bitovod píše:................ aniž by tu komukoli sepnulo, že pán je Španěl a létal ve Španělsku.....................
Sepnulo mi to
Platí přesně co jsem napsal. Můžeš si to ověřit. Vyžádej si leteckou mapu Španělska a nestačíš se divit.
JirkaA píše:graup15 píše:
Víš ono to nebude tak horké. Ta výbava co má španěl není zrovna nic levného...a v čechách na to za a) lidi nemají b) radši to prožerou c) s levnými sajrajty z HC moc daleko nedoletí
Nebyl bych si tím až tak jistý, ona jaksi neexistuje úměra mezi IQ a stavem bankovních kont. Právě těch, které nelimituje kapsa, bych se v tomto ohledu obával nejvíc.. A nemusí jich být zrovna stovky, aby ten průser nastal..
bitovod píše:Tak jsou tu zase tři stránky keců, pardon - názorů, aniž by tu komukoli sepnulo, že pán je Španěl a létal ve Španělsku. Názor ČTÚ ho opravdu nemusí zajímat, stejně jako nemusí zajímat nikoho z diskutujících, jestli on ve Španělsku porušuje ČESKÉ předpisy.
Jedna věc je legislativa EU, druhá věc jsou národní předpisy, jakkoli je to idiotské. To, co je nebo by mohlo být nelegální zde, nemusí nutně být nelegální ve Španělsku, leč nejsem vykladašem španělského práva, tedy nevím, jak to tam legislativně funguje. Pochybuji ovšem o tom, že kdokoli z výše diskutujících jím je.
Pro méně chápavé: Pojedu-li autem po dálnici rychlostí 200km/h, jsem pirát silnic a ohrožuju všechny kolem sebe a žeru matky i s dětma v kočárcích. Pojedu-li touto vražednou rychlostí furt rovně dostatečně dlouho, záhy se stanu se spořádaným občanem, neboť se dostanu na německou dálnici, kde tato idiocie neplatí a matek s kočárky kupodivu neubývá.
TomasC píše:bitovod píše:A hele, pán byl o víkendu v Pardubicích
Nebyl, nedá se stihnou vše. Viděl jsem to na Kill Devil Hillu v Kitty Hawku.
Homer.Simpson píše:Ake je to prosimta lietadlo co mas v hlavicke?
TomasC píše:Třeba toto, a datově řídit model přes GSM data.
Možnosti budou
Ale nechtěl bych pak volat na operátora a domáhat se náhrady za ztracený model, neboť vypadly data
TomasC píše:Ale nechtěl bych pak volat na operátora a domáhat se náhrady za ztracený model, neboť vypadly data
TomasC píše:Třeba toto, a datově řídit model přes GSM data.
Možnosti budou![]()
Drondys píše:G3 sítě se už dnes běžně používají pro datové přenosy včetně videa s požadavkem na nízkou latenci a poskytují už bez problému latence pod 100 ms což je pro daný účel FPV vyhovující.