Broušení epp
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Broušení epp
Ahoj,znáte někdo způsob,jak brousit epp? Chtěl bych svému letitému dvojplochu Gemini dát nějaký nový kabát.Zatím vidím,že barvy na povrchu moc nedrží,je hladký.
Můžeš to celé vytmetit OneTime, dá to práci ale povrch je pak hladký,jinak u epp je potahování dle mého názoru zbytečné-jaksi navíc, j
jinak to je gemini od MPX?????? broušením ti ten Elapor zchlupatí!!!
pokud ano,je zbytečné to tmelit, použij barvy Motip ART řádově 125 Kč za spray, a pokud se chceš rozšoupnout lze to předtím od stejné značky předestříknout základem na plast,pak to drží, ale lepenkou to stejně strhneš při prudkém trhnutí, takto jsem spáchal v galerii uvedeného Twinstara
jinak to je gemini od MPX?????? broušením ti ten Elapor zchlupatí!!!
pokud ano,je zbytečné to tmelit, použij barvy Motip ART řádově 125 Kč za spray, a pokud se chceš rozšoupnout lze to předtím od stejné značky předestříknout základem na plast,pak to drží, ale lepenkou to stejně strhneš při prudkém trhnutí, takto jsem spáchal v galerii uvedeného Twinstara
no jestli má kosmetické vady lze to vyrovnat horkou-vařící se vodou tkzv. Elapor soup, třeba zmuchlaný čumák, vrypy atd. se zpátky narovnají,ale zvýrazní se ta kuličky-tkzv husí kůže,funguje to i u epp a polyše, pokud by jsi ho vylepšoval obtisky nejlepší je si ho připravit, a místo potřít acetonem a přilepit, aceton povrch skoro neznatelně naleptá a pak se to ztratí,ale obtisk drží mnohem lépe.
Já brousím EPP jemným smirkem. Vzniklé chlupy se dají zlikvidovat horkovzdušnou pistolí z patřičné vzdálenosti ( ne moc zblízka
) . Je to pěkně vidět, jak chlupy mizí. Vše je potřeba vyzkoušet na nějakém zbytku, než získáš cvik.
Když dělám hrany, tak je nejdřív seříznu nožem, pak zbrousím a nakonec přelíznu horkovzduškou . Funguje to.
Výborný návod je třeba zde:
http://www.ikarus-ostrava.com/ikarus_os ... extra.html
Když dělám hrany, tak je nejdřív seříznu nožem, pak zbrousím a nakonec přelíznu horkovzduškou . Funguje to.
Výborný návod je třeba zde:
http://www.ikarus-ostrava.com/ikarus_os ... extra.html
EasyStar, EasyGlider (obě verze), Toro 900 , Tornado XX , MaxiSwift , EasyCopter V6