Jak skladujete Li-Pol baterie
robotmz píše:myslím že pre nejakých hardcore-maniakov by dobre poslúžil ten starý hliníkový tlakový hrniec
Ten už delší dobu vozí kamarád.
Mimochodem četli jste pokyny k nabíjení uváděný na baterkách z HC. Nabíjet na betonové ploše a v okruhu 3m nic hořlavýho. Takovej prostor nikde v okolí nemám. Akorát před sámoškou je kus vybetonovanej. Asi by na mě blbě koukali, kdybych tam položil doprostřed baterky a připojil je na nabíječku. Nejspíš by mě brzo sbalila zásahovka
AR1 píše:No tady je blbin. Kupte si na každej pack extra sejf.
Asi tak. Neblázněte. Ano, lipolky můžou někdy pozlobit (vyjímečně) - ale tyhle vaše opatření mi připadaj, jak když muž souloží se ženou, co má danu a k tomu bere antikoncepční prášky. Frajer použije prezervativ a po ránu si ještě pro jistotu oba šlehnou postinor
Lukash píše:AR1 píše:No tady je blbin. Kupte si na každej pack extra sejf.
Asi tak. Neblázněte. Ano, lipolky můžou někdy pozlobit (vyjímečně) - ale tyhle vaše opatření mi připadaj,.......
Za sebe jsem jenom napsal, že po vlastních zkušenostech už nebudu skladovat dvacet lipolek naházených volně v šuplíku v obýváku
Prorock píše:Nějaký tip na vhodnou nehořlavou výplň plechových krabiček na lipolky ? aby to při dopravě nekloktalo, nějaká nehořlavá pěna nebo tkanina..
Třeba pár vrstev tkaniny viz tento odkaz.
jag42 píše:Na podobné blbiny jsou asi bez konkurence v USA (viz pokyny na igeliťácích , aby se nanavlíkaly na hlavu a pod.). Docela by mě zajímalo, jaké pokyny na použití a skladování lipolek mají tam.
Těm amíkům jsou právě určený ty zběsilý nařízení třeba z HC. Proto aby si někdo nepodpálil třeba barák a pak se nezkoušel soudit.
Speedy píše:Těm amíkům jsou právě určený ty zběsilý nařízení třeba z HC. Proto aby si někdo nepodpálil třeba barák a pak se nezkoušel soudit.
Kým nakupuješ individi z Číny, obávam sa, že ani Amík by sa do súdneho sporu podľa Čínskeho práva nepúšťal. A neverím, že by Hextronik mal zmluvu s kupujúcim uzavretú podľa Kalifornského práva.
Mimochodom, zaujímavá je situácia ohľadne FMA (to je tá firma, čo si uchovávala čísla kreditiek, čo boli potom zneužité) - tak tá sa "presťahovala do Číny" a teraz veselo môže žiadať platbu kartou na Cellpro 10XP preorder, čo je podľa amerického regulačného práva zakázané, a nikto jej nič nemôže.
Kto to spieval, že "Go West..."?
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72