qq píše:Omlovám se, ale trochu jsem nechytil pointu
No Air stoji postovny treba 20 dolacu a EMS ka 60. Takze mas 40 dolaru na clo.
Jirka
qq píše:Myslíte, že stihnou doručení do 4 dnů přes EMS, když je to dneska den po objednání a stále je status processing??
qq píše:Pokud se nepletu a to, co je psáno tady na mánii, je pravda, pak se clo a DPH nad 22$ platí až od 1.4.2011, ne?? Tudíž je rozdíl (krom 20-30$ za dopravu) jen v tom, že to budu mít (snad) rychle doma, ne? Teď mě to stálo 45$ Nějaký ten singapost by byl za 25$, no a obyčejný airmail něco kolo 10$...
Drondys píše:pajoo píše:Dotaz jsem jim psal minulé uterý, odpověď zatím nikde. Asi toho maj moc. Jak se dělá storno objednávky? Nebudu platit těm šmejdům celnickejm ani korunu.
Limit DPH bude snížený na 22 Euro až od 1.4.2011 a do té doby ti to ještě může dorazit domů a i když to přesáhne limit tak není jisté jestli budeš platit, protože to je pouze namátková záležitost tj. pokud si tvůj balík celnící namátkou nevyberou tak neplatíš DPH ani když cena přesahuje limit. Storno si domluv přes email cs@hobbyking.com nebo přes jejich chat na Hobbykingu viz odkaz na info k tomu.
Dejfak píše:Mě přišla kamera Go Pro HD a platil jsem DPH. Byla k tomu faktura z USA a vypočítali mi cenu jen z kamery bez poštovného. Jinak jaké bude CLO jako v procentech?