Házedlo na elektro

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
zdekar

#16 Příspěvek od zdekar »

Já mám jako mikro serva HXT-500.
Motor: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9069
Regulátor: Mystery 12A
baterku: 2S 460mAh
vrtuli: GWS 3x2
cena výbavy nevím přesně... ale když se to veme vše z HC, tak by ses mohl i s přijímačem vejít do 1000,- Záleží co máš za přijímače ;-)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
tomasgross

#17 Příspěvek od tomasgross »

Přímače mam 35.040 takže nevím akorád bych to chtě udělat o nejlehčí aby mi to letadlo plachtilo
Lubor

#18 Příspěvek od Lubor »

Prasopes píše:Chtěl bych se optat jestli je nutné zaříznout do křídla trochu uhlíku nebo to lítá i bez výztuhy . Děkuji

... to uvidíš hned, jak to poprvé pošleš do luftu. Já jsem je tam také nejdřív neměl, ale pak jsem do křídel rychle dával 0,8 uhlíkovou tyčinku, protože to křídlo mělo průhyb, že se člověk bál zatočit. Stačí podél horní strany lehce naříznout, nanést husté vteřinové lepidlo a tyčinku nehtem vtlačit do spáry. Tato se pružností EPP nad tyčkou opět semkne a lepidlo ji slepí, takže tyčka v podstatě zmizí. Totéž udělej na spodní straně a budeš koukat, jak to křídlo ztvrdne. Teď je to paráda.

tomasgross píše:Koukal jsem jak sem někteří dáváte házedlo s vybavěním nakolik kč vás to tak vyšlo??

... no instalací vybavení do házedla za pár stovek se jeho cena zmnohonásobí - s tím se holt při takovýchto taškařicích musí počítat
tomasgross

#19 Příspěvek od tomasgross »

jasný díky za raadu :)
Prasopes

#20 Příspěvek od Prasopes »

Taky díky za radu. Udělám to ,zaříznu do toho neviditelně tenkej pásek uhlíku zespoda i zvrchu.
tomasgross

#21 Příspěvek od tomasgross »

Vypadáto lehce ale toto letadlo ja už se tady řeklo potřebuje být pořed ve střehu a mít utoho motor teda pokud kolik váží něco málo plachtí jak sem tady slyšel.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“