Vtipny mail

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
siki
Kontaktovat uživatele:

-

#16 Příspěvek od siki »

jirkati píše:http://heliservis.eu/components/com_virtuemart/shop_image/product/heliservis_velik_4c567959d2d3b.jpg

http://heliservis.eu/index.php?page=sho ... &Itemid=53

Sice primárně pro vrtulníkáře, ale většina sedí i na letadla :-).

.. nějak mi tam chybí pětka :) Jinak dobrej nápad, asi si něco takového nechám udělat a budu mít klid na lítání.

Kromě už uvedených otázek tu mám ještě pár kurióznějších, se kterými jsem se setkal:
Lze to sestřelit vzduchovkou?
Nevyměnil byste to za téměř nový mobil (takový snědší klučina)?
Unese to člověka (metrový dvojploch)?

Ale jinak mám celkem štěstí, že při lítání mimo modelářská letiště se u mě spíše zastaví lidi, co dělali do modelařiny nebo do letectví a příjemně si pokecáme.

Šiki
PetrL

#17 Příspěvek od PetrL »

No u mně asi nejkurióznější dotaz byl:
"A opravdu to nepůjde nějak polepit do kupy?"

tazatel mě tím málem poslal do kolen, protože zrovna vyrval balzové křídlo mého letadla z tlamy svého labradora

dotazy na výšku, dálku, cenu jsou už asi běžnými a pak následují dotazy typu "půjčil byste ten vrtulník na chvíli synovy? on by si to chtěl zkusit"
Futaba T8FG
Vektor II, Super Elipse, Pilatus Porter, Rower
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Genagen »

Me tuhle dostal kolega - ukazoval jsem mu video f3k. Moc se mu to libilo tak prohlasil - jak se to jmenuje, to koupim svymu triletymy synovi...
Pepe_Lopez
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pepe_Lopez »

Genagen píše:...., to koupim svymu triletymy synovi...

^^ To tak ujetý zase nejni, kolik z nás koupilo nějakej model "pro děti" abychom se s ním mohli vyblbnout sami. :lol:
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
OrDa

#20 Příspěvek od OrDa »

Pepe_Lopez píše:
Genagen píše:...., to koupim svymu triletymy synovi...

^^ To tak ujetý zase nejni, kolik z nás koupilo nějakej model "pro děti" abychom se s ním mohli vyblbnout sami. :lol:

Jojo, vrtulník je jako dámská prsa. Původně to mělo být pro děti, ale hraje si s tím tatínek ...
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Celeron »

Casta otazka u motoraku je: "Na co to lita?" Ja zasadne odpovidam u elekter: "Na dvestedvacet" u motoraku: "Na Zoft". Zajimave, co to je Zoft se me jeste nikdo nezeptal, asi tazatel nechce priznat, ze nevi co to je a stydi se za domele nedostatecny vzdelani. :lol: U elekter se obcas nekdo dodatecne zepta: "Kde mate draty?" Ja odpovidam :"Bezdratove podle Nikoly Tesly." :lol:
Jirka
Gluck

#22 Příspěvek od Gluck »

Vy se smejete laikum ze maji blby otazky ,ale stare ceske (i slovenske predpokladam) prislovi tvrdi lina huba hole nestesti,kdybych se neptal tak vim kulovy a kdyz jsem laik jak mam vedet ze se ptam na kraviny a ja se ptam na kraviny porad pac jen tema kravinama zjidtim jak se veci maji :wink:
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Milan Nes »

hele ja sem byl posledne uplne potesenej

prisel pan se starsi pani, lital sem s EDF jetem pak hot-warmlinerem,
on pockal az sem pristal (ne ze ti zacne rvat do ucha :))
a ptal se klasika kolik to lita odhad 100-200 nebyl uplne mimo :-d
a pak normalne na co to lita, zajimal se jaky sou to akumulatory,
jakej je zpusob prenosu a vypadal tak privetive ze sem si s nim tu dobu
pokecal a vse mu vysvetlil, jeho manzelka tak prikyvovala a v klidu stala
(ani nezacala preslapovat mela plus :) )
pak se i ptal kamose jak to ze mu drzi heli stabilitu a i nakonec kolik to stoji
(prekvapil men jeho odhad 20k, vetsinou si myslej lidi ze 2k max :))

a nakonec mne odzbrojila jeho manzelka ze rekla ze je super jak sme pro to nadseny a ze nas to fakt musi bavit kdyz o tom tak dokazem mluvit
(byl tam semnou kamos Bizon)

tohle cloveka potesi ... ono obcas je to setkani s laikem i prijemny :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“