Zkušenost - RC Servis Hnízdil
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj kluci,možná by někoho zajímalo kdo je RCModely?možná sám oslovený?ale já myslím že ta oprava u Lukash nebo lépe řečeno její dokončení byla asi vyjímka,ten počet spokojených lidí bude asi větší než opak,ale banální šroubování krytu se může stát
jsme lidi,asi určitě stačilo-promiň-a tohle téma nebylo 
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Takže pro úplnost přikládám původní email. Ne, že by to na věci něco změnilo, RCModely je stejně přesvědčen o tom, že pan Hnízdil celou tu situaci zmáknul bravurně.
Kód: Vybrat vše
Vážený pane Hnízdile,
píši vám, abych vám popsal, jak jsem spokojen s vašimi službami. Tento týden (v úterý) jsem měl u vás vysílač v opravě. Jednalo se o Hitec Aurora a výměnu rozbitého třípolohového přepínače. Vzpomínáte si?
Dnes jsem chtěl jít lítat a doma jsem zjistil, že nefunguje pravý knipl do stran. Přitom ovládání kanálu např. přes nastavování trimu fungovalo. Vám jsem se nedovolal, kamarád mi po telefonu poradil, že bude zřejmě jen povytažený konektor od potenciometru. Ač nerad, tak jsem vysílač sám otevřel. Konektorem to nebylo, problém byla vaše mizerně odvedená práce. Při zavírání vysílače se vám zrovna nepodařilo poskládat drátky tak, aby se nedostaly do cesty jednoho šroubu, co drží pohromadě předek vysílače se zadkem. Výsledkem byl jeden kabel od potenciometru kompletně uštípnutý, jeden oholený na drát a další dva sežvejklé. Paráda. Takhle si představuju kvalitní práci.
Vysílač už mi opravil kamarád, takže se s tím trápit nemusíte. Píšu vám jen proto, abyste si příště dal větší pozor a nekurvil další vysílače.
S pozdravem Lukáš Calda- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby mi takto zákazník popsal byť oprávněnou reklamaci, pomyslím si o něm že je hulvát a hňup. I když nejsi s něčí prací spokojený, není důvod se zachovat takto křupansky a vulgárně. Takže jsi dokonale osvětlil, proč následná komunikace pana Hnízdila byla taková jaká byla (divím se, že vůbec nějaká byla, já osobně bych se na odpověď vykašlal a přidal si tě na blacklist - tedy seznam zákazníků, ke kterým není nutné napříště vykazovat jakoukoli vstřícnost). Nauč se komunikovat s lidma, dost to usnadňuje život.
OK2WY
BOBIKA píše:ahoj kluci,možná by někoho zajímalo kdo je RCModely?možná sám oslovený?
Jeden klik:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... file&u=755
Aha, zapomněl jsem poděkovat. Máš pravdu Jirko, příště budu slušnější.
K tomuhle tématu nic dalšího nemám, každý už si může udělat obrázek o tom, jak pan Hnízdil pracuje a následně komunikuje. A jestli má někdo pocit, že jsem se já zachoval jako hulvát, tak ať nejdřív popřemýšlí o tom, jak by se choval sám, kdyby mu pan Hnízdil popsaným způsobem vytunil vysílač.
K tomuhle tématu nic dalšího nemám, každý už si může udělat obrázek o tom, jak pan Hnízdil pracuje a následně komunikuje. A jestli má někdo pocit, že jsem se já zachoval jako hulvát, tak ať nejdřív popřemýšlí o tom, jak by se choval sám, kdyby mu pan Hnízdil popsaným způsobem vytunil vysílač.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Lukash píše:Aha, zapomněl jsem poděkovat. Máš pravdu Jirko, příště budu slušnější.
Občas prostě člověk narazí na boží hovádko i mezi zákazníky. Ve firmě máme pro takovéto exempláře pracovní pojmenování "náš zákazník - náš vůl" a moc rádi a ochotně jim poskytujeme kontakty na konkurenční firmy. Obvykle z nich nekouká žádný velký ekonomický přínos a i kdyby, nestojí to za otrávenej den. Když někdo přijde s reklamací slušně, dostane kafe a všichni se snaží, aby se problém vyřešil co nejrychleji a nejlíp pro zákazníka. Když přijde namistrovanej blbeček kterej si myslí, že sežral z každýho hovna špičku a že před ním musí každej padnout na prdel jenom pro to, že má ramena přes celý záda a nestydí se bejt hnusnej na lidi, dostane přesně podle zákona doklad o převzetí zboží k reklamaci a holky jenom pohlídají, aby to třicátý den dostal. Aneb jak chceš aby se lidi chovali k tobě, chovej se ty k nim
OK2WY
Lukáši, ono to chce fakt vidět i z druhý strany. JirkaA má pravdu. Že ti Hnízdil neodepsal je jediná možnost, že ti neodpověděl stejně. Vem si že to určitě neudělal naschvál a radost z toho asi neměl a ty mu napíšeš ať nekurví vysílače.
Já obchod dělám, reklamace apriori neřeším ale čas od času mi zákazník volá. Můžu ti říct, že když si někdo stěžuje, že reklamuje 3-4x a pořád se nedaří a on je pořád slušnej, tak mě to vnitřně žere a žhavím po firmě na vedení telefony jak to jde. Ale jak si někdo otevře hubu a začnou prde.e, ho.na a sra.í, tak je zle.
Jedna věc je jak mluvíme mezi sebou venku nebo tady, druhá jak se projevujeme "oficiálně". Já jsem taky docela sprostej ale tohle do emailu na řešení problému - podle mě - nepatří.
Já obchod dělám, reklamace apriori neřeším ale čas od času mi zákazník volá. Můžu ti říct, že když si někdo stěžuje, že reklamuje 3-4x a pořád se nedaří a on je pořád slušnej, tak mě to vnitřně žere a žhavím po firmě na vedení telefony jak to jde. Ale jak si někdo otevře hubu a začnou prde.e, ho.na a sra.í, tak je zle.
Jedna věc je jak mluvíme mezi sebou venku nebo tady, druhá jak se projevujeme "oficiálně". Já jsem taky docela sprostej ale tohle do emailu na řešení problému - podle mě - nepatří.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
No a tady to máš.
Pravda je vždy někde jinde. Sám jistě podle reakcí poznáš, kde byla chyba v komunikaci.
Samozřejmě, že prvotní chyba byla u p. Hnízdila, ale to se přeci může stát. Je pak na druhé straně, jak se k tomu postaví. Ty jsi se k tomu postavil slušně řečeno trochu nešťastně. Já bych se takhle možná choval, až po vyčerpání všech korektních možností.
kdyby jsi takhle napadl třeba autorizovaný servis Panasonic, asi by proběhl nějaký soud pro poškození jména a ty by si prohrál.
P. Hnízdil se jak ho znám, se na to vykašle a s úsměvem mávne rukou.
Pravda je vždy někde jinde. Sám jistě podle reakcí poznáš, kde byla chyba v komunikaci.
Samozřejmě, že prvotní chyba byla u p. Hnízdila, ale to se přeci může stát. Je pak na druhé straně, jak se k tomu postaví. Ty jsi se k tomu postavil slušně řečeno trochu nešťastně. Já bych se takhle možná choval, až po vyčerpání všech korektních možností.
kdyby jsi takhle napadl třeba autorizovaný servis Panasonic, asi by proběhl nějaký soud pro poškození jména a ty by si prohrál.
P. Hnízdil se jak ho znám, se na to vykašle a s úsměvem mávne rukou.
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele:
JirkaA píše:Kdyby mi takto zákazník popsal byť oprávněnou reklamaci, pomyslím si o něm že je hulvát a hňup. I když nejsi s něčí prací spokojený, není důvod se zachovat takto křupansky a vulgárně. Takže jsi dokonale osvětlil, proč následná komunikace pana Hnízdila byla taková jaká byla (divím se, že vůbec nějaká byla, já osobně bych se na odpověď vykašlal a přidal si tě na blacklist - tedy seznam zákazníků, ke kterým není nutné napříště vykazovat jakoukoli vstřícnost). Nauč se komunikovat s lidma, dost to usnadňuje život.
To víš, je ještě mladej a nevyspělej. Já bych to tak slušně nenapsal. Lemplovsky odvedenou práci je nutné ocenit po zásluze.
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele:
JirkaA píše:Lukash píše:Aha, zapomněl jsem poděkovat. Máš pravdu Jirko, příště budu slušnější.
Občas prostě člověk narazí na boží hovádko i mezi zákazníky. Ve firmě máme pro takovéto exempláře pracovní pojmenování "náš zákazník - náš vůl" a moc rádi a ochotně jim poskytujeme kontakty na konkurenční firmy. Obvykle z nich nekouká žádný velký ekonomický přínos a i kdyby, nestojí to za otrávenej den. Když někdo přijde s reklamací slušně, dostane kafe a všichni se snaží, aby se problém vyřešil co nejrychleji a nejlíp pro zákazníka. Když přijde namistrovanej blbeček kterej si myslí, že sežral z každýho hovna špičku a že před ním musí každej padnout na prdel jenom pro to, že má ramena přes celý záda a nestydí se bejt hnusnej na lidi, dostane přesně podle zákona doklad o převzetí zboží k reklamaci a holky jenom pohlídají, aby to třicátý den dostal. Aneb jak chceš aby se lidi chovali k tobě, chovej se ty k nim
Koukám, že vyznáváš teorii, že zákazník se má klanět každýmu lemplovi, který neodvede dobře práci, kterou si zaplatil