oprava Turnigy accucell 6
oprava Turnigy accucell 6
Dobrý večer,
prosím pěkně, při nabíjení 3 článku lipolek, mi v únoru skákala čísla na displeji sem tam. Po dobré poradě na fóru jsem vrazil servisní konektor do čtyřky a do tedka byl pokoj...jenže ted to začlo znovu. Opravoval tu už někdo ? Díky
prosím pěkně, při nabíjení 3 článku lipolek, mi v únoru skákala čísla na displeji sem tam. Po dobré poradě na fóru jsem vrazil servisní konektor do čtyřky a do tedka byl pokoj...jenže ted to začlo znovu. Opravoval tu už někdo ? Díky
když jsem se narodil,dal mi doktor do zad herdu ...divnej to svět...a to jsem ho viděl prvně
maroslong píše:Fíha, ako môže sám od seba "upadnúť" drát? Čo to je preboha za baterky? Viem si to predstaviť jedine ak sú to tie hnusné tvrdé dráty na lacných HC baterkách a ak sú veľmi zle pripájkované (čo je pri nich bežné), prípadne ešte mechanicky poškodené...
me upadnul drat od balancniho konektoru na na Dualsky Xpower baterce
jj to jsou ty tvrdé dráty-baterky Flightmax z Kingu...ale to není takové zlo,jen jsem si toho nevšimnul. Dneska mi přišly lipolky Turnigy nano-tech 1300 mAh a mají konečně dráty k servisáku měké a ohebné...tak snad to bude lepší
když jsem se narodil,dal mi doktor do zad herdu ...divnej to svět...a to jsem ho viděl prvně
To upadne taky
Záleží jak s tím kdo zachází.
Pokud to vytáhneš z nabíječky za ten servisák, tak se někdy stane jako že to povolí naráz a škubneš s ním.
A když s tím takhle škubneš 50x tak to prostě povolí at je to sebelepší baterka.
Jedině dávat pozor na vytahování.
Samozřejmně ty s tvrdýma drátama odejdou rychleji, protože se to v tom pájení zlomí.
Ale i ty mněké časem odejdou.. Když nedáváš bacha...
Tak je prostě zajistím.
Uploaded with ImageShack.us
Záleží jak s tím kdo zachází.
Pokud to vytáhneš z nabíječky za ten servisák, tak se někdy stane jako že to povolí naráz a škubneš s ním.
A když s tím takhle škubneš 50x tak to prostě povolí at je to sebelepší baterka.
Jedině dávat pozor na vytahování.
Samozřejmně ty s tvrdýma drátama odejdou rychleji, protože se to v tom pájení zlomí.
Ale i ty mněké časem odejdou.. Když nedáváš bacha...
Tak je prostě zajistím.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele: