ahojte... ja som bol tiez v situacii, ze chcem kupit hm1a, lebo dobra cena. Aj som ju kupil... naucil som sa na nej lietat. Strasne ma varovali, ze "sak to nikomu nelieta" a je to "blbost"... "nakoniec si aj tak kupis poriadny vrtulnik".
No musim povedat, ze "nakoniec si aj tak kupis poriadny vrtulnik" sa splnilo

. Ale to ze to nelieta, nie je pravda. Fungovalo to super, len ked som s tym drcol, tak nahradne diely su strasne drahe v porovnani s takym KDSkom. Skoro vzdy to chyta hriadel a kolo... a mozno aj hlavny ram, ale to som riesil stahovacimn pasikom

. Raz som to drcol relativne slabo a ked som zistil, ze to zasa schytal chvost, flybar, kolo aj oska, tak som si kupil KDS 450C, hm1a vykuchal a pouzil elektroniku do KDSka. Teraz lietam s KDSkom a musim povedat, ze to je zasa ina trieda. Este pred hm1a som mal hm4g9 (fixed pitch).
Takze ak je niekto zaciatocnik a chce lacno zacat, tak hm1a ano, ale ratajte s drahymi ND. A ak je jasne, ze vas to neprestane bavit, tak cim skor prejst na nieco "normalne", lebo dve havarky s hm1a (aj male) sa lahko dostanu na 60Eur a to je 1/3 KDSka.