stretavka helimaniaci SC a okolie
Lietat som nebol, stale mam vrtulnik (a hlavne vysielacku) v Trnave, pretoze MicroBeast nie je nikde skladom. Uz to ale kaslem a vo stvrtok idem cez Trnavu a vysielacku si berem a pojdem aspon s lietadlom a quadrocopterou.
O letisku v Kralovej viem, to sa mi ale nepaci, jednak je to uz dost daleko a jednak nechem lietat s modelmi v okoli UL a hlavne paraglidistov (ci ako sa to vola - padak s motorom). Myslim, ze je to dost nebezpecne.
Zatial to vyzera tak, ze pozemok sa najde aj v priamom okoli Senca, takze by to bolo super.
O letisku v Kralovej viem, to sa mi ale nepaci, jednak je to uz dost daleko a jednak nechem lietat s modelmi v okoli UL a hlavne paraglidistov (ci ako sa to vola - padak s motorom). Myslim, ze je to dost nebezpecne.
Zatial to vyzera tak, ze pozemok sa najde aj v priamom okoli Senca, takze by to bolo super.
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
Zdravím páni, takže po dlhšom zvažovaní všetkého za a proti, hlavne ceny,som nakoniec kúpil toho mini titana s celím príslušenstvom + phoenix za cca polovičnú cenu . Zatial sa mi na phoenixe podarili ako také nastavenia no potreboval by som s niekym kto sa vyzná pokecať. Titana by som chcel ísť vyskúšať do telocvične (cca 25x10m-nič moc ale na začiatok hádam postačí) v sobotu aj s dotyčným, ktorý mi sprostredkoval kúpu. Zatiaľ je celý
, takdúfam že aj ak ostane. Chcem len aby to ešte doladil a povysvetľoval nejaké základy(nie je to zadarmo
) . Zatiaľ toľko. Potešilo by ma ,keby že sa môžem s niekým z vás skúsenými dohodnúť na nejakom stretku a pokecať.
Blade mSR, mini TITAN E325 SE , Futaba T7C, RAYtronic C14, Phoenix - začiatočnííík
Chvilku este vydrz a ked sa este trosku otepli sa mozeme stretnut a spolu polietat. Na tu halu si daj pozor, pady su tam dost tvrde, urcite horsie ako pad do makkej hliny.
Moj prvy let s vrtulnikom trval asi 5 minut (a to som mal cca 15 hodin na simulatore), oprava 136 EUR
Moj prvy let s vrtulnikom trval asi 5 minut (a to som mal cca 15 hodin na simulatore), oprava 136 EUR
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
Inak co sa tyka telocvicne, tam si s Protosom netrufnem, mam ale este jeden maly Scorpio 1&21 a pripadne quadro copteru, takze ak by ste mali telocvicnu, tak by som sa pridal, bezvetrie je bezvetrie
Minuly rok sme mali halu vo Vinicnom, stala tusim 30EUR na hodinu, ale chodili sme tak 5-6, takze to bolo okolo 5-6 EUR na cloveka, ak mate za podobnu cenu tak sa pridam.
Minuly rok sme mali halu vo Vinicnom, stala tusim 30EUR na hodinu, ale chodili sme tak 5-6, takze to bolo okolo 5-6 EUR na cloveka, ak mate za podobnu cenu tak sa pridam.
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
jeeff píše:Inak co sa tyka telocvicne, tam si s Protosom netrufnem, mam ale este jeden maly Scorpio 1&21 a pripadne quadro copteru, takze ak by ste mali telocvicnu, tak by som sa pridal, bezvetrie je bezvetrie
Tú telocvičňu mám cez známeho (vrátnik), a nestálo ma to minule kvázi nič , akurát stým že sme mali ísť ešte na ďalší deň, tak som mu povedal , že mu dáme také motivačné na pivo 10 €. Teraz by som stel ísť v sobotu okolo 10tej, no musím sa ešte dohodnúť s ním či to bude možné, kedže bude pekne a treba aj vinič ostrihať
Blade mSR, mini TITAN E325 SE , Futaba T7C, RAYtronic C14, Phoenix - začiatočnííík