Objednávky v HK

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lindbergh »

zdekar píše:To Lindbergh:
Na Live chatu jsou tuším do 17:00, což je našich 10:00. Takže holt musíš vstát o něco dřív a pak tam budou ;-)

Ale trochu jsi mě zaskočil, že to už nejde rušit kliknutím na tlačítko. To už je vážně jediný způsob jen přes Live Support?

Tak to jsem nějak nepochopil.... 8O Já po 10h nemůžu už nic posílat, protože už jsem dávno v práci a jezdím zpět až navečer, prcka vodím do školky v 6:30, tak jsem to dneska zkoušel...Podle časového posunu by mohli pracovat tak od 1h našeho času, ale takhle dlouho nevydržím, chodim spát ze slepicema (většinou) V 6:15 byl Live Support značenej on-line...po té co jsem do zprávy message napsal svoje iniciále, čekal jsem asi 5 minut na kontakt. Pak jsem poslal zprávu na chat a od té doby se mně těsně pod okýnkem zprávy objevovala hláška, že je Support off-line...Přitom v tom okénku vpravo nahoře svítilo on-line zeleně....Fakt to nechápu :cry:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
ElvisHelicopter

#17 Příspěvek od ElvisHelicopter »

zdravím všechny,
jen mě tak zajímá (protože jsem už netrpělivý) ,jak dlouho trvá,než se strhnou peníze z master card účtu v případě, že nepoužijete paypal?
dnes jsem platil hodně přes paypal a při poslední objednávce na hk mi byla platba zamítnuta i přes dostatek peněz na účtu.tak jsem to zkusil přes jinou (novou kartu,na které zatím nemám aktivní paypal,čekám na aktivační kod) a zatím nebyla objednávka zaplacena.je to již 4h. díky za každou odpověď
ciko7

#18 Příspěvek od ciko7 »

Ty musíš aktivovat kartu pro PayPal ? Já mám kartu od čsob a ta už v základu může provádět platby přes internet. Ale taky se mi stalo, ( moje zatím první platba ) že jsem v lednu platil na hk nějaké věci přes PayPal a zatím nebyla částka strhnuta z konta. Tak nevím , jestli jsem někde neudělal chybu já. Jen mi teď chodí na email nějaké info o nemožnosti doručení zásilky od Post Express Service,
Your package has been returned to the Post Express office.
The reason of the return is "Error in the delivery address
Tak nevím , když jsem hledal podle čísla zísilky, nic to nenašlo. :(
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Ryko »

Mně to strhne prachy hned a zboží mám vždy do třinácti dnů.Jsem spokojen jen poslední zásilka byla Turnigy 9X 9Ch verze 1 a oni mi poslali verze 2 ale to není takový problém.
ciko7

#20 Příspěvek od ciko7 »

no já se normálně zaregistroval, vybral zboží a byl jsem vyzván k zaplacení. Po zadání údajů z mé kreditní karty mi bylo sděleno, že zboží bude odesláno a taky že ještě dostanu jeden email. Peníze se z konta nestrhly a od té doby nic.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jyrry »

Lindbergh píše:......

No právě, mají tam o 7 hodin víc jak tady :-(

Napis na adresu cs@hobbyking.com - to je email support a nemusis koukat kolik je hodin. Uz se mi podarilo nekolik objednavek i treba pozmenit - neco BK vymenit za neco jineho, co bylo skladem. Neumim anglicky, jedu pres google-translator a zatim vzdy jsem se s nima domluvil. Reagujou tak do 1-2 dni.
Jo,a pisu pres jejich stranku - po kliknuti na tu adresu se objevi predvyplneny mail - chteji ID zakaznika a cislo objednavky, aby to rychle nasli a vyridili.
Indy

#22 Příspěvek od Indy »

Kluci, mam takovej dotaz... Chci se objednat zasilku z hk asi za 100 dolacu a nemam paypal ani internet banking. Jsem u postovni sporitelny, tak me zajma jak se to dela s prevodem penez, jestli jim to muzu poslat prevodem penez na ucet z posty a co se tam obvykle vyplnuje aby poznali moji objednavku a taky jak je to s kurzem jestli jim to musim poslat v dolarech nebo staci poslat dannou castku v prepoctu na cesky... Mate s tim nekdo zkusenosti? Diky
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Ryko »

Asi musíš mít aspon VISA / MASTERCARD a zase bys platil 1 procento navíc,já bych řek že je nejlepší ten paypal registrace je hned a je to jistota.
Indy

#24 Příspěvek od Indy »

Visu mam, ale budu cekat 10 dni na internet banking a pak jeste na aktivacni kod paypalu... To je moc dlouho... Jedibe ze by nekdo obednaval a ja se k nemu prifarim...
Drondys

#25 Příspěvek od Drondys »

Indy píše:Kluci, mam takovej dotaz... Chci se objednat zasilku z hk asi za 100 dolacu a nemam paypal ani internet banking.

PayPal účet není vůbec žádný problém a založit si ho zvládne každý za pár minut a je to zdarma. Zvládne to i malé dítě podle českého návodu tak to určitě zvládneš taky.

PayPal - český návod
http://www.588.cz/paypal-navod-k-registraci-a-zalozeni-uctu

Indy píše:Jsem u postovni sporitelny, tak me zajma jak se to dela s prevodem penez, jestli jim to muzu poslat prevodem penez na ucet z posty a co se tam obvykle vyplnuje aby poznali moji objednavku a taky jak je to s kurzem jestli jim to musim poslat v dolarech nebo staci poslat dannou castku v prepoctu na cesky... Mate s tim nekdo zkusenosti? Diky

Pokud nemáš vhodnou platební kartu vůbec to nevadí, protože PayPal se dá používat i zcela bez jakékoli platební karty a dá se nabíjet z běžného bankovního účtu co máš třeba u Poštovní spořitelny, a to převodem peněz přímo v Čechách tj. bez poplatků za zahraniční převod a v měně, ve které máš svůj účet, protože PayPal tady má příjmový účet, a to vše bez ohledu na to v jaké cílové měně pak budeš platit, protože PayPal si příslušnou částku vždy zkonvertuje na správnou cílovou měnu při placení.

V případě, že tedy nemáš vhodnou platební kartu pak v tom návodu ignorovat popsané přidávání karty k účtu a používat to co je popsáno v sekci Převod peněz na paypal účet pomocí bankovního převodu "Top up".

Navíc odkazy na doplňující informace, které se ti mohou hodit.

Info k bankovnímu převodu pro TOP UP
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16641&start=150
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=31210&start=17

Ověření aktuálního zůstatku na PayPal účtu před nákupem
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=31210&start=46

Dokonce i kdybys neměl ani žádný bankovní účet tak peníze na účet PayPal si můžeš poslat složenkou z pošty.
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Ryko »

Já musím jedině souhlasit.
Indy

#27 Příspěvek od Indy »

netušil jsem, že paypal se dá platit i přes složenku, tom případě vyřešeno... díky mockrát
Drondys

Re: Objednávky v HK

#28 Příspěvek od Drondys »

Podle nejnovějších informací již od nového roku PayPal nepřijímá peníze posílané na PayPal účet složenkou ani přímým složením peněz na pobočce Unicredit Bank.

Takže pro ty co nemají osobní bankovní účet zbývá buď si zřídit vlastní osobní bankovní účet a nebo je-li to možné tak použít bankovní účet někoho z rodiny kdo už ho má a má stejné bydliště a udělat nový PayPal účet, který bude na jeho jméno a tím půjde nabít z jeho bankovního účtu.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“