Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#5176 Příspěvek od JirkaA »

settswat píše:Myslis ze bych pak byl schopnej litat? 8)

Zkus to natrénovat nejdřív na simu ;)
OK2WY
settswat

#5177 Příspěvek od settswat »

LOL to me nenapadlo :twisted:
mrpilot

#5178 Příspěvek od mrpilot »

settswat píše:
psena píše:Ty jsi dal couvanou osmicku? Tak to je vazne pokrok, je videt ze makas.

nebyla dokonala ale vrtulnik je celej :) jeste dotrenuju na simu a pude to :)
premet taky s prockem

A hk se najednou sesypalo k zemi ani nevim co je spatne, to sem s nim jen visel.... skody nejsou velky

Jeste sem nad nim nezlomil hul :D ale musim tam dat jinej regl

Mrknete na to
http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w

kontroloval si po stavbe či sú všecky šroubky zalepené? :)
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
settswat

#5179 Příspěvek od settswat »

mrpilot píše:
settswat píše:
psena píše:Ty jsi dal couvanou osmicku? Tak to je vazne pokrok, je videt ze makas.

nebyla dokonala ale vrtulnik je celej :) jeste dotrenuju na simu a pude to :)
premet taky s prockem

A hk se najednou sesypalo k zemi ani nevim co je spatne, to sem s nim jen visel.... skody nejsou velky

Jeste sem nad nim nezlomil hul :D ale musim tam dat jinej regl

Mrknete na to
http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w

kontroloval si po stavbe či sú všecky šroubky zalepené? :)

Jasne ze sem kontroloval nejsem sebevrah.
Zitra to rozeberu a musim prijit na to co se stalo
Memory
Kontaktovat uživatele:

#5180 Příspěvek od Memory »

Gratuluji k narození dalšího helimaniaka.

Mimo jiné dnes jsem byl na veletrhu-Modelářská výstava ,když napíši šlušně -tak nic moc .Pár stánků,největší má Reichard,3/4 pavilonu prázdná.Když máte vstupenky zdarma tak běžte,ale jinak vyhozené peníze,pokud se třeba nepůjdete podívat na Rybářství,tam je to celkem dobrý ,tak jako každý rok.
settswat

#5181 Příspěvek od settswat »

Memory píše:Gratuluji k narození dalšího helimaniaka.

Mimo jiné dnes jsem byl na veletrhu-Modelářská výstava ,když napíši šlušně -tak nic moc .Pár stánků,největší má Reichard,3/4 pavilonu prázdná.Když máte vstupenky zdarma tak běžte,ale jinak vyhozené peníze,pokud se třeba nepůjdete podívat na Rybářství,tam je to celkem dobrý ,tak jako každý rok.

Tak to radej budu venovat cas litani :)

Pekne :)
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/No ... X7/351872/
RomanAll

#5182 Příspěvek od RomanAll »

gratulace k malymu! vaha uz dobry, uz jenom pokvete!
jenom zdravicko at vas provazi :wink:
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
prtka
Kontaktovat uživatele:

#5183 Příspěvek od prtka »

Na našem letisku sice "sucho" ale blato jsem metal až k semaforu. Jinak na ploše nic nového. Vítr do 0,5m/s a šero. Na 5 kousků to ale stačilo.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
settswat

#5184 Příspěvek od settswat »

Ja tam byl kolem 14 30 a nikdo nikde a po zkusenosti s polnima cestama sem tam radsi ani nezajizdel :)

Jinak Prtka uz mi prisly ty serva tak ti ho zejtra dovezu
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#5185 Příspěvek od Standapass »

Ahoj všem. Tak já zase nebudu zítra na hale lítat. Gripy jsem složil ale…… Dal jsem nové listy, které jsem natřel krásnou reflexní barvou no a na pohled hezká heli. Dnes jsem šel na halu, a ta kur….. má vibrace jak……………. Já ji ani nezvedl o jediný centimetr. Co se stalo nevím a tak jsem se sní pohádal a řekl, že jí už nechci vidět. Já to tak nemyslel, ale ona si myslí, že jo. Zítra mám mrtvý den. Raději bych pracoval tedy na helině ,ale jdu do školy na přezkoušení. Ono to bude alespoň doufám jen formalita ale, jestli né tak jsem v p…….. Protože na testech pohořím / čísla norem a jiné pták. Už zase neznám a nebyl čas na učení. Nevím, v kolik půjdu domů ale odpoledne jedu mimo Brno, a večer se dostavím asi jako divák na halu. Tam se na to podíváme a jak znám jednoho človíčka Pe……, tak ten na to koukne, a bude po problémech. Tak to je asi vše co jsem chtěl říct. Tak dobrou a zítra
HTC evo3d
Penax

#5186 Příspěvek od Penax »

standa_passat píše:Ahoj všem. Tak já zase nebudu zítra na hale lítat. Gripy jsem složil ale…… Dal jsem nové listy, které jsem natřel krásnou reflexní barvou no a na pohled hezká heli. Dnes jsem šel na halu, a ta kur….. má vibrace jak……………. Já ji ani nezvedl o jediný centimetr. Co se stalo nevím a tak jsem se sní pohádal a řekl, že jí už nechci vidět. Já to tak nemyslel, ale ona si myslí, že jo. Zítra mám mrtvý den. Raději bych pracoval tedy na helině ,ale jdu do školy na přezkoušení. Ono to bude alespoň doufám jen formalita ale, jestli né tak jsem v p…….. Protože na testech pohořím / čísla norem a jiné pták. Už zase neznám a nebyl čas na učení. Nevím, v kolik půjdu domů ale odpoledne jedu mimo Brno, a večer se dostavím asi jako divák na halu. Tam se na to podíváme a jak znám jednoho človíčka Pe……, tak ten na to koukne, a bude po problémech. Tak to je asi vše co jsem chtěl říct. Tak dobrou a zítra

To chce klidek, hlavne zadnou paniku a nevalit hned vykoupit Helimanii a menit vsechno za Align. To dovede kde, kdo. Mrknem na to a verim tomu, ze zase takovej problem to nebude. :wink:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#5187 Příspěvek od OPR »

standa_passat píše:........ Dal jsem nové listy, které jsem natřel krásnou reflexní barvou no a na pohled hezká heli. Dnes jsem šel na halu, a ta kur….. má vibrace jak……………. ........

a ty se divíš? 8O pokud si na jednom listu namatlal víc barvy než na druhém do páru ........ můžeš je z klidem zlámat a vyhodit. :lol:
Nebo jestli bedete letos pěstovat rajčata ........ tak použít jako tyčky k rajčatům. Ale asi je rovnou vyhoď ....... 325mm je málo rajčátko poroste vejš.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#5188 Příspěvek od Digis »

OPR píše:
standa_passat píše:........ Dal jsem nové listy, které jsem natřel krásnou reflexní barvou no a na pohled hezká heli. Dnes jsem šel na halu, a ta kur….. má vibrace jak……………. ........

a ty se divíš? 8O pokud si na jednom listu namatlal víc barvy než na druhém do páru ........ můžeš je z klidem zlámat a vyhodit. :lol:
Nebo jestli bedete letos pěstovat rajčata ........ tak použít jako tyčky k rajčatům. Ale asi je rovnou vyhoď ....... 325mm je málo rajčátko poroste vejš.

Pokud si někdy barvím listy, tak je zásadně stříkám a po uschnutí vyvažuji. Ale nevěřím, že to Standovi způsobila barva, vzhledem k tomu, že měl problémy se složením příčné hřídele, tak bych problém viděl tam.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#5189 Příspěvek od OPR »

Jo tak to je samozřejmě jiná věc a omlouvám se za tu svou jedovatost ale to tu nezaznělo ....... ovšem matlat cokoliv na listy je jen dálší možnej problém. A pro příště ....... radši se toho vyvarovat.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#5190 Příspěvek od Digis »

OPR píše:Jo tak to je samozřejmě jiná věc a omlouvám se za tu svou jedovatost ale to tu nezaznělo ....... ovšem matlat cokoliv na listy je jen dálší možnej problém. A pro příště ....... radši se toho vyvarovat.

Zaznělo asi od 4 stránky dříve :wink:
Zamčeno

Zpět na „Kluby“