Papir píše:Mohu poprosit Drondyse aby to mi, lamě objasnil? Protože mi u ČP taky něco leželo a leží a prostě jsem nevydržel, naškrábal jsem stížnost viz níže, a dokonce mi přišla i odpověď. Ale ta mne drobet udivuje. Jeden balík (původně druhý a později odeslaný z HK) je uložen ve skladu a čeká na mne, a na druhý (původně první) je uvaleno clo. No a teď čemu nerozumím. Jak může být na zásilku uvaleno clo, když jsem nebyl vyzván k ničemu, když to asi nebylo v celním skladu a tedy ČP pošta nemohla zastupovat? A pokud vzali na vědomí mnou předem zaslané podklady mailem, a použili je tedy k zastoupení jedné zásilky, proč je tedy nepoužili i k té druhé? Abych řek pravdu, začínám se jaksi ztrácet v systému. Dopotud jsem rozuměl takto:
1) přijde balík z mimo eu a je nad limit
2) ČP se jej pokusí propustit do volného, to neprojde a uloží jej do skladu
3) vyzve "pachatele" k součinnosti a čeká
4) pachatel pošle co je třeba a teprve teď je možno se bavit o cle dph a podobně.
Nějak mi do toho balík 2 nepasuje. Vše viz níže.
Dopis já jim:
Dobrý den,
Rád bych si touto cestou stěžoval na postup České Pošty v procesu propustnosti zásilek přicházejících ze zemí mimo EU. Chápu, že změna zákona v oblasti DPH způsobí jisté problémy, ale na tuto změnu měla být Česká Pošta připravena, protože jak ČP tak i ostatní, koncoví odběratelé, jsme o této změně věděli dlouho dopředu. Nechápu tedy z jakého, tak strašného důvodu, mi jedna ze dvou zásilek leží na Pražské vyclívací poště 4 týden. Důvod, že toho má ČP hodně, pro mne, jako adresáta není důvodem. Pro mne je důležité, že ať volám, kam volám, vždy mi je sděleno čekejte. Jaksi ztrácím trpělivost. Zásilka, která je doručena přes půl světa za 4 dny do České Republiky, převezme ji ČP a je konec. Zásilka 5.4. předána k celnímu řízení. OD 5.4. !!!!!!!. Dnes je 21.4. tedy. Nedostal jsem prozatím ani výzvu, kterou by ČP měla poslat a vyzvat mne ke spolupráci s vyclíváním. Opravdu je tak náročné požádat o podklady k vyclení? Mimo jiné jsem plnou moc, čísla zásilek a faktury poslal iniciativně předem minuly týden, na mail Českou poštou k tomuto určený a nestalo se vůbec nic. Má představa, že tím cosi urychlím byla asi bláhová. Snaha jít ČP naproti skončila opravdu jen u té snahy. Jednak se nic neurychlilo a co hůř, nedostal jsem ani jakoukoliv odezvu, že můj mail, tedy moje plná moc, moje faktur, moje čísla zásilek dorazili. Prostě nic. Velmi povedená služba ČP, za kterou je pochopitelně účtována odměna. Nemám nic proti odměně za slušně provedenou práci, ale pod pojmem "slušně provedenou", si představuji něco úplně jiného!
Závěrem čísla zásilek:
1) CP8443xxx57HK - již zmiňovaná 5.4. předána k celnímu řízení. Dle vaší infolinky od 7.4. v návrhu na vyclení. Znovu dnes je 21.4
2) RS9043xxx44CH - tato tuším 13.4. předána k celnímu řízení. Proč jen tuším? Protože i když mám číslo, tak jej ČP na webu nezobrazuje. Ale ČP ví kde zásilka je, ale je nutno si zavolat a nechat si informace sdělit. Chápu že jde o konkurenci, ale já volám pro informace na linku ČP a zatěžuju tedy pracovníka ČP, kterého platí ČP a potažmo já. Nezobrazování informací na webu se pro mne rovná opět plýtvání penězi.
Poprosil bych tedy o reakci co mám v této situaci dělat já, aby bylo výsledek, včasné dodání zásilek ze strany ČP? Co bude dělat ČP mne opravdu nezajímá. Stejně jako u všeho mne nezajímají postupy, řeči, sliby, zajímá mne výsledek a kolik mne to bude stát. Zatím vím jen to, že mne to něco bude stát, ale výsledek je v nedohlednu!!!
Ještě jednou děkuji za reakci a včasné vyřízení.
S pozdravem
Vladimír Papírník
A reakce ČP:
Vážný pane Papírník,
Vaše zásilka RS904xxxx44CH byla 22.4.2011 uložena do dočasného celního skladu a byl Vám zaslán doporučený dopis kde budete vyzván k předložení dokladů, které jsou potřeba k celnímu řízení. Bohužel zásilce CP844xxxx57HK bylo vyměřeno clo a čeká na zpracování.Moc se omlouvám,děláme všechno pro co nejrychlejší odbavení ale k vzhledem k množství zásilek nejsme schopni toto urychlit.
Bereň Miroslav
provozní technolog
Drondysovy děkuji za reakci a trpělivouosvětu.
Už v několika případech se stalo, že ČP dokonce i vyřídila JSD i když adresát nepodepsal plnou moc a ani nesouhlasil s tím, aby ho ČP v tomto zastupovala.
Realita je taková, že pracovníci ČP si doslova začínají dělat co je zrovna napadne v některých případech bez ohledu na pravidla, předpisy a dokonce i na zákony. Pokud se takovéto případy někomu stanou zbývá si jen stěžovat, stěžovat a stěžovat a přitom tvrdě vyžadovat odškodnění jako kompenzaci za porušování práva na volbu zmocněnce dle daňového řádu konkrétně se jedná o porušování ustanovení § 27 zákona č. 280/2009 Sb. daňového řádu v platném znění. Těm co mají dost prostředků a jde jim o princip doporučuji zkusit v krajních případech po poradě se svými právníky zahájit proti ČP i soudní spory.
Pokud už je zásilka na poště Praha 120 doporučuji pro urychlení osobní účast na celním odbavení. Vytisknout si doklady o platbě případně potvrzení objednávky z příslušného eshopu a s těmito doklady pak zajít na poštu PRAHA 120, oddělení celní deklarace, Plzeňská 290/139, Praha 5 a tam si vyřídit celní odbavení osobně a současně nebude účtován poplatek 180 Kč a bude naúčtován pouze poplatek 96 Kč za odložení do skladu.