Povolenie zosuchaneho cervika

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
danio007

#16 Příspěvek od danio007 »

Klasicka pajka. Bolo to sice horuce,, ale nic extra.
Rozmyslal som este nad tryskovym zapalovacom. S tym by to slo zrejme lepsie.Ale aj zo samotnym povolenim bude zrejme problem. je to dotiahnute celkom slusne :? Prave aby sa to nepovolovalo :?
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od lubo1 »

danio007 píše:Klasicka pajka. Bolo to sice horuce,, ale nic extra.
Rozmyslal som este nad tryskovym zapalovacom. S tym by to slo zrejme lepsie.Ale aj zo samotnym povolenim bude zrejme problem. je to dotiahnute celkom slusne :? Prave aby sa to nepovolovalo :?

Skús ten torx.....
Ja som s tým tiež zápasil u MPJ motoru. Zničil som dva imbusy, čo som mal doma. Kúpil som ďaľších 5 - tie som zničil tiež. Potom som skúsil torx a ten zabral. Od tej doby na imbus červíky používam už len torxy....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
danio007

#18 Příspěvek od danio007 »

No skusim, nic ine mi nezostava. Len neviem ci ich doma mame :?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Nakadah »

A ja pouzivam male inbusy ktere mi prisly tusim s necim od MPjet a druhy mi dosel od GWS spolecne s dmychadlem. Ani jeden se mi jeste neozvejkal :) Ono taky zalezi z jakeho masla je delany material te cinske koncovky flex hridele a toho cerviku. Skoda ze MPjet je nedela, ale vyrabi spojky a hridele klasicke. Bohuzel ty kluzna loziska se moc nehodi na vysoke otacky (hridel s pouzdrem mi vydrzela rok, ted sem ji menil za novou). Nak
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od lubo1 »

Nakadah píše:A ja pouzivam male inbusy ktere mi prisly tusim s necim od MPjet a druhy mi dosel od GWS spolecne s dmychadlem. Ani jeden se mi jeste neozvejkal :) Ono taky zalezi z jakeho masla je delany material te cinske koncovky flex hridele a toho cerviku. Skoda ze MPjet je nedela, ale vyrabi spojky a hridele klasicke. Bohuzel ty kluzna loziska se moc nehodi na vysoke otacky (hridel s pouzdrem mi vydrzela rok, ted sem ji menil za novou). Nak
MPJ imbusáky boli tie prvé dva, čo som zničil.....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
arda1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od arda1 »

Dal bych tam kuličku pájky(cínu-bez tavidla aby se to nepřiletovalo) a rychle to prohřál- ale ne trafačkou- ta má prd výkon. Buď menší "klempířskou" -tak 100-150W nebo nějakou solidní mikropáječkou.arda1BOT
ICQ 638556901
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od MarkAurel »

pri tomto pouzivam vrtak zhruba 4mm ale opacny nie klasicky, uchyt si vec v ktorej mas poskodeneho cervika do zveracika, vrtak uchyt do rucnej vrtacky, vrtacku tlac na cervika ako keby si siel vrtat ale hlavu-sklucovadlo vrtacky toc pomali rukou v smere odkrucania skrutky-cervika.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Jirka 72
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jirka 72 »

Taky se opravuju na Torx :oops: A to jsem strojař,jen jsem si nemohl vzpomenout jak se to píše. :oops: :oops:
danio007

#24 Příspěvek od danio007 »

Imbusaky som mal od MPJ.
Mark - ono by to slo keby som to mohol vybrat z trupu, a to spravim jedine ked vylomim motorovu prepazku.
Opacny vrtak je samozrejmost. Z klasickym by som to len pohladkal.
madyr
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od madyr »

Přepážku zatím netrhej a příště si tam udělej otvor pro spojku pokud to nebude vadit šroubům co drží motor.
Podle fotek bych to zkusil naříznout dremlem a povolit klasikou šroubovákem.Další možnost je ten torx.
Mě když se povedlo obdobné tak jsem do toho vrazil plochej Narex a šlo to.
tox232
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od tox232 »

Zdravím
Zkus si pořídit něco takového
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz ... _17892.htm
povedlo se mi s tím povolit zapuštěného 3mm červíka zalitého vteřiňákem ale taky jsem to před tím nahřál plynovím hořákem.
http://tox232.webnode.cz
danio007

#27 Příspěvek od danio007 »

Dakujem za vsetky navrhy a rady...
Cerva sa mi podarilo vybrat pomocou torxu vcelku bez problemov. Horsie to bolo pri davani spojky dole z hriadele kedze lepidlo zatieklo aj tam, ale uz je vsetko ok.
Az na spaleny regl po vcerajsej jazde :?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Nakadah »

No ty tem lodim davas slusne pokourit :) jestli chces objednat regl nejaky z HC tak rekni, muzeme spojit objednavky. A nebo treba i himodel.com. Nak
danio007

#29 Příspěvek od danio007 »

No este jeden regl mam v Ostrave, ale ked budem objednavat z HC, tak beriem rovno asi 4 :D potrebujem este 2do kata.A momentalne ich nemaju ani na sklade.
Cez vykend snad zajazdime :wink:
Objednavat budem asi az z dalsej vyplaty (bo teraz hady) :wink:
madyr
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od madyr »

Co máš z toho já loni odkouřil dva kousky :wink:
Tak už taky kupuju do zásoby
Odpovědět

Zpět na „Dílna“