Papir píše:Něudělal by mi prosím někdo print screen výpisu z PayPalu? Nakupuju prvně a zatím ho po mně nechtěli (poslal jsem mailem fakturu a plnou moc), ale až(jestli) budou chtít, tak abych věděl co se po mně vlastně chce. Díky.
Rozpis zboží a poštovného (faktura)
Pokud jde o rozpis zboží a poštovného (faktura) pak by měl stačit email co ti přišel z HobbyKingu z adresy cs@hobbyking.com a v předmětu zprávy má uvedeno
Your order at HobbyKing, #XXXXXXXXXX
kde je namísto toho XXXXXXXXXX číslo objednávky uvedené ve tvém účtu na HobbyKingu.
Ten email začíná textem:
...
Thanks for shopping at our store
Your order details are:
... a níže je pak rozpis jednotlivých položek a u každé z nich je uvedena cena té položky.
Pod rozpisem položek je uveden zvolený způsob dopravy a cena poštovného.
Pokud ten email z nějakých důvodů nemáš pak si udělej výpis přímo z tvého účtu HobbyKingu viz postup.
1. Po přihlášení ke svému účtu na HobbyKingu máš na webové stránce uveden počet objednávek. Pokud to byla tvoje první objednávka tak tam bude číslo 1 a vedle toho čísla bude odkaz v podobě slova CHECK. Klikneš na tom odkazu CHECK a pak se ti zobrazí tabulka s výčtem objednávek.
2. U příslušné objednávky klikneš na čísle té objednávky tj. na řádku kde bude odkaz ve sloupci popsaném jako ORDER ID.
3. Je to na té stránce celý ten výpis objednávky pod Order details co se zobrazí.
Výpis platby z PayPalu
Pokud jde o výpis platbu z PayPalu měl by stačit email o potvrzení platby co ti přišel z PayPalu z adresy service@intl.paypal.com a v předmětu zprávy má uvedeno
Receipt for Your Payment to hexTronik Limited.
Pokud ten email z nějakých důvodů nemáš pak si udělej výpis přímo z tvého účtu PayPalu viz další postup.
1. Po přihlášení ke svému PayPal účtu klikneš na My Account a pak na History.
2. V seznamu na stránce History klikneš na odkazu Details u příslušné platby.
3. Je to celá ta stránka Transaction Details co se zobrazí.