Geocaching
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Podle pravidel mají mít rozestup řádu 100m aby nemohlo dojit k záměně. Administrátor někdy povolí i menší vzdálenost, podle okolností. Ale jen tak, aby nebyla možnost mýlky.
Nicméně se může stát, že kešku někdo zničil, vysypal pohodil, soustavně ohrožuje a podobně. Pak ji majitel obnoví, třeba i na lehce změněných souřadnicích, protože našel vhodnější úkryt. Pak ale nelze vyloučit, že najdeš tu starou krabku, považovanou za ztracenou.
Nicméně se může stát, že kešku někdo zničil, vysypal pohodil, soustavně ohrožuje a podobně. Pak ji majitel obnoví, třeba i na lehce změněných souřadnicích, protože našel vhodnější úkryt. Pak ale nelze vyloučit, že najdeš tu starou krabku, považovanou za ztracenou.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadlo kontaktovat zakladatele.Taky mě to mohlo napadnout dřív. Kousek od cíle mně došla aku v GPS a šel jsem po paměti do děsnýho krpálu, navíc potmě. Byla to naštěstí ona
cilek: No já myslím, že když najdu krabičku na které je nalepena informace o geocachingu s prosbou o nepřemísťování a uvnitř Logbook s tuškou, je to celkem jasný
cilek: No já myslím, že když najdu krabičku na které je nalepena informace o geocachingu s prosbou o nepřemísťování a uvnitř Logbook s tuškou, je to celkem jasný
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes mám za sebou hrůzný zážitek!Šel jsem vybrat kesuli "chytnes bažanta?" Po vylezení na strom na mě zaútočili srsni a já skončil na JIPce v Hořovicích.Celkem 8 bodancu mě dostalo do stavu offline, dusiciho mě narvali vším možným.Už začínám splaskavat,ale bylo to drsný.A pak že je GC bezpečná zábava!
EDIT:Takže toho bažanta jsem vlastně chytil,leží mně vedle postele.
EDIT:Takže toho bažanta jsem vlastně chytil,leží mně vedle postele.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Tak moje prvni keska byl ulitlej vetron co se mi nejak odpoutal od vysilace. Nastesti mel v sobe zabudovany GPS vysilac takze souradnice byla dana, ale v te dobe jsem nevlastnil GPS prijimac tak mi to s mapou a pravitkem trvalo 24h nez jsem tuhle doletlou kesku nasel asi 3km od startu a docela dobre jsem se zabavil. Sundat letadlo ze spicky nejvyssiho stromu v okoli s pomoci znameho horolezce uz byla prkotina.
Tak jsem se stal GEOKACEREM jeste nez jsem objevil geocaching.
Poridil jsem bazarovy mobil dotykac s WM a GPS na kartu postahoval podrobne mapy a bez skouknuti profilu okoli uz nejdu do vzduchu
termika na neznamych mistech se hleda daleko lepe. Cestou z letani prijde na radu i ta keska
Co se tyka SW pro geocaching velmi se mi osvedcil POCKETDRAKE.
Tak jsem se stal GEOKACEREM jeste nez jsem objevil geocaching.
Poridil jsem bazarovy mobil dotykac s WM a GPS na kartu postahoval podrobne mapy a bez skouknuti profilu okoli uz nejdu do vzduchu
Co se tyka SW pro geocaching velmi se mi osvedcil POCKETDRAKE.