Zkušenost - RC Servis Hnízdil
já v jiných vláknech rcservis doporučuji, ale bohužel musím konstatovat, že domluvené řešení- např uchycení nějakého modulu v tx, nemá dlouhého trvání, p.Hnízdil si to udělá po svém a zpravidla nejjednoduší cestou v jeho prospěch,
příklad: vyvedení svít. diody a spárovacího tlačítka od frsky na povrch tx-výsledek: tišták s diodou a spínačem chycený šroubek ve vnitřku tx, po otázce jak mám párovat tx a rx mi bylo řečeno, že mám rozšroubovat tx, nebo si mám v zadním krytu vyvrtat otvor a něčím delším zmačknout spárovací microspínač-cena 400,-kč.
P.Hnízdila dnes živí opravy čínských sračkohraček pro hračkářské velkoobchody,nikoli naše opravy, z druhé strany musím také říct, že v předešlých případ spokojenost a jiného opraváře v dosahu BOHUŽEL neznám.
příklad: vyvedení svít. diody a spárovacího tlačítka od frsky na povrch tx-výsledek: tišták s diodou a spínačem chycený šroubek ve vnitřku tx, po otázce jak mám párovat tx a rx mi bylo řečeno, že mám rozšroubovat tx, nebo si mám v zadním krytu vyvrtat otvor a něčím delším zmačknout spárovací microspínač-cena 400,-kč.
P.Hnízdila dnes živí opravy čínských sračkohraček pro hračkářské velkoobchody,nikoli naše opravy, z druhé strany musím také říct, že v předešlých případ spokojenost a jiného opraváře v dosahu BOHUŽEL neznám.
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Já používám jeho služby od doby, kdy byla Modela 4 kanál velká novinka a nikdy jsem si nemohl stěžovat. I od známých jsem slyšel negativní hodnocení, ale to má snad každý. Souhlasím s tím, co napsal p. RC Modely. Dnes se servis dělá obvykle tak, že se vymění celek, který lze odšroubovat nebo odpájet, což u RC vybavení znamená často všechno vyhodit. P. Hnízdil patří asi mezi poslední, kdo zkouší opravovat po staru. zdzd: Vždy jsem s ním jednal osobně.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
kocour píše:P. Hnízdil patří asi mezi poslední, kdo zkouší opravovat po staru.
A co Čečotka? Jaké jsou s ním zkušenosti? Nic negativního jsem o něm neslyšel, ale nemám páru kolik lidí si u něj něco nechává opravit.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=33985
Kdysi jsem tam měl něco dvakrát, třikrát v opravě. Nedá se říct, že by byl zásadní problém, ale byly to jednodušší věci a nelpěl jsem tak na vysoké spolehlivosti po opravě. Asi trochu problém se závazným termínem dokončení opravy, ale to se dá několika povzbuzujícími telefonáty před předpokládaným vyzvednutím dořešit.
Je fakt, že jsem to doma pak otevřel a většinou na něco v souvislosti s opravou přišel.
Mě spíš na tomhle vadí jiná věc. Tady je X opravářů všeho možného, ale s přístupem jako za bolševika. Nějak to sice opraví, ale používají dost čuňácké metody a minimálně to po sobě kontrolují. Je to záležitost i zákazníka který je to naučil, když to vyžaduje co nejlevněji.
Kdysi jsem měl ve Vídni v servisu S-VHS video. Bylo to nové, dávali do toho český zvuk. Když jsem to přebíral, nebylo absolutně poznat, že na to sahali. Všechny šroubky správně dotažené, na všechno vezmou správný rozměr šroubováku.... Druhé video dělali v ČR. Bylo přesně vidět jakým šroubovákem
Prostě z výše uvedeného bych na RC servis svůj vysílač už nedával.
Je fakt, že jsem to doma pak otevřel a většinou na něco v souvislosti s opravou přišel.
Mě spíš na tomhle vadí jiná věc. Tady je X opravářů všeho možného, ale s přístupem jako za bolševika. Nějak to sice opraví, ale používají dost čuňácké metody a minimálně to po sobě kontrolují. Je to záležitost i zákazníka který je to naučil, když to vyžaduje co nejlevněji.
Kdysi jsem měl ve Vídni v servisu S-VHS video. Bylo to nové, dávali do toho český zvuk. Když jsem to přebíral, nebylo absolutně poznat, že na to sahali. Všechny šroubky správně dotažené, na všechno vezmou správný rozměr šroubováku.... Druhé video dělali v ČR. Bylo přesně vidět jakým šroubovákem
Prostě z výše uvedeného bych na RC servis svůj vysílač už nedával.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
P.Hnízdila dnes živí opravy čínských sračkohraček pro hračkářské velkoobchody,nikoli naše opravy, z druhé strany musím také říct, že v předešlých případ spokojenost a jiného opraváře v dosahu BOHUŽEL neznám.[/quote]
Tak to jseš mimo mísu, tyhle věci nedělá min. 5 let.
Tak trochu mě to připadá divné, kdo ze stěžujících je Pražák?
Tak to jseš mimo mísu, tyhle věci nedělá min. 5 let.
Tak trochu mě to připadá divné, kdo ze stěžujících je Pražák?
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenost - RC Servis Hnízdil
Rád bych si přečetl e-maily, jak jsi panu Hnízdilovi popsal svoji nespokojenost.
Vsadím se, že jsi moc slušný nebyl. To je u vás náctiletých naprosto normální.
Postup reklamace: reklamovat opravu ve společnosti, která ji provedla. Pokud jsi ,,domělou" závadu odstranil sám, odpověď pana Hnízdila byla správná.
Ale vygooglovat si reklamační řád asi budeš umět, že?
Postup reklamace: reklamovat opravu ve společnosti, která ji provedla. Pokud jsi ,,domělou" závadu odstranil sám, odpověď pana Hnízdila byla správná.
Ale vygooglovat si reklamační řád asi budeš umět, že?
Naposledy upravil(a) RCModely dne pon 04.04.2011 19:45, celkem upraveno 2 x.
RCModely píše:Rád bych si přečetl e-maily, jak jsi panu Hnízdilovy popsal svoji nespokojenost.
A toho náctiletého jsi vzal kde?
Pošli svůj email, klidně ti to přepošlu.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Lukash píše:RCModely píše:Rád bych si přečetl e-maily, jak jsi panu Hnízdilovy popsal svoji nespokojenost.
A toho náctiletého jsi vzal kde?
Pošli svůj email, klidně ti to přepošlu.
Klidně to zveřejni mě to nevadí. Odpověď p. Hnízdila jsi přeci zveřejnil taky