by to bolo super.
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
Erich001

#122 Příspěvek od Erich001 »

ahojte sc a okolie.
nechodi nikto lietat do telocvicne alebo von?
T-rex Spektrum
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od jeeff »

Kedze sa pomaly oteplieva, telocvicnu uz nema prilis zmysel riesit, coskoro budeme lietat vonku ;-)

Ak by si ale mal nejaky tip na "lacnu" a dostatocne velku telocvicnu mozno by som sa pridal.
www.rcklubsenec.sk
Erich001

#124 Příspěvek od Erich001 »

jeeff
co je podla teba lacna telocvicna? zatial som bol len raz v telocvicni a to tiez vybavil Baggio.
bolo to super len tak si poletovat v totalnom bezvetri.
T-rex Spektrum
Baggio

#125 Příspěvek od Baggio »

Zdravím páni, takže po dlhšom zvažovaní všetkého za a proti, hlavne ceny,som nakoniec kúpil toho mini titana s celím príslušenstvom + phoenix za cca polovičnú cenu . Zatial sa mi na phoenixe podarili ako také nastavenia no potreboval by som s niekym kto sa vyzná pokecať. Titana by som chcel ísť vyskúšať do telocvične (cca 25x10m-nič moc ale na začiatok hádam postačí) v sobotu aj s dotyčným, ktorý mi sprostredkoval kúpu. Zatiaľ je celý :D , takdúfam že aj ak ostane. Chcem len aby to ešte doladil a povysvetľoval nejaké základy(nie je to zadarmo :( ) . Zatiaľ toľko. Potešilo by ma ,keby že sa môžem s niekým z vás skúsenými dohodnúť na nejakom stretku a pokecať.
Blade mSR, mini TITAN E325 SE , Futaba T7C, RAYtronic C14, Phoenix - začiatočnííík
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od jeeff »

Chvilku este vydrz a ked sa este trosku otepli sa mozeme stretnut a spolu polietat. Na tu halu si daj pozor, pady su tam dost tvrde, urcite horsie ako pad do makkej hliny.

Moj prvy let s vrtulnikom trval asi 5 minut (a to som mal cca 15 hodin na simulatore), oprava 136 EUR ;-)
www.rcklubsenec.sk
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od jeeff »

Inak co sa tyka telocvicne, tam si s Protosom netrufnem, mam ale este jeden maly Scorpio 1&21 a pripadne quadro copteru, takze ak by ste mali telocvicnu, tak by som sa pridal, bezvetrie je bezvetrie ;-)

Minuly rok sme mali halu vo Vinicnom, stala tusim 30EUR na hodinu, ale chodili sme tak 5-6, takze to bolo okolo 5-6 EUR na cloveka, ak mate za podobnu cenu tak sa pridam.
www.rcklubsenec.sk
Baggio

#128 Příspěvek od Baggio »

jeeff píše:Inak co sa tyka telocvicne, tam si s Protosom netrufnem, mam ale este jeden maly Scorpio 1&21 a pripadne quadro copteru, takze ak by ste mali telocvicnu, tak by som sa pridal, bezvetrie je bezvetrie ;-)

Minuly rok sme mali halu vo Vinicnom, stala tusim 30EUR na hodinu, ale chodili sme tak 5-6, takze to bolo okolo 5-6 EUR na cloveka, ak mate za podobnu cenu tak sa pridam.

Tú telocvičňu mám cez známeho (vrátnik), a nestálo ma to minule kvázi nič , akurát stým že sme mali ísť ešte na ďalší deň, tak som mu povedal , že mu dáme také motivačné na pivo 10 €. Teraz by som stel ísť v sobotu okolo 10tej, no musím sa ešte dohodnúť s ním či to bude možné, kedže bude pekne a treba aj vinič ostrihať :) . Opýtam sa ho,a dám vedieť, keby dakto stel, rád by som si kukol nejákych skúsenejších v akcii.
Blade mSR, mini TITAN E325 SE , Futaba T7C, RAYtronic C14, Phoenix - začiatočnííík
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od jeeff »

Ja v sobotu doobeda nemozem, chodim s detmi plavat. Radsej niekedy vecer (kludne aj cez tyzden).
www.rcklubsenec.sk
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od jeeff »

Jo a inak 10EUR by bola fasa cena ;-)
www.rcklubsenec.sk
Baggio

#131 Příspěvek od Baggio »

jeeff píše:Jo a inak 10EUR by bola fasa cena ;-)

Cez týždeň je problém, lebo tam mávajú rôzne iné aktivity, ale skúsim niečo vybaviť a dám včas vedieť.
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od jeeff »

Ok, tak skus zistit casy kedy by sa dalo chodit a dohodneme sa, ja mam aj halove lietadlo, budem chodit aj s nim. Aspon pokecame ;-)
www.rcklubsenec.sk
Baggio

#133 Příspěvek od Baggio »

OK.
Erich001

#134 Příspěvek od Erich001 »

cau Baggio
no ako ti to ide na sime. ja uz letim a skusal som aj nejake akro kusky, ako napr loping. je to super a uz teraz viem ze v skutocnosti to skusat asi nebudem. je to pekne tazke. budem rad len tak poletovat po oblohe.
T-rex Spektrum
Erich001

#135 Příspěvek od Erich001 »

chlapci senecky ako? pocasie uz praje a tu sa nelieta?
T-rex Spektrum
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“