Klasicka pajka. Bolo to sice horuce,, ale nic extra.
Rozmyslal som este nad tryskovym zapalovacom. S tym by to slo zrejme lepsie.Ale aj zo samotnym povolenim bude zrejme problem. je to dotiahnute celkom slusne Prave aby sa to nepovolovalo
danio007 píše:Klasicka pajka. Bolo to sice horuce,, ale nic extra. Rozmyslal som este nad tryskovym zapalovacom. S tym by to slo zrejme lepsie.Ale aj zo samotnym povolenim bude zrejme problem. je to dotiahnute celkom slusne Prave aby sa to nepovolovalo
Skús ten torx.....
Ja som s tým tiež zápasil u MPJ motoru. Zničil som dva imbusy, čo som mal doma. Kúpil som ďaľších 5 - tie som zničil tiež. Potom som skúsil torx a ten zabral. Od tej doby na imbus červíky používam už len torxy....
A ja pouzivam male inbusy ktere mi prisly tusim s necim od MPjet a druhy mi dosel od GWS spolecne s dmychadlem. Ani jeden se mi jeste neozvejkal Ono taky zalezi z jakeho masla je delany material te cinske koncovky flex hridele a toho cerviku. Skoda ze MPjet je nedela, ale vyrabi spojky a hridele klasicke. Bohuzel ty kluzna loziska se moc nehodi na vysoke otacky (hridel s pouzdrem mi vydrzela rok, ted sem ji menil za novou). Nak
Nakadah píše:A ja pouzivam male inbusy ktere mi prisly tusim s necim od MPjet a druhy mi dosel od GWS spolecne s dmychadlem. Ani jeden se mi jeste neozvejkal Ono taky zalezi z jakeho masla je delany material te cinske koncovky flex hridele a toho cerviku. Skoda ze MPjet je nedela, ale vyrabi spojky a hridele klasicke. Bohuzel ty kluzna loziska se moc nehodi na vysoke otacky (hridel s pouzdrem mi vydrzela rok, ted sem ji menil za novou). Nak
MPJ imbusáky boli tie prvé dva, čo som zničil.....
Dal bych tam kuličku pájky(cínu-bez tavidla aby se to nepřiletovalo) a rychle to prohřál- ale ne trafačkou- ta má prd výkon. Buď menší "klempířskou" -tak 100-150W nebo nějakou solidní mikropáječkou.arda1BOT
pri tomto pouzivam vrtak zhruba 4mm ale opacny nie klasicky, uchyt si vec v ktorej mas poskodeneho cervika do zveracika, vrtak uchyt do rucnej vrtacky, vrtacku tlac na cervika ako keby si siel vrtat ale hlavu-sklucovadlo vrtacky toc pomali rukou v smere odkrucania skrutky-cervika.
Imbusaky som mal od MPJ.
Mark - ono by to slo keby som to mohol vybrat z trupu, a to spravim jedine ked vylomim motorovu prepazku.
Opacny vrtak je samozrejmost. Z klasickym by som to len pohladkal.
Přepážku zatím netrhej a příště si tam udělej otvor pro spojku pokud to nebude vadit šroubům co drží motor.
Podle fotek bych to zkusil naříznout dremlem a povolit klasikou šroubovákem.Další možnost je ten torx.
Mě když se povedlo obdobné tak jsem do toho vrazil plochej Narex a šlo to.
Dakujem za vsetky navrhy a rady...
Cerva sa mi podarilo vybrat pomocou torxu vcelku bez problemov. Horsie to bolo pri davani spojky dole z hriadele kedze lepidlo zatieklo aj tam, ale uz je vsetko ok.
Az na spaleny regl po vcerajsej jazde
No este jeden regl mam v Ostrave, ale ked budem objednavat z HC, tak beriem rovno asi 4 potrebujem este 2do kata.A momentalne ich nemaju ani na sklade.
Cez vykend snad zajazdime Objednavat budem asi az z dalsej vyplaty (bo teraz hady)