Dobrý den, chtěl bych si koupit ovládač SIMtransmitter 6 z stránek http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=30030 a používat jej na létaní v FSX. Myslíte je to dobrý nápad? Připadne jaké zkušenosti máte.
Aktualně mam WIN XP na těch by to neměl být problém ale chystám v květnu koupit new pc a hodit tam WIN 7 bude mi tento ovládač fungovat i tam ?
Děkuji za vaše odpovědi.
SIMtransmitter 6 - FSX
Mno, ono už představa ovládání FSX SimTransmitterem je lehce úsměvná, ono to není totiž modelářská simulace, takže (my) hardcore holt máme joysticky s pedálama, přístrojovým blokem a plynovýma pákama.....
Ale k věci: Problém s DirectX layerem resp. jeho částmi, odpovědnými za herní zařízení, jsou jen u všech 64-bit verzí Windows nejen W7, pokud budeš mít 32-bit verzi, problém by neměl nastat, případně pokud budeš mít W7 64-bit aspoň Pro verzi (ne Home), lze tam mít nainstalovánu virtuální mašinu s WXP, ale jak v ní běhají joysticky jsem nezkoumal.....
Ale k věci: Problém s DirectX layerem resp. jeho částmi, odpovědnými za herní zařízení, jsou jen u všech 64-bit verzí Windows nejen W7, pokud budeš mít 32-bit verzi, problém by neměl nastat, případně pokud budeš mít W7 64-bit aspoň Pro verzi (ne Home), lze tam mít nainstalovánu virtuální mašinu s WXP, ale jak v ní běhají joysticky jsem nezkoumal.....
Naposledy upravil(a) Surgical dne pon 14.03.2011 9:11, celkem upraveno 1 x.
Všem děkuji za odpověd, mam klasickej http://www.xtech.cz/DetailPage.asp?CatID=449&DPG=80346 a přijde mi to při přistávání dost citliví a ovládání rychlosti je na dost nešikovném mistě. Myslel jsem že ten SIMtransmitter bude lepši ale asi to bude spíš zaležitost mých rukou
Ano toho jsem si vědom ale našel jsem prodejnu unás v městě
No šlo o to že je to o dost levnější než si sestavit doma virtualni kabinu.
Diky za vysvětlení rozdilu mezi 64 a 32 bit verzi
Ještě jednou všem děkuji, zatim se přikláním že chybu bude v rukach a ne v páce co mam doma
.
japanel píše:z tech stranek nekoupis nic, to je velkoobchod a koncovemu zakaznikovy neprodavaji a na Win7 bez problemu, vyzkouseno
Ano toho jsem si vědom ale našel jsem prodejnu unás v městě
Surgical píše:Mno, ono už představa ovládání FSX SimTransmitterem je lehce úsměvná, ono to není totiž modelářská simulace, takže (my) hardcore holt máme joysticky s pedálama, přístrojovým blokem a plynovýma pákama.....
No šlo o to že je to o dost levnější než si sestavit doma virtualni kabinu.
Diky za vysvětlení rozdilu mezi 64 a 32 bit verzi
Ještě jednou všem děkuji, zatim se přikláním že chybu bude v rukach a ne v páce co mam doma