settswat píše:Myslis ze bych pak byl schopnej litat?
Zkus to natrénovat nejdřív na simu
settswat píše:psena píše:Ty jsi dal couvanou osmicku? Tak to je vazne pokrok, je videt ze makas.
nebyla dokonala ale vrtulnik je celejjeste dotrenuju na simu a pude to
premet taky s prockem
A hk se najednou sesypalo k zemi ani nevim co je spatne, to sem s nim jen visel.... skody nejsou velky
Jeste sem nad nim nezlomil hulale musim tam dat jinej regl
Mrknete na to
http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w
mrpilot píše:settswat píše:psena píše:Ty jsi dal couvanou osmicku? Tak to je vazne pokrok, je videt ze makas.
nebyla dokonala ale vrtulnik je celejjeste dotrenuju na simu a pude to
premet taky s prockem
A hk se najednou sesypalo k zemi ani nevim co je spatne, to sem s nim jen visel.... skody nejsou velky
Jeste sem nad nim nezlomil hulale musim tam dat jinej regl
Mrknete na to
http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w
kontroloval si po stavbe či sú všecky šroubky zalepené?
Memory píše:Gratuluji k narození dalšího helimaniaka.
Mimo jiné dnes jsem byl na veletrhu-Modelářská výstava ,když napíši šlušně -tak nic moc .Pár stánků,největší má Reichard,3/4 pavilonu prázdná.Když máte vstupenky zdarma tak běžte,ale jinak vyhozené peníze,pokud se třeba nepůjdete podívat na Rybářství,tam je to celkem dobrý ,tak jako každý rok.
standa_passat píše:Ahoj všem. Tak já zase nebudu zítra na hale lítat. Gripy jsem složil ale…… Dal jsem nové listy, které jsem natřel krásnou reflexní barvou no a na pohled hezká heli. Dnes jsem šel na halu, a ta kur….. má vibrace jak……………. Já ji ani nezvedl o jediný centimetr. Co se stalo nevím a tak jsem se sní pohádal a řekl, že jí už nechci vidět. Já to tak nemyslel, ale ona si myslí, že jo. Zítra mám mrtvý den. Raději bych pracoval tedy na helině ,ale jdu do školy na přezkoušení. Ono to bude alespoň doufám jen formalita ale, jestli né tak jsem v p…….. Protože na testech pohořím / čísla norem a jiné pták. Už zase neznám a nebyl čas na učení. Nevím, v kolik půjdu domů ale odpoledne jedu mimo Brno, a večer se dostavím asi jako divák na halu. Tam se na to podíváme a jak znám jednoho človíčka Pe……, tak ten na to koukne, a bude po problémech. Tak to je asi vše co jsem chtěl říct. Tak dobrou a zítra
standa_passat píše:........ Dal jsem nové listy, které jsem natřel krásnou reflexní barvou no a na pohled hezká heli. Dnes jsem šel na halu, a ta kur….. má vibrace jak……………. ........
OPR píše:standa_passat píše:........ Dal jsem nové listy, které jsem natřel krásnou reflexní barvou no a na pohled hezká heli. Dnes jsem šel na halu, a ta kur….. má vibrace jak……………. ........
a ty se divíš?pokud si na jednom listu namatlal víc barvy než na druhém do páru ........ můžeš je z klidem zlámat a vyhodit.
![]()
Nebo jestli bedete letos pěstovat rajčata ........ tak použít jako tyčky k rajčatům. Ale asi je rovnou vyhoď ....... 325mm je málo rajčátko poroste vejš.