Blade MCPX
Re: vysilač
to záleží co zamýšlíš dál , to setový rádio DX 4 je dost omezený , nic pořádně na něm nenastavíš ale dá se sním , jestli tě vrťasy chytnou tak bych bej tebou koupil DX7 teď jsou za supur cenu a budeš mít rádio i na spalovákyzdenal píše:Ahojte
Má smysl při koupy MCP X bez vysilače koupit 6. kanal Spektrum vysílač DX6i DSM2. Nebo bude stačit set. se 4 kanalem?
ale to záleží na tvých finančních možnostech
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
klid, dokud to nekdo nepotvrdi, je to celkem v pohode, ne? jinak vsechny problemy jsou viditelny (krome toho zasekleho rotoru), takze te mCPx upozorni, ze neco neni v poradku, driv, nez se z nej zakouri. je potreba vnimat ujizdeni ocasu pri pouhem visu, klesani ci stoupani z niceho nic pri viseni a cukani serv. no a pred kazdym vzletem je potreba overit, zda toceni rotoru nic nebrani.
proste uz to trochu utika od hracek, je potreba predletova kontrola
[/quote]
pokazit se muze vsechno, byla by to smula ale rozhodne me to od koupi vrtasu neodradilo......potrebuju se trosku otrkat a tohle bude idealni....neco mezi simem a realem
proste uz to trochu utika od hracek, je potreba predletova kontrola
pokazit se muze vsechno, byla by to smula ale rozhodne me to od koupi vrtasu neodradilo......potrebuju se trosku otrkat a tohle bude idealni....neco mezi simem a realem
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
tak co nevidet budou serva, takze muzeme nicit
kazdopadne dle stavu dilu, jsou vyprodane tyto:
hlava
gripy
tahla
cyklika
prvni dva mohou souviset s vyrobni vadou gripu. tahla se asi ztraci a cyklika vypadava, jak psal gamer007. takze gripy vyresi ted, cykliku snad pozdeji a bude klid
hlava
gripy
tahla
cyklika
prvni dva mohou souviset s vyrobni vadou gripu. tahla se asi ztraci a cyklika vypadava, jak psal gamer007. takze gripy vyresi ted, cykliku snad pozdeji a bude klid
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
TAK trošku upravím infoGattor píše:tak co nevidet budou serva, takze muzeme nicitkazdopadne dle stavu dilu, jsou vyprodane tyto:
hlava
gripy
tahla
cyklika
nové gripy s označenímB už jsou na cestě, táhla hlavu a cykliku mám skladem,ale to sem nepatří
konečně jsem opravil bladíka dal jsem mu nový serva a je to zase šupa, žádné vibrace a na tu hyperionku to lítá neskutečně 4 minuty akrobacie cca2 minuty na ide 1 křivka plynu 90-80-90 a stačí to nedusí se pak přepnu na ide2 křivka plynu 100-100-100 a další 2 minuty letu pak se dá ještě po 4 minutě lítat ale už ne moc akro pač se to dá lehce udusit ale na osmičky je tam ještě šťáva na další cca 1 minutu letu ,
jen mě u něj dost překvapilo že se mi to při letu na zádech rychlé couvání se mi to sma přetočilo čumákem dopředu jestli vítr nebo co ale neřeším to nastavit citlivost se to nedá a to my občas udělalo i Rex 450 pro
je to super venkovní simulátor
prochel píše:TAK trošku upravím infoGattor píše:tak co nevidet budou serva, takze muzeme nicitkazdopadne dle stavu dilu, jsou vyprodane tyto:
hlava
gripy
tahla
cyklika
nové gripy s označenímB už jsou na cestě, táhla hlavu a cykliku mám skladem,ale to sem nepatří...
promin, bral jsem to dle skladu Astry (u nich to bere halda lidi a modelaru). tam mizici zbozi by mohlo neco napovedet.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Chci se optat, ale jen toho, kdo lítáte s velkýma vrtulníkama a pořídili jste si také tento malý. Při visu kolem středu je dost vrtulník tupý na řízení kolektivem.Myslel jsem, že to bude citovka jako s velkým, ale musím v předstihu zasahovat do kolektivu, abych ho udržel v rovině. Máte s tím také takovou zkušenost? Dík
čeče netuším jestli je dost tupý během středu to záleží jak si ho nastavíš v rádiu, mě reaguje docela slušně, a když z vrtulníkem jen visím tak na kolektiv vůbec nešahám jen ho udržuji pomocí klonění a klopení na místě , do obratů a lopasů se musí trošku jinak nevim jak to popsat no prostě jinak, třeba Miniprotose dokážu obraty točit skoro na fleku a to stím mrňousem nejde (třeba pujde už se to pořádně naučím)buki píše:Chci se optat, ale jen toho, kdo lítáte s velkýma vrtulníkama a pořídili jste si také tento malý. Při visu kolem středu je dost vrtulník tupý na řízení kolektivem.Myslel jsem, že to bude citovka jako s velkým, ale musím v předstihu zasahovat do kolektivu, abych ho udržel v rovině. Máte s tím také takovou zkušenost? Dík
ovládá se trošku jinak než dospělejší vrtulník, ale to jde jen o zvyk a přepnout v hlavě teď mám micromouchu
Je jasný jak si ho nastavím. Ať ho nastavím jakkoli kolem středu,je to tupý na kolektiv. To myslím tak, jak třeba začne klesat musím víc přidat kolektiv jež je potřeba abych ho zastavil, tudíž mi začne stoupat a zas ho musím srovnat. Upáčkovat se to dá, ale musím v předstihu. Porovnávám to s Maxirem,Sniperem II a Ergem.
mam setovku a pri viseni neexistuje poloha plynu, kdy by bud nestoupal nebo neklesal (a 3 zoubky nahoru nebo dolu je uz peknej sesup ve vstoupani ci klesani). ovsem pri letu to nepocituju, ale to je mozna tim, ze kdyz letim, pridani a ubrani plynu se deje jaksi podvedomne, takze si toho nemam sanci vsimnout. kdyz to shrnu: jak casto s mCPx jen visis?
pokud si myslel jinou anomalii, tak sorry, ze jsem te spatne pochopil
pokud si myslel jinou anomalii, tak sorry, ze jsem te spatne pochopil
Já jsem ho dnes poprvé odlepil a to mám místo venkovních ložisek v gripech mosazná futra.Nové gripy mám již 3 dny někde po republice v poště a tak jsem to nevydržel a zatím udělal takovou to úpravu(prasečinu). Jinak jsem zkusil dnes pár baterek jen zaviset na dvoře, jelikož je vítr, že i vrány chodějí pěšky. Jinak lítám normálně co chci, ale dnes to fakt nešlo. S tím vychrem si ten prcek poradil celkem dobře. Už se těším až to prolítnu.