Geocaching

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
zdzd

#46 Příspěvek od zdzd »

Ano je to moc. Ale začíná to taky po kouskách. Bod 1. "kejšingu" au, au...

Je dobré si uvědomit, že nepíšeš pro sebe. Píšeš pro ty, co to budou číst. Proto je na místě jakási míra ohledu ke čtenáři a netýrat ho nesrozumitelnými výplody.
tomajz
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od tomajz »

sestra je do toho magor.,, ani nevim jak se k tomu dostala.. ale má jich asi přes 1tis akorát kdyý maturovala tak dala pauzu ... prej výdycky když se oběví nová tak razíme :-D občas jezdim nebo chodim s ní :-D
jova
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od jova »

Taky už jsem jednu našel a bez GPS. Měly by jste si je lépe schovávat. :lol:
EPP samokřídla
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861
Azy
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Azy »

jova píše:Taky už jsem jednu našel a bez GPS. Měly by jste si je lépe schovávat. :lol:

tak doufím že si ji vrátil na stejné místo a nikomu si to neřekl
MK Katoda Sokolov :-)
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Lindbergh »

Hele kluci, co když najdu v totální tmě kešku, o který si nejsem jistej, jestli je to ta co hledám, nebo nějaká těsně vedle? Měla být na magnetu a nebyla, to mě spletlo... Já jen abych nebyl za podvodníka, že si loguju něco, co není moje.Dík.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
zdzd

#51 Příspěvek od zdzd »

Podle pravidel mají mít rozestup řádu 100m aby nemohlo dojit k záměně. Administrátor někdy povolí i menší vzdálenost, podle okolností. Ale jen tak, aby nebyla možnost mýlky.

Nicméně se může stát, že kešku někdo zničil, vysypal pohodil, soustavně ohrožuje a podobně. Pak ji majitel obnoví, třeba i na lehce změněných souřadnicích, protože našel vhodnější úkryt. Pak ale nelze vyloučit, že najdeš tu starou krabku, považovanou za ztracenou.
cilek

#52 Příspěvek od cilek »

Lindbergh píše:Hele kluci, co když najdu v totální tmě kešku, o který si nejsem jistej, jestli je to ta co hledám, nebo nějaká těsně vedle? Měla být na magnetu a nebyla, to mě spletlo... Já jen abych nebyl za podvodníka, že si loguju něco, co není moje.Dík.

A jsi si jistý, že to byla keška :?:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Lindbergh »

Tak mě napadlo kontaktovat zakladatele.Taky mě to mohlo napadnout dřív. Kousek od cíle mně došla aku v GPS a šel jsem po paměti do děsnýho krpálu, navíc potmě. Byla to naštěstí ona :-)

cilek: No já myslím, že když najdu krabičku na které je nalepena informace o geocachingu s prosbou o nepřemísťování a uvnitř Logbook s tuškou, je to celkem jasný :-)
cilek

#54 Příspěvek od cilek »

Lindbergh píše:cilek: No já myslím, že když najdu krabičku na které je nalepena informace o geocachingu s prosbou o nepřemísťování a uvnitř Logbook s tuškou, je to celkem jasný :-)

Takže ta tma nebyla až tak totální. :P
AR1
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od AR1 »

Já musím hledat taky. M?anželka se na to vrhla, koupila mi GPS a musím navigovat. Občas to jsou pěkné debility, jako např. keška v bilbordu na odbočce na skládku, ale jindy jsou to zase zajímavý místa jako Palpost v Miškovicích.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Lindbergh »

Tak dnes mám za sebou hrůzný zážitek!Šel jsem vybrat kesuli "chytnes bažanta?" Po vylezení na strom na mě zaútočili srsni a já skončil na JIPce v Hořovicích.Celkem 8 bodancu mě dostalo do stavu offline, dusiciho mě narvali vším možným.Už začínám splaskavat,ale bylo to drsný.A pak že je GC bezpečná zábava!
EDIT:Takže toho bažanta jsem vlastně chytil,leží mně vedle postele. :lol:
601filip

#57 Příspěvek od 601filip »

Tak moje prvni keska byl ulitlej vetron co se mi nejak odpoutal od vysilace. Nastesti mel v sobe zabudovany GPS vysilac takze souradnice byla dana, ale v te dobe jsem nevlastnil GPS prijimac tak mi to s mapou a pravitkem trvalo 24h nez jsem tuhle doletlou kesku nasel asi 3km od startu a docela dobre jsem se zabavil. Sundat letadlo ze spicky nejvyssiho stromu v okoli s pomoci znameho horolezce uz byla prkotina.
Tak jsem se stal GEOKACEREM jeste nez jsem objevil geocaching.
Poridil jsem bazarovy mobil dotykac s WM a GPS na kartu postahoval podrobne mapy a bez skouknuti profilu okoli uz nejdu do vzduchu 8) termika na neznamych mistech se hleda daleko lepe. Cestou z letani prijde na radu i ta keska :D
Co se tyka SW pro geocaching velmi se mi osvedcil POCKETDRAKE.
CSR

#58 Příspěvek od CSR »

Také chodím hledat.Ale vzhledem k tomu že zatím nevlastním GPS přístroj tak je hledám jen podle polohy na fotomapách.Přijde mi to i dobrodružnější , a i takový high level hledání.Zatím mám odloveno 6 keší.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“