SIMtransmitter 6 - FSX

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mororo

SIMtransmitter 6 - FSX

#1 Příspěvek od mororo »

Dobrý den, chtěl bych si koupit ovládač SIMtransmitter 6 z stránek http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=30030 a používat jej na létaní v FSX. Myslíte je to dobrý nápad? Připadne jaké zkušenosti máte.
Aktualně mam WIN XP na těch by to neměl být problém ale chystám v květnu koupit new pc a hodit tam WIN 7 bude mi tento ovládač fungovat i tam ?
Děkuji za vaše odpovědi.
Surgical

#2 Příspěvek od Surgical »

Mno, ono už představa ovládání FSX SimTransmitterem je lehce úsměvná, ono to není totiž modelářská simulace, takže (my) hardcore holt máme joysticky s pedálama, přístrojovým blokem a plynovýma pákama.....
Ale k věci: Problém s DirectX layerem resp. jeho částmi, odpovědnými za herní zařízení, jsou jen u všech 64-bit verzí Windows nejen W7, pokud budeš mít 32-bit verzi, problém by neměl nastat, případně pokud budeš mít W7 64-bit aspoň Pro verzi (ne Home), lze tam mít nainstalovánu virtuální mašinu s WXP, ale jak v ní běhají joysticky jsem nezkoumal.....
Naposledy upravil(a) Surgical dne pon 14.03.2011 9:11, celkem upraveno 1 x.
japanel
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od japanel »

z tech stranek nekoupis nic, to je velkoobchod a koncovemu zakaznikovy neprodavaji a na Win7 bez problemu, vyzkouseno
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

Jde to. Vyzkouseno v FS2004. Pravda bylo to zajimave cumet se pohledem z ridici veze a ovladat na dalku cesnu :D , kazdopadne to jde. Jako nouzovka kdyz nemas joystick dobry. Nak

PS. zkouseno ve Win7, PPJoy program funguje i pod nimi.
mororo

#5 Příspěvek od mororo »

Všem děkuji za odpověd, mam klasickej http://www.xtech.cz/DetailPage.asp?CatID=449&DPG=80346 a přijde mi to při přistávání dost citliví a ovládání rychlosti je na dost nešikovném mistě. Myslel jsem že ten SIMtransmitter bude lepši ale asi to bude spíš zaležitost mých rukou :)

japanel píše:z tech stranek nekoupis nic, to je velkoobchod a koncovemu zakaznikovy neprodavaji a na Win7 bez problemu, vyzkouseno

Ano toho jsem si vědom ale našel jsem prodejnu unás v městě :)

Surgical píše:Mno, ono už představa ovládání FSX SimTransmitterem je lehce úsměvná, ono to není totiž modelářská simulace, takže (my) hardcore holt máme joysticky s pedálama, přístrojovým blokem a plynovýma pákama.....
Ale k věci: Problém s DirectX layerem resp. jeho částmi, odpovědnými za herní zařízení, jsou jen u všech 64-bit verzí Windows nejen W7, pokud budeš mít 32-bit verzi, problém by neměl nastat, případně pokud budeš mít W7 64-bit aspoň Pro verzi (ne Home), lze tam mít nainstalovánu virtuální mašinu s WXP, ale jak v ní běhají joysticky jsem nezkoumal.....

No šlo o to že je to o dost levnější než si sestavit doma virtualni kabinu.
Diky za vysvětlení rozdilu mezi 64 a 32 bit verzi :)

Ještě jednou všem děkuji, zatim se přikláním že chybu bude v rukach a ne v páce co mam doma :).
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“