Graupner MC-24
- Radek1980
- Kontaktovat uživatele:
Graupner MC-24
Může někdo poradit, koupil jsem z druhé ruky MC-24ku. Při programování jsem zůstal vyset na přiřazování přepínačů...daří se mi přiřazovat všechny přepínače kromě dvou tahových a jednoho třípolohového jsou to ty přepínače které jsou tam od výroby. Nemůžu přijít na to proč to nechodí zapojený jsou
Nevím jestli nejsou odstaveny nějak elektronicky?
Další věc je že se mi nedaří nastavení aby se mi spustily stopky s přidáním plynu, teda nevím jestli to u MC-24 jde u MC-19 mi to jde.
Díky za každou radu
Další věc je že se mi nedaří nastavení aby se mi spustily stopky s přidáním plynu, teda nevím jestli to u MC-24 jde u MC-19 mi to jde.
Díky za každou radu
Radek
Špatná zpráva je ta, že čas letí. Dobrá zpráva je ta, že vy jste pilot.
Špatná zpráva je ta, že čas letí. Dobrá zpráva je ta, že vy jste pilot.
Re: Graupner MC-24
Radek1980 píše:... Při programování jsem zůstal vyset na přiřazování přepínačů...
Co jsi tam nasel za roslinu?
Musíš rozlišovat mezi klasickými přepínači a kanálovými ovladači (tahové a ten třípolohový zřejmě -100 0 +100). Když dáš servo monitor, vidíš nějakou reakci na ty zbylé ovládací prvky?
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
MC24 nastaveni vetrone
POzadal bych o radu jak smysluplne nastavit ovladani letadla-vetrone. Jde mi prevazne o to jaka packa, prepinac.. by melo ovladat co konkretne, aby to melo smysl s ohledem na ovladani samotneho modelu a lehkosti pcakovani, soupani a prepinani na ovladaci.
ero ma 2x kridelka, 2xklapky 1x smerovka 1x vyskovka a motor
Pokud by nekomu nevadilo stravit tak 15-20min na telefonu se mnou. diky
ero ma 2x kridelka, 2xklapky 1x smerovka 1x vyskovka a motor
Pokud by nekomu nevadilo stravit tak 15-20min na telefonu se mnou. diky
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MC24 nastaveni vetrone
Na 15 min po telefonu to není.
Obecně - rozložení ovládacích prvků ( přepínače ) podle toho, jak Ti to vyhovuje ( jak si myslíš, že to bude nejlepší )
Za mne - používám letové režimy:
3 polohový přepínač - pravá ruka
1. START - motor na páce plynu ( režim start má prioritu před ostatními režimy )
2. Normal - klasické ovládání, na páce plynu není nic
3. Přistání - na plyn. páce jsou brzdy
druhý 3pol. přepínač - levá ruka
4. Termika - na plynové páce je plynulé ovládání zakřivení odtokové hrany s mixem VOP
5. Akro - jako normal, jen větší výchylky a mix křidélka-klapky
Jako inspiraci můžeš použít http://lomcovak.cz/wp_cze/f3b/2011/03/o ... -vysilace/
Ale je to vyšší dívčí
Obecně - rozložení ovládacích prvků ( přepínače ) podle toho, jak Ti to vyhovuje ( jak si myslíš, že to bude nejlepší )
Za mne - používám letové režimy:
3 polohový přepínač - pravá ruka
1. START - motor na páce plynu ( režim start má prioritu před ostatními režimy )
2. Normal - klasické ovládání, na páce plynu není nic
3. Přistání - na plyn. páce jsou brzdy
druhý 3pol. přepínač - levá ruka
4. Termika - na plynové páce je plynulé ovládání zakřivení odtokové hrany s mixem VOP
5. Akro - jako normal, jen větší výchylky a mix křidélka-klapky
Jako inspiraci můžeš použít http://lomcovak.cz/wp_cze/f3b/2011/03/o ... -vysilace/
Ale je to vyšší dívčí
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.