Všechny motory a regulátory(Turnigy Plush) jsem při stavbě vyzkoušel jednotlivě přímo připojené na přijímač, trojice kabelů regulátor-motor spájel tak, aby se točily správným směrem.
Tři přívodní dvojice kabelů k regulátorům spájel dohromady, takže ke třem regulátorům je pouze jeden plus a jeden mínus pro připojení na baterii.
BEC jsem nechal zapojen jen u regulátoru k motoru č.1, u ostatních reglů jsem dutinku vyjmul z konektoru a zaizoloval.
Vyrobil jsem čtyři propojovací kabely mezi přijímač(kanál1-4) a řídící desku. Zapojil podle návodu(http://www.lmkbabice.cz/?p=600), mínus/zem směrem k okraji desky, plus uprostřed, signál směrem ke středu desky. Stejně jsem zapojil všechny tři regly a ocasní servo.
A teď začíná můj problém - chci provést dle návodu krok1. kalibrace kniplů (signálu z vysílače)Zapnu vysílač(OPTIC6) všechny trimy na nule, páky ve středu, režim acro, žádné mixy aktivní. Prostřední potenciometr (PITCH) dám na minimum, připojím napájení reglů k baterce, LED bliká dle popisu v návodu, ale regulátory indikují pípáním nepřítomnost signálu.
Při pokusu provést kalibraci rozsahu plynu a nastavení regulátorů, dám dle návodu potenciometr YAW na minimum, plynovou páku na zapnutém vysílači na maximum, připojím napájení reglů k baterce, LED bliká dle popisu v návodu, regulátory zapojené na konektorech desky pro motor č.2 a 3 naběhnou do módu pro programování, regl zapojený na konektoru pro motor č.1 pípá nepřítomnost signálu. Když přehodím regly na konektorech desky mezi 1-2 nebo 1-3, regl na konektoru pro motor č.1 opět nemá signál.
Při pokusu o odjištění a kalibraci gyr nastavím potenciometry do středu, zapnu vysílač, zapnu napájení reglů, všechny tři regly pípají že jsou bez signálu, jinak žádná reakce.
Po dvou dnech googlování a experimentování už nevím jak dál.
JirkaA jsem poslal email, zatím nemám odpověď.
Netušíte někdo prosím kde by mohl být problém?
Nenašla by se případně nějaká dobrá duše v Praze a blízkém okolí, která by mi na to koukla? Třeba by jenom stačilo znovu nahrát soft to desky...já ale nemám potřebné vybavení...
Díky za pomoc!