crewe píše:A nevadí, že je to mód 1. Co to vlastně je?
vrele ti doporucuju si nekde vyzkouset jestli ti sedne mod1 nebo mod2, ja bych napr nikdy nedosel dal nez k hornoplosnikum, kdyby nebyl mod2, proste mi to neproslo pres mozek a ruce
marshalx píše:Myslím, že jsem ušetřil hodně .....) Myslím, že jsem začal dobře, Honey Bee 2 .....
marshalx píše:Myslím, že jsem ušetřil hodně už tím že jsem nekoupil rovnou vrťas za 10 tisíc, jak se tady s oblibou začátečníkům doporučujeMyslím, že jsem začal dobře, Honey Bee 2 je na seznámení dobrou volbou, nebo snad ne?
Chci se jen spojit s někým z okolí.
OPR píše:marshalx píše:Myslím, že jsem ušetřil hodně .....) Myslím, že jsem začal dobře, Honey Bee 2 .....
Myslet je blahodárné. V tomto případě bych přestal dělat blahodárné věci a začal vztřebávat velmi užitečné informace. To jak moc jsi ušetřil nebo ne teď nemá smysl řešit. To si povíme později. Později až budeš chtít jít dál.
marshalx píše: Nezačínám s lítáním s tím, že budu chtít přejít na vrtulník lepšíChci zůstat tam kde jsem a naučit se lítat s tím co mám. Nic víc
Tak jak s tím lítají na videu, mě bohatě! stačí. Mám spousty jiných koníčků a tohle je jen tak na vyblbnutí a zalítání si kolem zahrady
A když to pak totálně rozbiju, jen se usměju a koupím si RC auto
Vím, že stroje za desítky tisíc jsou kvalitka, že jejich letové vlastnosti jsou úplně jinde, to mě nemusí nikdo vysvětlovat
marshalx píše:A to je právě to. Já v nejbližší době určitě neplánuji koupit nic dražšího a kdoví jestli.
marshalx píše:A to je právě to. Já v nejbližší době určitě neplánuji koupit nic dražšího a kdoví jestli. Nezačínám s lítáním s tím, že budu chtít přejít na vrtulník lepšíChci zůstat tam kde jsem a naučit se lítat s tím co mám. Nic víc
Tak jak s tím lítají na videu, mě bohatě! stačí. Mám spousty jiných koníčků a tohle je jen tak na vyblbnutí a zalítání si kolem zahrady
A když to pak totálně rozbiju, jen se usměju a koupím si RC auto
Vím, že stroje za desítky tisíc jsou kvalitka, že jejich letové vlastnosti jsou úplně jinde, to mě nemusí nikdo vysvětlovat