Abu píše:Na 3kg 3m kompozitu drzi 2mm zavitovka na klapka i kridylkach u trieti sezonu. Prezila i vycesani zubu na MG servech. Takze takovy blato to zase neni
OK, tak já ji teda seženu a je to pořešené.
kovy píše:Ahoj.
Řeším teď přepákování ovládacích ploch a potřeboval bych poradit od zkušenějších.
Táhlo od serva ke klapce mám mám z ocelového drátu a na obou koncích jsou mosazné koncovky MP-JET se závitem M2. Vlastní drát mi vychází hodně krátký a proto se ptám jestli je dobré řešení zalepit drát do koncovek epoxidem? Při pájení mám trochu strach, že jak zapájím jednu koncovku, tak při pájení druhé se mi ta první prohřeje natolik, že vyteče cín a nebude mi to držet.
Předem děkuji za odpověďi.
kovy píše:otass píše:Zvaž zda v případě hodně krátkýho drátu mezi koncovkama nejít spíš cestou závitový tyčky M2. Na každou stranu pak našroubuješ kulák nebo vidličku a na závitovku mezi tím natáhneš smršťovačku a zamrštíš to aby to pěkně vypadalo.
To mě už taky napadlo, ale kdesi na rcmanii jsem četl, že závitová tyčka M2 je docela slaboučká (vruby od závitu a zeslabení). Ale na těch koncovkách od MP-JETu je koneckonců taky M2 závit, tak teď nevím.
Milan Nes píše:mno neznám nikoho kdo by uřídil 3D akro bez exp :-d
to je podle men nemožný a už sem si na to tak zvyk že to cpu všude
ok zmenšim si trochu výchylku a vypnu expa
a dám si to na přepínač kdybych to neuřídil
otass píše:Milan Nes píše:mno neznám nikoho kdo by uřídil 3D akro bez exp :-d
No já nevim. Dle mého názoru bys měl lítat tak jak ti to vyhovuje.
Diktovat někomu jak má model ovládat vede většinou všichni víme k čemu.
Fila píše:otass píše:Milan Nes píše:mno neznám nikoho kdo by uřídil 3D akro bez exp :-d
No já nevim. Dle mého názoru bys měl lítat tak jak ti to vyhovuje.
Diktovat někomu jak má model ovládat vede většinou všichni víme k čemu.
můj dotaz ale zněl naprosto jasně.. k čemu je u hotlinera exponenciální průběh výchylek.. nic víc nic míň..