martinni píše:pepin píše:Možná nám tak trošku uniklo,že v podstatě nejde o nic jiného,nežli o nábor-nalákání nových adeptu do klasického F3A
Naprosto souhlasím. Napadá mě, v čem je problém, vymyslet si něco sami, dát termín a někde se sejít a polétat, vždyť přeci není nutné čekat až něco vymyslí pan Havel, nebo nikdy jiný, iniciativa může vzejít třeba odsud, ani to nemusí být nic oficiálního.
To není štastné řešení,vždy musí být nějaký Pan Havel,který jak řekne,tak bude-PRAVIDLA
létám VDC kde si pravidla určujeme sami,většinou se po každém kole strhne debata o ruzných upravách pravidel,povolení předtím zakázanoho a zákazy předtím povoleného,domlouvání termínu soutěže je také problém ,vubec si neumím představit,že by porotci soutěžících z kamarádské akrobatické soutěže po obodování výkonu odjeli živý a zdravý
Musí to mít pevný řád,musí na to být letiště a každý soutěžící tam musí být s vědomým,že ruzné protesty a projevy nesouhlasu,muže probrat ledatak doma s manželkou,nebo se vykecat někde u vrby a to v kamarádsém prostředí,kde je každý ŘEDITELEM SOUTĚŽE nepujde.
Rozhodujícím faktorem je nakonec také fakt,že pro učast na takové soutěži je třeba natankovat benzín do nádrže auta a zaplatit třeba startovné,takže nadšenci budou,ale pouze,pokud se to bude létat u nich na zahradě.To není o tom,že bys třeba neměl na ten benzín na soutěž,jen budeš třeba nakonec váhat,jestli ta tisícovka na den,neudělá někomu z rodiny větší radost-třeba dětem na kolotoč
Jinak ohledně složitější sestavy vidím zásadní problém i v tom,že se těžko hledá někdo,kdo by napovídal-předčítal při tréninku obraty a pokud nevim,co mám momentálně letět,nemužu ani trénovat
pro mě,by to muselo být trénovatelné v hale a v zimě,kdy stejně nemohu létat s větroněma,přez které mi ted bohužel vlak nejede.