Nemáte někdo plán na něco podobného? Zdá se mi to jako geniální myšlenka na dovolenou, odpolední pauzu a podobně.
http://www.acesim.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=CK
Skládací samokřídlo
Mě to přijde jako taková divná hračka. Každopádně žádný hezký polítání to asi nebude.
Já jsem šel jinou cestou. Samokřídlo jsem asi před 4 lety realizoval jako dělené ze styroduru. Dělení jsem měl asymetricky 20mm vedle středu a zasouvání na 2 uhlíkové trubky. Rozpětí 800mm, hmotnost 260g s 2S LiIon 2000mAh a Mig 280 Racing. Křídla byla řezaná dutá a veškerá elektronika uvnitř, baterky se zasunovaly taky do dutiny. Směrovka byla oddělávací. Stavěli jsme s bráchou 2 kusy. Letový vlastnosti byly nejlepší ze všech samokřídel, co jsem vyzkoušel. Letový čas na plný plyn 30min. Sbalené jsem ho nosil v pytlíku 50x30cm, což mi přijde dostatečně skladné.
Já jsem šel jinou cestou. Samokřídlo jsem asi před 4 lety realizoval jako dělené ze styroduru. Dělení jsem měl asymetricky 20mm vedle středu a zasouvání na 2 uhlíkové trubky. Rozpětí 800mm, hmotnost 260g s 2S LiIon 2000mAh a Mig 280 Racing. Křídla byla řezaná dutá a veškerá elektronika uvnitř, baterky se zasunovaly taky do dutiny. Směrovka byla oddělávací. Stavěli jsme s bráchou 2 kusy. Letový vlastnosti byly nejlepší ze všech samokřídel, co jsem vyzkoušel. Letový čas na plný plyn 30min. Sbalené jsem ho nosil v pytlíku 50x30cm, což mi přijde dostatečně skladné.
Speedy píše:Mě to přijde jako taková divná hračka. Každopádně žádný hezký polítání to asi nebude.
Plánek by nebyl?
Re: Skládací samokřídlo
Kovboj píše:Nemáte někdo plán na něco podobného? Zdá se mi to jako geniální myšlenka na dovolenou, odpolední pauzu a podobně.
http://www.acesim.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=CK
Já si udělal rozebíratelnou EPP poletuchu N-Ergie od Čemecha. Přibrala asi 20g, rozebrat a sestavit je záležitost na 5 minut.
Skvělě se doma skladuje a přepravuje na dovolenou